kızlar walla epilasyona gittiğim yerde ,kadından çok erkekler var.cilt bakımı falan da yapılan büyük bir yer burası.sırada bekleyen erkekleri görünce diyodum ki ne akdar bakıyolar kendilerine cilt bakımına maniküre falan geldiler sanıyodum.meğer epilasyona geliyolarmış.güzellik uzmanı dedi ki ,erkek müşterimiz çok fazla ve tüm vücut !!! yaptırıyorlar...gördüklerim de öyle orman kaçkını gibi tipler diildi.böyle adamlar çoğaldıkça kadındaki kıla daha çok takılıyolar tabii.adam kendi kıllaırnı yoketmiş sendekini mi görmicek kızımmmm...
Kıllarımı kendim için alıyorum ben, kendimi öyle daha temiz hisseyorum!
Benim sorunum kıllarımın çabuk çıması! Eehh, onlarıda temiz alabilmek için biraz uzatmak lazım.
Bu uzatma dönemini evlenince nasıl atlatırım diye düşünüyorum bazen. Ama başka çare yok, erkeğin buna göz yumması lazım!
Ben erkeklerde kol altı ve kasık kıllarına tahammül edemem galiba?!
Kadında bıyık benide tiksindiriyor!
Kollarımdaki kılları almaya çalışıyorumm.
Almanya´da yaşıyorum ve burdaki çoğu erkekten daha kıllı benim kollarım!
Bu arada olimpiyatlardaki kızın vidyosunu izledim...iğrenç! Ömründe hiç almamış galiba?!
bende erkeğin tüysüz olmasını isterim arkadaşbenimde haklarım var burada olimpiyatlardaki resmi gördünüz mü siz halterci bir kızın resmi dolaşıyor sosyal paylaşım sitelerinde kızın koltuk altından 1 tepsi kadayıf çıkar geçende bir kız elbise giymiş bacaklarını almış koltuk altı orman gibi, sonrada gittikleri cafenin salata tabağından böcük çıkınca temizliiiik hijyeen ama diye bağırıyorlar
Kesinlikle bi pürüzsüz kol takıntısı mevcut erkeklerde
Erkek arkadasımdan bu konuda herhangi bir şey duymadım ama çevremdeki diğer erkekler "biz bile bakımlı olmaya özen gösteriyoruz kollarda tüylerle veya manikürsüz gezmek nedir" mantığındalar.Ve bence biraz da haklılar.
ben malesef bu konuda 2 bakımdan da şanssız bi insanım. normal bi insana göre çok fazla tüy sorunum var, allahtan bu konuda çok bakımlıyım her yerimi lazer-iğneli vs hallettim sayılır. 2.si de benimki bu duruma aşırı derecede hassas. yüzümde 1 tane tüy görse çıldırır beni de çıldırtıro yüzden artık ekstra dikkat ediyoruz. bugün iğneli epilasyonda şu çenemdekileri de alır mısın dedim kıza. orda bişi yok ki diyo, valla varmış birileri gördü diyorum:))) bunlar bi sıfırlansa da ben de kurtulsam allahım
benım ıyıkı hıç kıl sorunum yok
hem sarışınım hem tüysüz çok avantajlı tabıkı çıksa bıle taş çatlasa 5-10 tüy çıkıyor
3 ayda bı ağda yapsam yeter
olmadığı halde erkek arkadaşım çok rahat bu konuda, geçen kış: bacaklarını alma, soğuk ya havalar sıcak tutar demıştı mıkrop
ay çok güldüm yaa Allahtan benım eşim o konuda çok rahat gerçı ben çok dıkkat ediyorum zaten kılı tuyu sevmem ama bazen çok rahatsız olduğumda az kalıyor bekletıyorum hıçbır sey demez adamın umurunda değıl ben diyorum askım musait değilim yarın ağdamı yapayım o zaman yaparız dıyorum önemlı değil dıyor benım gözümü kıl tuy mu göruyor dıyor yarında yaparız bugünde diyor tövbe tövbe yanı o konuda çok rahatım esim konusunda yanı az önede ağda yapmıstım tam da üzerine geldi bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?