Erkeklerin kıllara/tüylere bakış açısı,sizin söyleyecekleriniz var mı bayanlar =))

Kıllarımı kendim için alıyorum ben, kendimi öyle daha temiz hisseyorum!
Benim sorunum kıllarımın çabuk çıması! Eehh, onlarıda temiz alabilmek için biraz uzatmak lazım.
Bu uzatma dönemini evlenince nasıl atlatırım diye düşünüyorum bazen. Ama başka çare yok, erkeğin buna göz yumması lazım!
Ben erkeklerde kol altı ve kasık kıllarına tahammül edemem galiba?!
Kadında bıyık benide tiksindiriyor!

Kollarımdaki kılları almaya çalışıyorumm.
Almanya´da yaşıyorum ve burdaki çoğu erkekten daha kıllı benim kollarım!

Bu arada olimpiyatlardaki kızın vidyosunu izledim...iğrenç! Ömründe hiç almamış galiba?!

Tüm vücut derkenn yaniiiii

erkeğin libidosu düştüğü zaman gözü kılı tüyü görmez de işte kadın olarak insan kendini rahat hissedemiyor ki...

aklıda ay oram da tüy var ay buram da kıl var diye takılıp duruyor...
halbuki bırak kılı tüyü zevkine bak

Ben kumral olduğum için öyle bıyığım falan yok. Fakat ben de kıllarımı alırken kendim için alıyorum.
Zaten rahat edemez insan. Benim kollarım bana göre kıllı. O yüzden orayı mecbur alıyorum hem daha güzel görünüyor.
Allahım bütün kıllarımı kolumda toplamış benim herhalde :)

Ayyy inanmıyorum ben onun fotosunu gördüm de photoshop falandır dedimm :S :S O nee yaa

kıldan hoşlananlar da var hoşlanmayanlarda bunu sen anlarsın yada o belki söyler..
ama ben kendim için temizlik yapıyorum sonuçta. neden bu kadar skandal olsun ki ben kendimi yeterli buluyorsam..
hem sanki onlar herşeyini bize göre mi ayarlıyo ki bunu dert ettin

Gerek sevgilim gerekse üniversite arkadaş ortamından çıkardığım sonuç şu ki erkekler kızların kolundaki kılları dehşet garipsiyor ve kendi kollarıyla kıyaslıyor. Ama cidden bazen bakıyorum kız feci bakımlı kollara bakıyorum erkekten daha çok kıl var görsel olarak hoş bulmuyorum, açıkcası fazla ise alınmalı. Onun dışında sevgilim bıyıklara karşı çok dikkatli Allahtan ben de bu konuda hassasımda öyle utanacağım bi'an yaşanmıyo

Kim ne derse desin erkekler kılsız kadınlardan hoşlanıyor. Mesela sevgilimden örnek veriyorum bu konularda cidden benden daha dikkatli yahu. Bazen aşkım kolunuda mı alıyorsun falan dediğinde hönk diye kalıyorum. İçimden de diyorum valla ay iyiki almışım yani. gerçi bacak ve kolumda neredeyse hiç kıl çıkmaz yani çok az çıkıyor kolay oluyor benim içinde.
Bıyık bölgesini söylemiyorum bile ona aşırı dikkat ediyorlar.

Ben bile hemcinslerimde kıl görmekten nefret ediyorum erkeklerin midesi bulanıyodur bence özellikle kaş bıyık kol bacak kesinlikle her zaman kılsız olmalı

temizlik önemli tabi ki. Bence kadınlar kendi sağlıkları için yaptırmalı sonuçta o kadar acıya değmez erkek milleti :) ama erkeklerin ne düşündüğünü sormuşsun bu bakış açısının sevgiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Sonuçta dünyanın bir sürü hali var. Mesela ben ciddi bi hastalık atlatmıştım ayağa kalkcak halim yoktu haftalarca. Nişanlım beni kucağında banyoya taşıyıp yıkamıştı. ben utanmıştım baya bu kıllarımın orman halini aldığını farkedip. ama o hiç umursamamıştı hatta kızmıştı ben senden nasıl iğrenirim ne var bunda takıntı yapcak herkeste var diye bağırmıştı hahaha :)

bence insan önce kendisi için almalı tüylerini.Erkekler bıyıklardan hiç hoşlanmıyorlar bence

canım milleti kadayıftan soğuttun ya ama yorumuna çok güldüm

ben malesef bu konuda 2 bakımdan da şanssız bi insanım. normal bi insana göre çok fazla tüy sorunum var, allahtan bu konuda çok bakımlıyım her yerimi lazer-iğneli vs hallettim sayılır. 2.si de benimki bu duruma aşırı derecede hassas. yüzümde 1 tane tüy görse çıldırır beni de çıldırtır o yüzden artık ekstra dikkat ediyoruz. bugün iğneli epilasyonda şu çenemdekileri de alır mısın dedim kıza. orda bişi yok ki diyo, valla varmış birileri gördü diyorum:))) bunlar bi sıfırlansa da ben de kurtulsam allahım

kol kılları benımde hıc hosuma gıtmıyor hatta almamıs olan arkadaslarımıda ıkna edıp aldırıyorum ben makınayla alıyorum ve oyle acımıyorda cok rahat oluyor... benım esım ole kıl tuy pek karısmaz bana bende evlenmeden once ay naparım falan dıyordum ama esım bu konularda baskı yapmıyor bana bende zaten temız tutmaya calısıyorum vucudumu...

Kesinlikle bi pürüzsüz kol takıntısı mevcut erkeklerde
Erkek arkadasımdan bu konuda herhangi bir şey duymadım ama çevremdeki diğer erkekler "biz bile bakımlı olmaya özen gösteriyoruz kollarda tüylerle veya manikürsüz gezmek nedir" mantığındalar.Ve bence biraz da haklılar.

Tabii istisnalar da yok değil.Mesela kuzenim hiç rahatsız olmadan mini şort giyip, sevgilisine aşkım sakın bacaklarıma bakma, almadım bugün hahaha diyebiliyor.Ben de şaşırıyorum

benım ıyıkı hıç kıl sorunum yok
hem sarışınım hem tüysüz çok avantajlı tabıkı çıksa bıle taş çatlasa 5-10 tüy çıkıyor
3 ayda bı ağda yapsam yeter
olmadığı halde erkek arkadaşım çok rahat bu konuda, geçen kış: bacaklarını alma, soğuk ya havalar sıcak tutar demıştı mıkrop

ahhh ahh bende dertliyim bu konuda canım fazla tüyün varmış ya lazer le gerçektende halledebildinmi

ay çok güldüm yaa Allahtan benım eşim o konuda çok rahat gerçı ben çok dıkkat ediyorum zaten kılı tuyu sevmem ama bazen çok rahatsız olduğumda az kalıyor bekletıyorum hıçbır sey demez adamın umurunda değıl ben diyorum askım musait değilim yarın ağdamı yapayım o zaman yaparız dıyorum önemlı değil dıyor benım gözümü kıl tuy mu göruyor dıyor yarında yaparız bugünde diyor tövbe tövbe yanı o konuda çok rahatım esim konusunda yanı az önede ağda yapmıstım tam da üzerine geldi bu konu

-aşkım bugün müsaıt değılım yarın yaparız-

fehıye kız adam onu mu görüyor sende

kaşlıı gözlüü döşü kıllııı ne esmer olsun ne de kumral çukulata renkli olsun ozaman alırım onun hatrına tüyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…