Erkeklerin kıllara/tüylere bakış açısı,sizin söyleyecekleriniz var mı bayanlar =))

Kızlar bende erkekler için değil yani önce kendim temiz ve rahat olayım diye epilasyon yapıyorum ama özellikle kol vb yerleri insanların dikkatini çekmesin özellikle erkek arkadaşımın "nekadar çok kıl var kollarında" gibi bişey deme ihtimali kalmasın diye alıyorum.He almadığım zamanlarda oldu elini kolumun üzerinde falan gezdirdi mesela bikaçkere elimi alıp "Bileklerin nekadar ince,tırnakların nekadar sert" falan dedi o an içimden "Birazdan kolların ne kadar kıllı diycek diye korktum kıl tüyle ilgili en ufak bi yorumu olmadı ama o korkuyu birdaha yaşamamak için almam en iyisi

ya benim eşim hiç takmaz,ben tabiki dikkat ederim bi bayan olarak öncelikle kendime temiz ve güzel görünmeliyim..

ama malum genital bölgemi ağdayla aldığım için bi süre sonra çıkmaya başlıolar ve alınacak durumda olamıyorlar ve eşim benle ilgileneceği zaman sıkılıyorum,kıllarım var yaa çok gıcık diyorum, o da başlatma kılına onu görecek halimmi var diyor:))))

ama bikere sevgiliyken artık güneşmi çok ortaya koydu nedir bıyıklarımı görmüş:))) aşkım bıyıklarını aldırıomusun die sordu anladım durumu:)))

hahahabaşlatma kılına ha işte bir erkeğin kıldan tüyden haz edememe tahammülü buraya kadardır hanımlar

öncelikle sağlık, temizlik ve hoş görünmek için kıllarımızı almalıyız zaten erkekler için değil yani... erkeklere gelirsek tabikide kıllı birini kimse istemez, sevgilisine beğendiğini söyleyen varsada kılsız hali güzel olacağı için kıskançlıktan söylüyodur :) hem artık erkekler bile lazer epilasyonlara girerken tüy dökücü kremler kullanırken bizim kıllı kıllı gezmemiz çok komik olur heralde :))

Bazı yorumlara bakınca görende erkekler için epilasyon yaptırıyoruz sanacak.
Sizleri bilmem ama ben kendim için temizleniyorum.
Uğraşılacak gibi değil çünkü yarım cm olsalar fenalık basıyor beni hemen.
Kollarımı da sırf kendim rahatsız oluyorum diye alıyorum birkaç seferdir.
Zaten alışmışım olmayışlarına hafif çıksa sıcaklatıp hararet bastırıyorlar
Erkeklerinde böyle kıldan tüyden hoşlanacaklarına ihtimal vermiyorum ayol neresinden hoşlanıyorlar bi açıklasınlar bakalım onu :26:

Bende tüylü erkek sevmem ne o öyle Yeti gibi Hele t-shirtünün gömleğinin altından fışkıranlardan acayip tiskiniyorum Bazıları da " bak bak ne biçim erkeğim ben" diye kıllarını aça aça geziyorlar.. Bilmiyorlar ki kıllı seven kız oranı %3

saç ekimi yapan bir yere gittiğimde şahit olduğum bi konuşmayı söylicem size aklınız durcak...bayanın biri gelmiş vajinaya ekim yapıyomusunuz diye sordu..doktorda (bayandı) yapmıyoruz da neden yani böyle bişey istiyosunuz dedi..kadın da demesinmi ben epilasyon yaptırmıştım hepsi döküldü..yeni evlendim eşim çok rahatsız oluyo böyle beni çocuk gibi hissediyomuş o yüzden istiyorum dedi.. işte böyle kaldım nutkum tutuldu..ne manyak erkekler var..biz bi tarafımızı yırtıyoruz tüylerden kurtulalım diye enteresan yaa...

kol ve yüze dikkat ediyolar yani koltuk altı yada özel bölgede tek tük tüyün olması doğal gelior ama yüzde ve kolda olunca sanki iğreniolar .benimki öle .gerçi daha beni o şekilde hiç görmedi ama .üzenli ağd yaparım epeyce azalıyor zaten 20 günde bir yaparım ağdamı ohh mis gibi .bekarkende hep yapardım şimdide yapıyorum insan kendine güzel gözükmek istiyor önce .bide bazı hanımların vücuunda oluyor tüyler bel ve karında gerçekten kötü gözüküyor .bir arkadaşımda vardı uzun uzundu gördüm şok olmuştum .

Sarışın ve tüysüz biriyim ,o nedenle yorum yapamayacağım.Yalnız şunu söyleyebilirim:Erkekler de dikkat etmeli.Kıllı erkek de kötü ya. :)

Enemmmm Suratım aynı böyle oldu
İğrenç ötesi ya hayır kadın nasıl razı gelmiş buna anlamadım
Sonra hiç almayacak kadın eralde öööyle duracak ay aman midem kalktı

aynen banada çok itici gelir o tarz erkekler.. erkek kardeşim acayip kıllı odasına giremiyorum bazen.. bende hep demişimdir allahım bana az kıllı erkek nasip et sevgilim bu yönden tam istediğim gibi Allahıma bin şükür.. annemde kızkardeşimle bana hep derdi "siz ağda yaptırırsınız kocalarınıza" diye ama gerek kalmadı artık "ben tam istediğim gibisini buldum anne merak etme" diyorum

ben kendi esim hakkinda yazayim
benim genel olarak killarim az ve incedir bacaklarimda koltuk altimda hatta ust bacagimi hic almam ayda yilda bir agda yaparim canim isterse
ama esim koltuk altinda uc tane kil ciksa, ya da bacagimdakiler kisa kisa halde yeni cikiyorsa hemen ters ters bakar ve takilir bana onun icin bir kil bile onu huysuz ediyor o yuzden soyle kendimi salma sansim yok..

ama arkdasim var killari cok kalin ve sert ve cabuk uzuyor, ciktiginda da goze cok batiyor, esi asla sorun yapmiyor. bazne onun degimiyle orman gibi oluyor bacaklarim diyor esi bir kez bile laf soylememis
sanirim degisken durum

Son düzenleme:

Erkekler de göğüs kıllarını aldırmaya başladı biliyor musunuz. Bir kız arkadaş " erkek kuaföründe sir ağda yaplr yazıyor, ne demek bu nerelerini aldırıyor bunlar " demişti safım :)) Ben de boğazımı göstererek " tee boğazına kadar kılı olanlar aldırıyor demiştim. Eneee 2-3 gün sonra bir baktım işyerinde bir arkadaş göğüs kıllarnı traş etmiş Ay şimdi takıntı haline geldi göğüsünü traş eden erkeklere bakıyorum. kıllar kısa kısa veya yeni çıkmış böyle

Birde erkekler sırtını da aldırıyor Yazık yaa şunlara

http://www.youtube.com/watch?v=2iO0sdiibsY]ağda - YouTube[/video]

Son düzenleme:
benim göbek bölgeö tüylü ya siyah siyah. çözüm ağda mı. napıcam benn. sararttm daha çoğaldılar

benm lh hormonum yüksekmiş ben de pko var. sanırım ondan. bi de göğüs bölgemin tamamında da siyah siyah tüyler gözüme çarpmaya başladı aman Allahımmmm...
ben nane çiğniyorum ii geliyomuş

benm lh hormonum yüksekmiş ben de pko var. sanırım ondan. bi de göğüs bölgemin tamamında da siyah siyah tüyler gözüme çarpmaya başladı aman Allahımmmm...
ben nane çiğniyorum ii geliyomuş

ben de nane çayı iyi geliyomuş diye duydum..
bence de deneyelim ilk hormonları düzenlemek gerek sonra naparsak yapalım yine çıkar..

kızlar walla epilasyona gittiğim yerde ,kadından çok erkekler var.cilt bakımı falan da yapılan büyük bir yer burası.sırada bekleyen erkekleri görünce diyodum ki ne akdar bakıyolar kendilerine cilt bakımına maniküre falan geldiler sanıyodum.meğer epilasyona geliyolarmış.güzellik uzmanı dedi ki ,erkek müşterimiz çok fazla ve tüm vücut !!! yaptırıyorlar...gördüklerim de öyle orman kaçkını gibi tipler diildi.böyle adamlar çoğaldıkça kadındaki kıla daha çok takılıyolar tabii.adam kendi kıllaırnı yoketmiş sendekini mi görmicek kızımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…