Erkeklerin atıp tutmasına bakmayın heleki bizim erkekler dişi sinek görseler ağızlarının suyu akıyor o beğenmem iyy iğrenç istemem diyenlerin çoğu bir kız yanaşsa onlara takla atarlar hatta amuda bile kalkarlar yani. Sonuçta herkesin vücut ve kıl yapısı bir değil kimi kadınların belli yerleri dışında hiç bir tüyleri bile yok olsa da görünmez belli olmaz ama genetk itibariyle tüylü bir insanın ne biliyim göbeğinde de hafif tüy oluyor kollar zaten tüylü, bel kısmı bi de tüylü olabiliyor. Napalım yani tüm vücut komple bir ağda makinesinin içine girelim sonra komple bir makine yardımıyla çekilsin mi ağda bunu mu istiyor o bizim çok temiz bakımlı koltuk altı hiç kokmayan ve koltuk altı kıllarını düzenli 3-4 gün de bir alan mis kokulu erkeklerimiz. Lazer deseniz ince tüyler lazerde görülmüyor tam tersi daha da kalınlaşıyor iğneli deseniz komple vücut yaptırmaya ömür mü yeter yani.Ama onun dışında zaten kadınlar genel olarak bacak, koltuk altı, genital ve kol da dahil bıyık ve kaşlarını alıyorlar daha ne istiyorlar acaba bu bizim bu kendileri pek bi bakımsız erkeklerimiz.
bizde sevgilimle bıyıklı kızlardan konuşurken ben dedim "ne var yani olabilir o gün alamamıştır bi aksilik olmuştur.." bana dediği şuydu: "kız dediğinde kıl tüy mü olur ya ıyy iğrenç"sanırım kızlarda kıl çıkmadığını, kıl-tüy çıkan kızların da anormal olduğunu düşünüyor kendisi..
saç ekimi yapan bir yere gittiğimde şahit olduğum bi konuşmayı söylicem size aklınız durcak...bayanın biri gelmiş vajinaya ekim yapıyomusunuz diye sordu..doktorda (bayandı) yapmıyoruz da neden yani böyle bişey istiyosunuz dedi..kadın da demesinmi ben epilasyon yaptırmıştım hepsi döküldü..yeni evlendim eşim çok rahatsız oluyo böyle beni çocuk gibi hissediyomuş o yüzden istiyorum dedi..işte böyle kaldım nutkum tutuldu..ne manyak erkekler var..biz bi tarafımızı yırtıyoruz tüylerden kurtulalım diye enteresan yaa...
Bende tüylü erkek sevmem ne o öyle Yeti gibiHele t-shirtünün gömleğinin altından fışkıranlardan acayip tiskiniyorum Bazıları da " bak bak ne biçim erkeğim ben" diye kıllarını aça aça geziyorlar.. Bilmiyorlar ki kıllı seven kız oranı %3
bir arkadaşım abartmış bacağını bayağı uzatmıştı masada muhabbet ederken çocuk bazen karıştırıyorum hangisi benim bacağım demişti söylemeden de takanlar var yani:)
Etek giyceksen bacağını alıcaksın, askılı giyiceksen koltuk altını alıcaksın, bikini giyeceksen bikin bölgeni alıcaksın aksi takdirde görsel felaket yaşanırBence bıyık ve kaş en kötüsü ilk bakışta onlar farkediliyor çünkü Ayrıca erkekler kendi kıllarına baksınlari bazıları orman kaçkını gibi
benim göbek bölgeö tüylü ya siyah siyah. çözüm ağda mı. napıcam benn. sararttm daha çoğaldılar
benm lh hormonum yüksekmiş ben de pko var. sanırım ondan. bi de göğüs bölgemin tamamında da siyah siyah tüyler gözüme çarpmaya başladı aman Allahımmmm...
ben nane çiğniyorum ii geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?