Ay kızlar çok güldüm bazı yorumlaraBazı erkekler bakıyorum çevremdeki özellikle kumrallar benden daha kılsızlar ya benim kolumdaki tüyler kadar onların kollarında yok işte ozaman çok rahatsız oluyorum :26: Bazı erkeklerden hoşlanıyomuş kıldan ama ne manada hangi bakış açısıyla bakıyolarda hoşlanıyor orasını anlayamadım ilginç.Cidden göbek-bel falan alınsa bi dert alınmasa bi dert :26:
bende erkeğin tüysüz olmasını isterim arkadaşbenimde haklarım var burada olimpiyatlardaki resmi gördünüz mü siz halterci bir kızın resmi dolaşıyor sosyal paylaşım sitelerinde kızın koltuk altından 1 tepsi kadayıf çıkar geçende bir kız elbise giymiş bacaklarını almış koltuk altı orman gibi, sonrada gittikleri cafenin salata tabağından böcük çıkınca temizliiiik hijyeen ama diye bağırıyorlar
sen söyleyince merak edip şu olimpiyatlardaki kıza baktım asyalıymışş videosunun altındaki yorumları görünce bi ayrı güldüm kıldan tüyden sebeplerr :)) asyalılar sanırsam kültürmüş kıl tüy uzatmak gözü gibi bakıyorlarmışş bu da onların tercihi koltuk altlarını kaldırmadıkça sorun yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?