Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

emin ol o tatilden dönünce terk edilcektin .
o yüzden güzel bir karar vermşsin aferin
böyle erkekler çok var ye iç gez ondan sonra hani evlenmiyor muyuz deyince sen kötü oluyorsun . elbette bir kadın her ilişkiye bir beklentiyle başlar . zaten bitecek diye bir ilişkiye başlamaz hep bir umut vardır . ama erkeklerde öyle değil maalesef . gelecek göremeselerde sırf iyi vakit gerçirmek için kadınları üzüyorlar . ıssız adam tripleri bayatladı artık efendi iyi insanlara bak .böyle serseriyim kimseye bağlanamam geyiklerine gül geç . onlar kim ya onları bağlamak için efor sarfediceksin .
bu arada cinsellik istersen yaşarsın hazır değilsen yaşamazsın bu kadar basit .kimse sana bu konuda baskı yapamaz .herkesin piskolojisi farkldır hayata bakış açısı farklıdır .
bu adam sana hiçbirşey vaat etmiyor zaten . çok güzel giden bir ilişkiniz olsa yaşarsın istediğini de adam zaten ne dediği belli değil . tatile çıkalım diyor daha ortada ilişki yok .

Bir önceki konumda bahsettiğim ıssız adam tiplemesi benimle konuşmaya başladı.
Kısaca özet geceyim. Seninle tanışmayı çok istiyor deyip tanistirildim, konuşmaya basladim ama hiç ilgilenmiyordu yazmıyordu aramıyordu ben de sinir kupune dönüyordum surekli.
Hiç benim gibi biriyle tanışmadığı için, hiç düzenli ilişkisi olmadığı için nasıl davranacağını bilememis, acemilik çekmiş vs. Bi sans daha istedi. Baya da konusmaya, ilgilenmeye başladı hoşuma gitti ben de tamam dedim, kabul ettim. Ama ona çok çekici geldiğimi söyleyip tatile çıkmayı teklif edince yine kafam karıştı. Benimle daha fazla şey paylaşmak istiyormuş ama evlilik konusunda kesin bisey demiyor. Birbirimizi tanıdıkça karar verileceğini düşünüyor.
Evlilikten korkuyor "ya anlasamazsak" diyor her defasında.
Bana yaklaşımının sadece cinsellik üzerine olduğunu dusundugum icin tamamen iletişimi kestim. Ona açıklama yapmadım bizde gelecek gormedigimi söyledim sadece. Sen bilirsin karar senin dedi.
Onun için cinsellik nefes almak kadar doğal. Ve evliliği şart gormuyor. Benimle birlikte olmaya başlarsa tek gecelik ilişki olarak değil sevgili olucaz ama evlenmekten bahsetmeyisi beni çok soğuttu.
Konusmayi bugün itibariyle kestim. Tek sorunum kendimi değersiz hissetmekten alıkoyamıyorum. Beni basit biri olarak mi görüyor neden ve nasil böyle yaklaşabilir? Yaşım otuz oldu bundan sonra tanıştığım erkekler hep 30 ve üzeri olcagi için hepsi mi biseyler yaşamış olacak ve benden de bekleyecek yani?
her erkek bir değildir cinsellik düşünmeyen erkekler de var demek ki karşına çıkmamış yaşın 30 oldu diye hemen evlenecek değilsin bence kendine evde kalmış yaftasını yapıştırma

Benim sevgilimden ornek verecegim.. sevgilimle ilk konustugum donemler bana cinsellikten bahsetmedi.. ama uc dort ay sonra konusmaya basladi, tabi o donem arkadastik.. dedim bu adamdan bi cacik olmaz aaaaa sapik dedim beni seks objesi olarak goruyor dedim ve konusmayi kestim... Sogumustum kendisinden.. bitirmistim tamamen.. taki kafasinda biseyler netlesinceye kadar.. hissettim bu adamla ciddiye gidecek dedim... Oylede oldu.. ki arkadasca konustugumuz donemler bile benden ailesinde bahsetmisti kiz kardesiyle arkadas olmustum ... Tabi ilk bulusmada korktum aaaa adam sapik dedim.. bana birsey yapar dedim.. hayatta risk almayi sevdigim icin ciktim karsisina.. bi baktim o sapik dedigim adamdan eser kalmamis, olgun bana deger veren biri cikti karsima.. telefonda konustugumuz donemler bana deger verdigini hissediyordum tabikide.. simdilerdeyse ben onun ailesiyle tanistim, o benim ailemle tanisti, iliskimiz evlilige dogru ilerliyor.. sukurler olsun.. sevdigin insani arzulamak baska birsey, sapik olmak baska birsey.. ve sevgilimin sayesinde bu iki kavrami ayirt edebildim.. kendiside bana teklifte filan bulunmadi .. cunku ben kendisini ilk baslarda uyardim.. agirligimi koydum.. NOT : sapiklarda var ama ayirt etmeyi ogrenmek lazim

Son düzenleme:
emin ol o tatilden dönünce terk edilcektin .
o yüzden güzel bir karar vermşsin aferin
böyle erkekler çok var ye iç gez ondan sonra hani evlenmiyor muyuz deyince sen kötü oluyorsun . elbette bir kadın her ilişkiye bir beklentiyle başlar . zaten bitecek diye bir ilişkiye başlamaz hep bir umut vardır . ama erkeklerde öyle değil maalesef . gelecek göremeselerde sırf iyi vakit gerçirmek için kadınları üzüyorlar . ıssız adam tripleri bayatladı artık efendi iyi insanlara bak .böyle serseriyim kimseye bağlanamam geyiklerine gül geç . onlar kim ya onları bağlamak için efor sarfediceksin .
bu arada cinsellik istersen yaşarsın hazır değilsen yaşamazsın bu kadar basit .kimse sana bu konuda baskı yapamaz .herkesin piskolojisi farkldır hayata bakış açısı farklıdır .
bu adam sana hiçbirşey vaat etmiyor zaten . çok güzel giden bir ilişkiniz olsa yaşarsın istediğini de adam zaten ne dediği belli değil . tatile çıkalım diyor daha ortada ilişki yok .

Bundan taaam 9 sene 12 gün önce üç günlük sevgilim olan adamla tatile gittim. İlk evlilik teklifimi o tatilde aldım, reddettim. 9 senedir birlikte 4 senedir de evliyiz. Dönünce terkedilmedim. Aslında çok enteresan gelecek ama ben hiç terkedilmedim. Cünkü hiç bir erkeğe evlenme amacıyla yaklaşmadım, evlilik baskısı yapmadım, kullanildigimi düşünmedim, kötü gözle bakilacagi, değer verilmeyeceği aklımdan geçmedi. Dünya sizden ve sizin bakış açınızdan ibaret değil...

Bunun genel geçer bir kuralı yok ki , bu tarz konuların insanlara sorulup , toplum nabzının tutulmasını yanlış buluyorum .

Biri diyecek , neee evlenmeden sevişmek miii ? saçmalama kızım , adam sapık kaç kurtul...

Biri sevişmek için evlenmeyi beklemek kadar "sığ" düşünce olmaz...hemde yıl olmuş 2016 :) ... diyecek ....

Senin doğrun ne ise sen onu yaşayacaksın .

Sevişmek sana doğru gelmiyorsa , sevişip ayrıldığında kendini kötü hissedeceksen... sevişmeyeceksin evlenmeden .
Evlenmeden önce cinselliği de ilişkinin bir dinamiği gören adamı da seçmeyeceksin .

Bu senin en doğal hakkın .

Evlilik öncesi ya da hiç evlilik düşünmeden cinsel birliktelikte o adamın en doğal hakkı.

Kimsenin tercihi diğerine göre ; saçma , sığ , sapıkça , basit ya da değerli değil .

Kendi beklentilerine yakın bir partner bul.

Senden farklı beklentisi olan insanları eleştirme .

Ya da bunu istedi diye kendini basit(!) görme .

Bahse konu adam , evet senlik bir eş değil .

Ayrılık doğru karar .

Ne adam ne de sen yanlış olduğunuz için değil ama ... birbirinize yanlışsınız sadece . Bu da çok olası .

Dert etme .

Ne istediğini biliyorsan , ne yaşamak istemediğini de biliyorsan seçimlerini ona göre yapmaya devam et .

Yani adam seni çekici bulmuş yani ne var ki bunda? Ağzınla diyorsun tek gecelik gibi bir durum değil diye. Basit kadın falan olmuyorsunuz birisi sizi çekici bulunca, bir şeyler yaşamak isteyince.
Çekici bulmasa daha büyük problem yani, adam seni beğenmiyor olacaktı bu sefer de.
Ayrıca adam dürüst yani, ne beklediği ortada. Sinsice evet evleneceğim senle deyip "kandırmamış ki".

Bundan taaam 9 sene 12 gün önce üç günlük sevgilim olan adamla tatile gittim. İlk evlilik teklifimi o tatilde aldım, reddettim. 9 senedir birlikte 4 senedir de evliyiz. Dönünce terkedilmedim. Aslında çok enteresan gelecek ama ben hiç terkedilmedim. Cünkü hiç bir erkeğe evlenme amacıyla yaklaşmadım, evlilik baskısı yapmadım, kullanildigimi düşünmedim, kötü gözle bakilacagi, değer verilmeyeceği aklımdan geçmedi. Dünya sizden ve sizin bakış açınızdan ibaret değil...
ben evlenmeden cinsellik yaşanmasın demiyorum ki . senin durumun istaisna olabilir bencede olabilir bir durum zaten . ama türk erkeklerinin kafası belli senin eşin istisnadır ama genel durum budur . çünkü daha ikinci kez buluşmadan kadınla direk tatile çıkalım demesi doğru üzgün tanımadan aşık olmadan böyle bir beklentiye girilmesi bence yanlış .sonuçta bu kadın bunu istemiyor ki buraya bunları yazmış saygı duyması lazım . cinsellik yoksa ben seni terk ediyorum demesi bencillik . sonuçta bir kadın güvenmek sevmek ister bazı kadınlar üç günde ısınamaz zaman gerekir .dediğim gibi herkesin piskolojisi farklıdır .
senin terk edilip edilmemen konumuz değil niye bunu vurguladın . ben terk edildim mesela gayette söylüyorum bunu böyle kompleklerim yoktur . herkes terk edilebilir bu çıktığın adamlara göre değişir . sen kendine uygun insanlarla çıkmısın demek ki üzülmemişsin . ama herkes aynı değil . benim sözlerimi alıntılama . dünya benden ibaret değil tabi ki ama yorum yazarken senden izin almayacağız dimi..

İyi yapmışsın canım benden hoşlanan biri vardı konuyu sürekli cinselliğe getirirdi ben de böyle birşey olamayacağını söyledim ama o ısrarla vazgeçmedi bir gün evde beraber takıldım mi dedi Hayır dedim tam dört beş ay hoşlanıyorum ben de ondan hoşlanıyordum ama sürekli bu konudan bahsetmeye cidden canımı sıktı sonra da iletişimi kestim.Bana sürekli etrafındaki kızlardan farklılık düşüncelerin karakterin ben ona Hayır diyince afalladi çünkü çevresinde o tarz kişiler oldugu icin buna alismistim. Aksini görmemişti onunla böyle birşey yaşayıp ardından terkedebilecegini sezdigim için yapmadım. Bahsettigim kişi de eski nişanlısı tarafından aldatilmisa bana yalan soyledi dedi.Halbuki kızın başka biriyle olduğunu öğrenmiş.Kazık yediği için de bana sürekli bu sevgili olaylarına bakış açımi biliyorsun huyu suyu kafa yapısı değişiyor sonradan yani bildiğin adam bağlanmak istemiyor kazık yediği için günü gün edeyim mantığına. Yoksa bir erkek neden bu kadar korkar sevgili olmaktan çünkü kazık yediği için. Yani bu tarz erkeklerin geçmişinde bir aldatilma var bence.Üniversitede bir çocuk vardı okulda çıkmadığı kız kalmamıştı Daldan dala yakışıklı ağzı laf yapıyor kızlar dibinde bitiyor.Sonra çıktığı kızlardan biri bizim sınıftaydi.Bu biriyle iki yıl çıkmış sonra kız bunun gözünün önünde başkasıyla nisanlanmis.Ondan sonra böyle dağıtmis.Bence bazılarının böyle olmasında kaziklanmalari var.

Normal bir ilişki ya evlenerek ya da evlenmeksizin cinsellikle devam eder zaten. Bunun baştan pazarlığının yapılması çok itici, resmen cinsellik odaklı bir ilişkiye başlamak. İki sağlıklı insan tabii ki cinsellik yaşayabilir. Bunu erkek baştan evlenmeden de cinsellik yaşarız şeklinde talep ettiğinde bu kadını değersizleştiren ve aşağılayan bir şey. Cinsellik verirsen varım, vermezsen yokum! Ayıp ya. İyi ki iletişimini kesmişsin. Adam resmen cinsellik için sevgili arıyor. Düzeyli sevgi dolu bir ilişkim olsun, ciddi bir ilişkim olsun ya da birbirimizi yeterince tanıdığımızda da evlenebiliriz gibi bir kafası yok. Duygusal bir bağ olmadan senin kadınlığını kullanarak canı istediğinde de bir açıklama yapmadan ortadan kaybolacak.
İki taraf da cinsellik istediğinde bunun 'cinsellik yaşayalım' gibi bir karar verme aşamasından geçtiğini düşünmüyorum. :d Kendiliğinden gelişir. Kadın istiyorsa zaten fiziksel yakınlık gösterir. Baştan pazarlık yapacaksa gitsin hayat kadınlarıyla fiyat pazarlığı yapsın seviyesiz.

Cinsellik isteyen herkese "sapik" diyemeyiz.
Ayrica nasil evliligin bir önemi yok. Evlilik yalnizca sevismek icin mi yapilir?
Ben bunu demek istemedim tabi ki yani cinsellik evlendikten sonra olmalı dinimiz de evliliğin önemini anlatır günaha girmemek için evlenmek lazım tabiki cinsellik için evlenilmez ama evlenmeden önce de cinsellik caiz değil bunu herkes bilir biz muslumaniz cok dikkat etmemiz lazım bu yüzden

Ben de 30 yaşında bir kadının cinsellikten bu kadar uzak durmasını anlamıyorum.

Adamın yaklaşımı normal, her ilişki evliliğe gidecek diye bir kural yok. Denersiniz baktınız çok iyi ilişki evlenirsiniz, olmazsa ayrilirsiniz. İki sene sonra evlenelim diye ilişkiye baslanmaz ki.

Cinsellik yaşamak, sevmek, sevişmek kimseyi degersizlestirmez.
O sizin hayat tarziniz sizin dusunceniz.Allah korkusu olan ve dinine bagli insanlar kullar dan deyil Allahtan korkarlar ve evlilik nikah gibi helal dairesinden cikmazlar.bir kadin evlenince sevisir ve cinsellik yasar diledigince kocasiyla.gerisi size gayet basit ancak bize haram oluyor bilmem anlatabildimmi...

Ben bunu demek istemedim tabi ki yani cinsellik evlendikten sonra olmalı dinimiz de evliliğin önemini anlatır günaha girmemek için evlenmek lazım tabiki cinsellik için evlenilmez ama evlenmeden önce de cinsellik caiz değil bunu herkes bilir biz muslumaniz cok dikkat etmemiz lazım bu yüzden
bir söz var ya kardeşim artık onu yaşıyor insanlar
Haram Helalden tatlıdır
malesef insanlarımız haramı normal ve sevimli olarak lanse etmeye başladı ve bu normalleşiyor malesef durum vahim
Rabbim ogullarımızı ve kızlarımızı ve bizleri dogru yoldan ayırmasın

Sevgiliye cinsel duygular hissetmek tabii ki çok normaldir hatta olmaması anormaldir, isteyen yaşar isteyen yaşamaz bunun sapıklıkla alakası yoktur.
Tabiki bişeyler hissetmek normal ama çok açığa vurmamak lazim bunu benim demek istediğim de bazı insanlar var sevgili adı altında kullanıyorlar kızları cinsel durtuleri için yalan mı? Sapık insanlar derken bunları kastettim.

O sizin hayat tarziniz sizin dusunceniz.Allah korkusu olan ve dinine bagli insanlar kullar dan deyil Allahtan korkarlar ve evlilik nikah gibi helal dairesinden cikmazlar.bir kadin evlenince sevisir ve cinsellik yasar diledigince kocasiyla.gerisi size gayet basit ancak bize haram oluyor bilmem anlatabildimmi...

Dini yorum yassah...

Tabiki bişeyler hissetmek normal ama çok açığa vurmamak lazim bunu benim demek istediğim de bazı insanlar var sevgili adı altında kullanıyorlar kızları cinsel durtuleri için yalan mı? Sapık insanlar derken bunları kastettim.
erkeklerin işine geliyor çünkü özgür kız tarzı kızlar

bir söz var ya kardeşim artık onu yaşıyor insanlar
Haram Helalden tatlıdır
malesef insanlarımız haramı normal ve sevimli olarak lanse etmeye başladı ve bu normalleşiyor malesef durum vahim
Rabbim ogullarımızı ve kızlarımızı ve bizleri dogru yoldan ayırmasın
Evet kimligimizde yazılı kalmamalı islam tabiri dinimiz islam ve İslamın gerektirdiği ölçüde yaşamak lazım dediğin gibi canım herkesin evladı var burdakilere soruyorum Kızınız evlenmeden sevgilisiyle birlikte olsa aferin mi dersiniz?

Back
X