Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

Bence sen de enine boyuna bir düşün. Kendin yazmışsın bak bir cümlede can alıcı noktayı. Seni yeteri kadar sevmiyor olabilir mi? Bence evet.

Konu cinselliğe gelince sanki basitleşiyor ilişkinin başlangıcı, biri bana bu şekilde yaklaşsa bende aynı tepkiyi verirdim tatlım..
Herşey bu kadar hızlı olmamalı yaş 30 olsa bile.

Çok doğru söylüyorsunuz. Bu konu harici her anlamda gerçekten kendime çok yakın bulduğum bir insan olduğu için üzülüyorum... Ama bu bile aramızı bozmaya yetiyor neticede...

İlişkide cinselliği evlilik sonrası yaşamayı düşünüyorum ama çok seversem ve yaşamak istersem de sanırım dünyanın sonu meselesi görmem bu durumu.

Sizin durumunuzda açık açık "ben yaşamayı kafaya koydum senle veya sensiz, istersen ayrılabilirsin demiş" zatı muhterem.
Ben cinselliği şart olarak koyanlardan hazetmem. Herşeyin yeri zamanı vardır. Kaybetmemek içinde asla yaşamam ve yaşanılmasını da önermem. Çünkü karşı taraf %100 ego dolacak. Benim her istediğimde yapılıyor kafası yaşayacak. Her istenileni ezilerek kabul eden kadın olsun erkek olsun diğerine saygı duymaz zaten.
O istediği ve kadının kaybetmemek için yaşadığı şey pazarlık oluyor resmen.

Konu sahibi, en doğru karar şutlamak olmuş. Biriyle istediğin için tatile de gidebilirsin, seks de yaparsın. Lakin bu durumda adam ben evlenmem ben tek gecelik takılırım seninle bir süre sevgili olurum demek istemiş. Hemde ilk günden. Kaliteden ve olgunluktan uzak, kadın ruhundan anlamayan hormonlar gereği çiftleşen amazonlardan bir tanesi işte. Sizinde bakış açınız bu duruma tersmiş isabet olmuş.

Ek olarak, lütfen cinselliği alta-üste yatmak olarak yaşamayın. Kadın içinde ihtiyaç. Sevgilini arzulamıyor, istemiyorsan baştan girişme zaten o işe.

Bence sen basit değilsin ve senin davranışın normal.
Sonuçta belli bir yaşa gelmişsin evlilik düşünmen ve karşı taraftanda bu niyette olmasını beklemen çok normal.
Herşeyin yeri, zamanı ve söyleme üslubu vardır.
Adamın ergen gibi habire cinsellikten konuşması itici bence de. Azgın tekeler gibi nedir bu yani..
Görüşmeyi keserek en iyisi yapmışsın, böylelerinden evlensen de hayır gelmez. Bu sefer aklı dışardaki kadınlarda olur bence.

Uçkuru aşkını sollamış bir ergenus daha.
Mast. diye birşey var bir dişiye ihtiyaç duymadan yapılan ama yook işine gelmiyor öylelerinin.
Seni sevdiğini söyleyemicem üzgünüm.

Bence sen de enine boyuna bir düşün. Kendin yazmışsın bak bir cümlede can alıcı noktayı. Seni yeteri kadar sevmiyor olabilir mi? Bence evet.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Az çok kafamda bir şeyler şekillenmiş oldu çünkü hiç kimseden fikir alamamıştım, burda konu açmaya da çekindim nedense. Konu sahibi kusura bakma işgal etmiş gibi olduysa. Tekrar teşekkür ederim sizlere...

Ben ona aşırı çekici geliyormusum, normalde bu konuda kendisini tutarmış çok sabırlıymış. Hatta ben olumsuz konusup biz gorusmeye devam etmemeye karar verdikten sonra, ben isteyene kadar kendisini tutacağını, beni zorlamayacagini ve kimseyle birlikte olmayacağını soyledi söyledi. Cok şaşırmıştım.
Ama ertesi gün "biz artık bitirdik değil mi" diyip o gün başka kadınla ilişki yaşayacağını o yüzden durumu teyit etmek istediğini söyledi.
Gerçekten yaşadı mı yoksa bana blöf mü yaptı anlamadım.
Açıkçası korkutmaya başladı biraz da beni, ben onu reddettiğim için egosu zedelendi galiba...
Su an "bunu yaparsan seninle ilişkiye girerim" desem her şeyi yapar gibi bi hali var. Ama beyni devredışı, benimle konuşurken aklındaki tek şey cinsellik sanki. Bu da beni çok rahatsız ediyor. O yüzden de tamamen kestim konuşmayı.

Benim için yaptığınız yrumlarınız için teşekkür ederim, dini açıdan tartışma olmasın konup kapanmsin lütfen. Yorumlarınızı iyi geliyor çünkü genel olarak.

Niye kurandan örnek verilince bir bu eksikti demiyoruz bu çifte standart değil de nedir

Ne alakası var arkadaşım polemik mi arıyorsun?
Ben dinsizim zaten bana hepsi aynı terane
Bir de bu mu çıktı ne demek, zaten ortada sinir eden bir durum vardı ki başka bir durum daha çıktı demek
Kılı kırk yarıp çekişmeye yer arıyorsunuz cidden

Bende inanmam bazen görüp duyuyorum okuyorum kızıyorum
Kızgın olursunuz ya bazen hiç alakası olmayan birine patlarsiniz

Relax cnm ..rahatlaa bir denyogiller familyarın rastgelmisin sen ..herkes böyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…