- 18 Mart 2015
- 2.652
- 4.897
- 333
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Bence sen de enine boyuna bir düşün. Kendin yazmışsın bak bir cümlede can alıcı noktayı. Seni yeteri kadar sevmiyor olabilir mi? Bence evet.Bu konu kafamı karıştırıyor. Erkek arkadaşımın beni sevdiğini düşünüyorum ama mesela o da cinselliğin kendisi için önemli olduğunu söylüyor, yaşamayı istediğini eğer ben istemiyorsam da yollarımızı ayırabileceğimizi dile getiriyor. Asla zorlamıyor ama bu sebepten ayrılması da bana "beni yeteri kadar sevmiyor mu" diye düşündürüyor. Çünkü normalde gerçekten çok çok iyi anlaşan iki insanız. Ben onunla çok mutluyum ama bu konu aramızı hep bozuyor.
Bilemiyorum konu sahibi, bende dolmuşum herhalde yazıverdim...
Sevmemekten ziyade fikirleriniz farklı olduğu için de bunu dile getiriyor olabilir.
Çünkü böyle bir konuda anlayışların farklı olması birlikteliğin pek sağlıklı olmayacağını gösteriyor bence.İstisnalar hariç herkes kendi fikrine yakın birilerini bulmalı diye düşünüyorum çünkü bu şekilde mutlu olunabiliyor.
Bu konu kafamı karıştırıyor. Erkek arkadaşımın beni sevdiğini düşünüyorum ama mesela o da cinselliğin kendisi için önemli olduğunu söylüyor, yaşamayı istediğini eğer ben istemiyorsam da yollarımızı ayırabileceğimizi dile getiriyor. Asla zorlamıyor ama bu sebepten ayrılması da bana "beni yeteri kadar sevmiyor mu" diye düşündürüyor. Çünkü normalde gerçekten çok çok iyi anlaşan iki insanız. Ben onunla çok mutluyum ama bu konu aramızı hep bozuyor.
Bilemiyorum konu sahibi, bende dolmuşum herhalde yazıverdim...
Uçkuru aşkını sollamış bir ergenus daha.
Mast. diye birşey var bir dişiye ihtiyaç duymadan yapılan ama yook işine gelmiyor öylelerinin.
Seni sevdiğini söyleyemicem üzgünüm.
Bence sen de enine boyuna bir düşün. Kendin yazmışsın bak bir cümlede can alıcı noktayı. Seni yeteri kadar sevmiyor olabilir mi? Bence evet.
İlişkide cinselliği evlilik sonrası yaşamayı düşünüyorum ama çok seversem ve yaşamak istersem de sanırım dünyanın sonu meselesi görmem bu durumu.
Sizin durumunuzda açık açık "ben yaşamayı kafaya koydum senle veya sensiz, istersen ayrılabilirsin demiş" zatı muhterem.
Ben cinselliği şart olarak koyanlardan hazetmem. Herşeyin yeri zamanı vardır. Kaybetmemek içinde asla yaşamam ve yaşanılmasını da önermem. Çünkü karşı taraf %100 ego dolacak. Benim her istediğimde yapılıyor kafası yaşayacak. Her istenileni ezilerek kabul eden kadın olsun erkek olsun diğerine saygı duymaz zaten.
O istediği ve kadının kaybetmemek için yaşadığı şey pazarlık oluyor resmen.
Konu sahibi, en doğru karar şutlamak olmuş. Biriyle istediğin için tatile de gidebilirsin, seks de yaparsın. Lakin bu durumda adam ben evlenmem ben tek gecelik takılırım seninle bir süre sevgili olurum demek istemiş. Hemde ilk günden. Kaliteden ve olgunluktan uzak, kadın ruhundan anlamayan hormonlar gereği çiftleşen amazonlardan bir tanesi işte. Sizinde bakış açınız bu duruma tersmiş isabet olmuş.
Ek olarak, lütfen cinselliği alta-üste yatmak olarak yaşamayın. Kadın içinde ihtiyaç. Sevgilini arzulamıyor, istemiyorsan baştan girişme zaten o işe.
Niye kurandan örnek verilince bir bu eksikti demiyoruz bu çifte standart değil de nedirBir incilden örnekler eksik kalmıştı zaten
Niye kurandan örnek verilince bir bu eksikti demiyoruz bu çifte standart değil de nedir
Bende inanmam bazen görüp duyuyorum okuyorum kızıyorumNe alakası var arkadaşım polemik mi arıyorsun?
Ben dinsizim zaten bana hepsi aynı terane
Bir de bu mu çıktı ne demek, zaten ortada sinir eden bir durum vardı ki başka bir durum daha çıktı demek
Kılı kırk yarıp çekişmeye yer arıyorsunuz cidden
nereden duydun ne çabuk fark ettin kırk gözün mu var hatuncum4 kitaptan örneklemeler mi var, e topiğe girişmek lazım o vakit
:) Yok henüz 2 kitaptan örneklemeler var, Tevrat ve Zebur'a geçilmedi4 kitaptan örneklemeler mi var, e topiğe girişmek lazım o vakit
40 gözlüyümnereden duydun ne çabuk fark ettin kırk gözün mu var hatuncum
Evlenmeden olucak böyle şeyler bu devirde hayat tecrübelerime göre kimseye değmiyor üzecek insanı düzeltmeye çalışma git oldu bu yüzden hiç aşk açım filan olmadı çok mu duygusuzum laNaptiniz hanımlar ya :)
Relax cnm ..rahatlaa bir denyogiller familyarın rastgelmisin sen ..herkes böyle degilBir önceki konumda bahsettiğim ıssız adam tiplemesi benimle konuşmaya başladı.
Kısaca özet geceyim. Seninle tanışmayı çok istiyor deyip tanistirildim, konuşmaya basladim ama hiç ilgilenmiyordu yazmıyordu aramıyordu ben de sinir kupune dönüyordum surekli.
Hiç benim gibi biriyle tanışmadığı için, hiç düzenli ilişkisi olmadığı için nasıl davranacağını bilememis, acemilik çekmiş vs. Bi sans daha istedi. Baya da konusmaya, ilgilenmeye başladı hoşuma gitti ben de tamam dedim, kabul ettim. Ama ona çok çekici geldiğimi söyleyip tatile çıkmayı teklif edince yine kafam karıştı. Benimle daha fazla şey paylaşmak istiyormuş ama evlilik konusunda kesin bisey demiyor. Birbirimizi tanıdıkça karar verileceğini düşünüyor.
Evlilikten korkuyor "ya anlasamazsak" diyor her defasında.
Bana yaklaşımının sadece cinsellik üzerine olduğunu dusundugum icin tamamen iletişimi kestim. Ona açıklama yapmadım bizde gelecek gormedigimi söyledim sadece. Sen bilirsin karar senin dedi.
Onun için cinsellik nefes almak kadar doğal. Ve evliliği şart gormuyor. Benimle birlikte olmaya başlarsa tek gecelik ilişki olarak değil sevgili olucaz ama evlenmekten bahsetmeyisi beni çok soğuttu.
Konusmayi bugün itibariyle kestim. Tek sorunum kendimi değersiz hissetmekten alıkoyamıyorum. Beni basit biri olarak mi görüyor neden ve nasil böyle yaklaşabilir? Yaşım otuz oldu bundan sonra tanıştığım erkekler hep 30 ve üzeri olcagi için hepsi mi biseyler yaşamış olacak ve benden de bekleyecek yani?
Google mune yazıyorsun direk cımbız çıkıyor insafa gel az buçuk yahu40 gözlüyüm
Bakalım bu 40 göz hangi kural ihlallerini görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?