- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
Hiç öyle arkadaşları üzerinden gelmesin gitmesin tarzında bir cümleye, kelimeye bile gerek yok aslında. Bebeğim ben seninle baş başa zaman geçirmek istiyorum demesi yeterli bence adamın aklı uçar zaten
Ben bi kere böyle dedim çok işe yaradı. Eski sevgilimle daha birkaç haftalık falandık, bir akşam evine gittim ama böyle 2-3 saat oturmaya gittim kalmaya değil. Benden yarım saat sonra yakında oturan samimi arkadaşı geldi. Dedim kendi kendime, bi kahve içer kalkar gider ama yok. Adam geldi gitmiyor. Yapıştı kaldı koltuğa. Aşırı sıkıldım ama belli etmedim dur bakalım dedim gözlem yaptım. Ben çıkarken hala oturuyordu yani. Ve çok geç saate kadar da oturmuş hatta biri daha gelmiş benden sonra. Bir sonraki gidişimde bu kişi yine geldi benden bir saat sonra falan. İçimden dedim ki yine geçen akşamki gibi yaparsa ben konuşucam sevgilimle. Geldi bu sefer yine uzun oturdu sonra gitti. Ben de o gece kaldım. Adamın arkasından şey dedim, ya çok iyi biri ama baş başa kalmayı tercih ederim dedim. Bi daha hiçbir arkadaşı gelmedi mesela ben varken.
Yok yok öyle kabaca gelmesin, yanında getirme dememiştim ama erkeklerin arkadaşlıkları çok garip oluyor. Ben çözemedim hala hallerini. Kuma diyorlar böyle erkek kankalara, haklılar.