Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onların kullanmış olduğu parfümleri biz ne kadar iyi biliyorsak bence onlarda merak ediyolardır die bi sayfa açtım
tabi ki sonuçta herkesin beğendiği parfüm kendinedir!!!
bence de doğal halimizle bulduğumuz kişi bize daha çok değer verir.erkekler X parfümü kulanan bayanı aramiyolar,sonradan sevdii bayanın kokusunu seviyolar.Eğer bi erkek size der ki X parfümü kulan-ben o kokuyu çok beğeniyorum,bilin ki kesin o parfüm onun için özel hatıralar taşıyan bi koku.ben hayatta artık onun yanında dediği parfümü kulanmam,ya siz?(türkçe benim için yabanci dil-yanlışlarım olursa-kusuruma bakmayin)....
canım konuyu açma amacının farkındayım emin ol...
ben sadece lafı geçmişken başka bi yorumda daha bulunayım dedim çünkü direkt olmasa da dolaylı olarak konuyla bağlantılı çünkü..
senin sormak istediğin soruya gelince...bence onlar o kadar merak etmiyordur..çünkü bizler kozmetiklere parfümlere daha düşkünüz...kadınlar kadar inceleyip parfümü ismine kadar ezberleyeni çok azdır...tabi ki istisnalar vardır ama ben öyle olduğunu sanıyorum
senin mesajın sanki ya kesin bir parfüm ismi biliyorsan yaz, ya da bilmiyosan sus onun dışında yorum yazma der gibi olmuş...herkesin parfümü kendine derken erkekler bizim parfümleri o kadar umursamıyor biz neden o kadar umursayalım demek istedim...
konuya da fazla parfüm ismi veren olmamış...demekki erkekler bizim kadar ilgilenmiyor..
kötü bişey mi dedim...kendimi azarlanmış gibi hissettim...:çok üzgünüm: