Erkeklerin duyguları neden değişir?

Sen imkansızken güzelmişsin ona göre şimdi elde edince tadı kaçtı demekki bırak gitsin daha 5ay olmuş ayrılalı kafanı dinle anlıyorum sanki bidaha hiç mutlu olamıcakmışsın gibi geliyodur kimse bidaha seni sevmicek gibi hissediyosundur ama öyle değil nasibin kısmetin seni bekliyo emin ol hayırlısı olsun bidaha mesaj atma o çocuğa da.

aslında elde ettıgıne karsılık bır yaklasımda da bulunmadım sadece son 4 aydır hep o bana nbr nasılsın derdı son 1 haftadır da ben dedım hepsı bu bana soguk gıbı geldı konusmaları sordum hakkarıdeyım cok yogunum falandedı bılmıyorum artık arayıp sorıcam yıllar oncede bı ara boyle bır durum oldu hıc ılgılenmedım sonra kapımdan ayrılmadı sanırım havalara gırdı ıyıce akısına bırakmaya karar verdım :)

Hiç oralı olmayın.Zaten ben bu hissinizin gerçek olduğuna pek inanmıyorum. İçinde bulunduğunuz psikoloji sizi buna iten. Hiç sevmediğiniz biri Nasıl bir anda bu kadar önemli hale geldi bir düşünün. Bence bir süre yalnız kalsanız daha sağlıklı olur

SANIRIM AİLEMİN ETKİSİ ÇOK BUYUK OLDU COK USTUME GELDILER DEVAMLI ONUN OLUMLU YONLERINDEN BAHSEDIP BENI ETKİ ALTINDA BIRAKTILAR BU SAATEN SONRADA ARAMAYI DUSUNMUYORUM ARTIK ....

Anlamıştır senin ona olan ilgini , eee şimdi sıra onda naz yapıyordur.

Polislerin işi çok zor. Hemde çok zor bir yerde görev yapıyor. Belki psikolojisi etkilenmiştir. Biraz üstüne düşmeden beklemeye al.

Once basliga cevap vermek istiyorum. Sadece erkeklerin degil kadinlarinda duygulari degisir. Daha once senin ona hic birsey hissetmeyip smdi hoslaniyor olman gibi.

Yani bu duygusal degisiklik erkeklere ozgu degil.

Bana kalirsa nisani yakin bir tarihte atmissiniz. Size ulasmasi iliskinizin neredeyse arefesinde. Gafil avlamis sizi. Tamda bosluga dusmek, baskasiyla aci hafifletmek icin bir zaman.

Ona olan duygularinizdan emin misiniz? Yani sizin icin aglayan adama karsi birsey hissetmediniz simdi nisam attiktan snra mi ilgi duymaya basladiniz?

Bunu dusunmekte yarar var.

İlk başlarda ona karşı bakiş açım çok farklıydı benim üstüme çok düşmesi beni çok bunaltmisti o yüzden de istemedim çok zor zamanlar geçirdim nisanlilik döneminde dahi hep üzülen ben oldum sevdiğim kadar sevilmediğimi düşündün hep ayrılık sebebimiz de aldatmaydi zaten sonra bunca yaşanan şeylere rağmen karşıma çıkması beni yargılamadan anlaması dinlemesi hala değer vermesi etkiledi beni ben hep uzak kalmak istedim o geldi sakın acele etme senin kaderin benim beni bekle gibi Ümit verici konuşmalar yaptı devamlı ilk zamanlar çoğuna cevap bile vermek istemedim boşlukta olduğum için yaptığımı n düşünmesin istedim ama şunu anladım ki bunarı söyleyip tekrar karşıma çıkıp benden bir adım gelincede geri çekilmesi karakterini gösterdi bana bu saatten sonra asla ama asla istemiyorum yarın annesi ile de konuşup bu konuyu ve onu tamamen çıkarticam hayatımdan. ..

çok zaman geçmiş... çok uzuuuun zaman geçmiş.. belki de eski hisleri yoktur..

Adamin karakterine laf edilecek bir durum yok bence. Iki yetiskin insansinz aranizda konusulup anlasilabilir iliskinize annesini katmayin ne gerek var

Adam donek salağın teki direk aklından çıkar. Ben buna çok yakın bir şey yaşadım. Adam belki 7 seneye yakın yalvardı bana şans vermem için surekli evlilik laflari, dunyada evlenecegim tek kadin sensin demeler, benim için dünyayı değiştirmeler vs vs. Bende tipini begenmedigim için hep reddetmiştim. Sonra ablam dediki seni çok seviyor şans versen ona, neyse bende ilgilenmeye başladım. Ayni senin adam gibi bi tarafları kalktı bunun cok kisa zaman sonra, ben omrumun sonuna kadar seninle yasayabilirim ama evlilik bana gore değil vs demeye başladı. Bi s... Git dedim. Ona şans verdigim o kadar pişman oldum ki anlatamam. Bu tarz adamlar ulaşamayınca takıntı yapıyor yüz verince de artık elde ettik heyecan bitti tribine giriyorlar. Sakin yüz verme daha önce ilgini cekmedigine gore boşluktan yüz veriyorsundur adama.

benımde aılem cok ısrar ettı senı cok sevıyor tanıdık bırı rahat edersın senı el ustunde tutar dedıler once kı ılıskımde cok yıprandıgım ıcın artık sevmekten cok sevılmek ıstedım o yuzdende son 10 gundur sıcak bakmaya basladım ama hata ettım o ancak ret edılmekten hoslanıyor bunu anladım doguda zor yerde halını hatırını sorayım dedım 2 gun ust uste aradım hemen bı havalar sorma dıs gorunus olarak kımseyı yargılamak ıstemem ama arkadaslarım bıle yanına yakısmıyor boyu senden kısa dedıler benım ıcın artık onemlı degıl bunlar benı sevsın deger versın yeter dedım onun aılesıde cok ısrar ettı pazar gunu kadın kızıyla öğken 12 de geldi gece 1.30 gittiler benı ıkna etmek ıcın ama bır ınsan neyse o oluyor malesef dengesızlık onceden de vardı sımdıde var adım kadar emınım aramaya baslayacak tekrardan ama bu sefer o kapıyı yuzune oyle bır kapatıcam kı bır daha cesaret edemeyecek

Valla en iyisini yaparsın dengesiz erkekle uğraşmak zordur. Ben o salaktan sonra esimle tanistim, seven adam tutarlı ve ilgili olur. Esim cok tutarli davrandi iliskimiz boyunca sonra evlendik zaten. Yeni bir ilişkiyle yipranmaya gerek yok. İnşallah sizinde karsiniza düzgün bir adam çıkacaktır. Boşluğa dusup değmeyecek adamlara değer vermek sinir bozucu oluyor

Senelerdir seni sevmiş biri var karşında. Bu kadar sene severken iyiydi, bir iki yazmadı diye karakteriyle itham edilmesi çok üzücü. Demek ki gerçekten etkilenmemişsin, ilgisini istemişsin. Karşındaki de insan, onunda kendine ait bir yaşamı var. Üstelik yaptığı açıklamalarda yeterli ve geçerli sebepler. Dünya hiçbirimizin üzerinde dönmüyor. Madem birşeyler hissettin, yargılamadan sıkmadan beklentiye girmeden devam et. Ve ne olursa olsun gemileri yakmadan önce kartlarını açık oynamayı dene. Düşüncelerin bana çok fevri geldi. O adam mecbur değil sevmeye, yazmaya, aramaya. Zamanında kalbini kırmışsın. Yine de dayanamamış yazmış. Bence bundan sonra yapman gereken sakin olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…