- 17 Şubat 2015
- 7.877
- 21.118
- 348
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
cevap vermemesı ıcın ne gıbı bır sebep olabilir ki ben istesem ilk aylarda yazdıgı onca mesajına karsılık verıp tamam derdım zamana bıraktım cunku emın olmak ıstedım duygularımdan ayrıca onu kıracak hıcbır kelime yada harekette bulunmadım ılk baslarda ıstemememın haklı sebeplerı vardı ama sunda degısmıs olgunlasmıs bunu kendısıde soyledı. ben nısan atalı 5 ay oldu ne yapsaydım yanı 15 gun sonra mesaja attıgı zaman arayıp sordugu zaman mı ilgi gösterseydım . Asıl o zman bana ınanmaz guvenmezdı ayrıca ben onu aramadım o benı arayıp sordu nısan atıldıktan sonra o ılgı gosterdı o kafamı cevırdı yoksa ben onu arayıp asla boyle bır tavır sergılemzdımbence doğru olanı yapıyor ben olsam mesajlarına cevap bile vermezdim.
o da aynı şekilde düşünüyor bence. ayrıca sen bişeyler hissettiğine emin misin ? acını hafifletsin diye seni sevene koşmuş olmayasın ?
Merhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor
haklı olabılırsn ama ben sanırım tam olarak ıfade edemedım ben nısan attıktan 15 gun sonra kendısı facebook uzerınden uzunca bır mesaj attı yaklasık 4 aydan berı devamlı arayıp sordu gecmısı unutalım gelecege bakalım evlenmek ıstıyor musun benımle annen benı aslında cok sevıyordu bız cok ıyı anlasabılırdık sen hala cok degerlısın benım ıcın senın kaderın ben alocam dıye yazan kendısı bende bunca olandan sonra ilgi duymaya basladım ne zmankı ben arayıp sormaya basladım kendını geri çektiÇünkü erkekler de insan
Atalar boşa dememis: "kacan balik büyük olur".
Yillar gecmis aradan, koprunun altindan ne sular akmistir. Hem kendisi hem sen degisikliklere ugramissinizdir. Belki baska dertleri vardir. Hayirlisi olsun
ilk cocuk için kaçan kovalanır olmuş. şimdi senin için kaçan kovalanır oılacakMerhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor
Merhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor
bazen 1 gün içinde bile hersey değişebiliyor.1 hafta içinde mi ?
Hayatında bir şeyler değişmiş olabilir. Biriyle tanışmış olabilir ne yazık ki. Sana bunu açık söyleyemiyor, seni de tabiri caizse ek altında tutmaya çalışıyor olabilir.ayrılıgımın ilk günlerinde bende boslukta ona sarılmayayım dıye uzak durdum zaten kendımı sınadım ama zaman gectıkce ılgı duymaya basladım benım yoklugumdan sonra yanı 4 yıldan sonra kendısı yazdı ilgi gosterdı hala sevdıgını belli etti daha gecen hafta bana senın anne olmak ıstedıgın gıbı bende baba olmak ıstıyorum yazdı bende hayırlısı olsun hakkımızda dedım sonra da benı ıstıyor musun dıye yazmıs evlenmek ıster mısın dedı bende uyudugum için cevap yazamadım sonra bır kac gun dusundum karar verdım tanımak ıstedım ıyıce bu seferde o kendını gerı cekmeye basladı gercı sordum cok yogunum falan dedı hakkarıde sark hızmetınde bılmıyorum naz mı yapıyor zamanında ona cektırdıklerımı yasatıyor bana anlamadım
Bence biraz siz çabalayın duygularınız belli etmekten kaçmayın e zamanında siz yanlış yapmışsınız hep derler senin sevdiğin değil seni sevenle birlikte ol diye ben bunu cok doğru buluyorumMerhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor
Bir dakikada bile olur aşk bu. 1haftada da olabilir. Önceden bildiği insanlardan biriyle de sıklaştırmış olabilir.1 hafta içinde mi ?
Hayatında bir şeyler değişmiş olabilir. Biriyle tanışmış olabilir ne yazık ki. Sana bunu açık söyleyemiyor, seni de tabiri caizse ek altında tutmaya çalışıyor olabilir.
Senin üzerine düşmelerinin acısını çıkıyorsa da hiç hoş değil. Planla hareket eden insanı, multuluğu misilleme ile gölgeleyeni tehlikeli bulurum ben. Biri olsun ya da olmasın artık kendini tamamen çek derim.
Teşekkür ederimYorumunu alkışlamak istiyorum keşke bana da böyle yorum yapan biri olsaydı gerçekten bazı şeyleri görmek istediğimiz gibi görüyoruz ama gerçekler çok farklı oluyor
günde değil canım,AN da değişir,ANIN içinde değişir,tek bir hareket söz bitiri yada başlatırbazen 1 gün içinde bile hersey değişebiliyor.
haklısınız sanırım etrafımın soyledıklerıde benı cok etkıledı benden hep bır sans ıstedı kabul etmedım sımdı o sansı verdım bu saaten sonra ona kalmıs bırsey ıster arar ıster aramaz bu defa ben soğursam da geri dönüşü olmayacak dün annesi ve kardesı bızdeydı onlarada anlattım soyledım o suan cok zor bır yerde kafası cok karısık falan dedıler bu saatten sonrada arayıp sormam artıkTeşekkür ederim
İnsan yaşarken anlayamıyordur tabi, aklı almıyor nasıl olur bu değişim diye. Ama daha ilişki yokken de duygularını çok abartma, sonra da koşullar değişince kendini bir sebepten çekme de hem kadının hem erkeğin yaptığı şeyler ne yazık ki... Yaşayana, karşı tarafa zor tabi.. Siz yine de atlatmışsınız sanırım size de geçmiş olsun. Umarım konu sahibi de atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?