Erkeklerin duyguları neden değişir?

Çünkü erkekler de insan
Atalar boşa dememis: "kacan balik büyük olur".
Yillar gecmis aradan, koprunun altindan ne sular akmistir. Hem kendisi hem sen degisikliklere ugramissinizdir. Belki baska dertleri vardir. Hayirlisi olsun

cevap vermemesı ıcın ne gıbı bır sebep olabilir ki ben istesem ilk aylarda yazdıgı onca mesajına karsılık verıp tamam derdım zamana bıraktım cunku emın olmak ıstedım duygularımdan ayrıca onu kıracak hıcbır kelime yada harekette bulunmadım ılk baslarda ıstemememın haklı sebeplerı vardı ama sunda degısmıs olgunlasmıs bunu kendısıde soyledı. ben nısan atalı 5 ay oldu ne yapsaydım yanı 15 gun sonra mesaja attıgı zaman arayıp sordugu zaman mı ilgi gösterseydım . Asıl o zman bana ınanmaz guvenmezdı ayrıca ben onu aramadım o benı arayıp sordu nısan atıldıktan sonra o ılgı gosterdı o kafamı cevırdı yoksa ben onu arayıp asla boyle bır tavır sergılemzdım

Bana kendine baglama taktikleri uyguluyomus gibi geldi. Sevgi ask yoksa uzak dur. Nisan atma sonrasi zayif anini yakalamis. Klasik erkek taktigi. Once bol bol ver alissin,sonra yavas yavas kes. Cezalandirmak icin yoksun birak bidi bidi uzar gider. Sonuc olarak manipule ediliyor gibisin.

Öküz oldukları için .......

Çünkü erkekler de insan
Atalar boşa dememis: "kacan balik büyük olur".
Yillar gecmis aradan, koprunun altindan ne sular akmistir. Hem kendisi hem sen degisikliklere ugramissinizdir. Belki baska dertleri vardir. Hayirlisi olsun
haklı olabılırsn ama ben sanırım tam olarak ıfade edemedım ben nısan attıktan 15 gun sonra kendısı facebook uzerınden uzunca bır mesaj attı yaklasık 4 aydan berı devamlı arayıp sordu gecmısı unutalım gelecege bakalım evlenmek ıstıyor musun benımle annen benı aslında cok sevıyordu bız cok ıyı anlasabılırdık sen hala cok degerlısın benım ıcın senın kaderın ben alocam dıye yazan kendısı bende bunca olandan sonra ilgi duymaya basladım ne zmankı ben arayıp sormaya basladım kendını geri çekti

köprünün altından başka sular akmış bence. eğer hala duyguları eskisi gibi olsaydı sizin onunla ilgilenmeye başlamanız onu inanılmaz mutlu ederdi. sanırım soğumuş sizden. üzerine düşmeyin. o arayıp sormadan iletişim kurmayın.

Bence intikam alıyor.seni hırs yapmış kendine.seni kıvama getirmiş sonrada çekilmiş....hiiç ilgilenme arama sorma...

ilk cocuk için kaçan kovalanır olmuş. şimdi senin için kaçan kovalanır oılacak hahaha
cocugua ümit vermeden önce gerçekten iyi düşün.

sana dost tavsiyesi,bu kadar ısrar eden yalvaran bırınden uzak dur derim,o artık yaralı bır aslandır,pençelerini en kısa zamanda çıkarır,bir ablam dediki,görüşmek istemyorum senınle dediğin halde halen ısrar eden adam adam değildir.ve test ettim onayladım

Bu duygu değişiminin kurbanlarından biri de benim ve tecrübem sonucu duygularının peşinden gitme diyebilirim sana. Muhtemelen sana karşı içindekileri bitmemişti bunun için o adımları attı ama senden ilgi görünce seni eskisi gibi sevmediğini, istemediğini fark etti. Ondan adım gelene kadar hiçbir şey yapmamanı öneririm. Ona karşı duygularını bilsin istiyorsun ama zaten sende de bir şeyler olduğunun farkındadır, pişmanlığımı göstereyim derken ona aşık olursan kalbin daha çok kırılabilir.

Hayatında bir şeyler değişmiş olabilir. Biriyle tanışmış olabilir ne yazık ki. Sana bunu açık söyleyemiyor, seni de tabiri caizse ek altında tutmaya çalışıyor olabilir.

Senin üzerine düşmelerinin acısını çıkıyorsa da hiç hoş değil. Planla hareket eden insanı, multuluğu misilleme ile gölgeleyeni tehlikeli bulurum ben. Biri olsun ya da olmasın artık kendini tamamen çek derim.

Bence biraz siz çabalayın duygularınız belli etmekten kaçmayın e zamanında siz yanlış yapmışsınız hep derler senin sevdiğin değil seni sevenle birlikte ol diye ben bunu cok doğru buluyorum

1 hafta içinde mi ?
Bir dakikada bile olur aşk bu. 1haftada da olabilir. Önceden bildiği insanlardan biriyle de sıklaştırmış olabilir.

Ben bir de bir ilişki yaşamadan çok aşığım diye kendini paralayan, çok ısrar eden erkeklere çok güvenmem. İlişki ilerledikçe oturur, daha tanımadan bu kadar peşinde koşanın ya istemeden de olsa duygularını abartarak yansıttığına, ya da bilinçli göz boyamaya çalıştığına inanırım. Her koşulda söylediği kadar duygu yoğunluğu yaşadığına ihtimal vermem yani.

Hem her şey olabilir şuan onun hayatında. Söylediklerinden yola çıkıp hareket etme derim bu sebeplerden.

Yorumunu alkışlamak istiyorum keşke bana da böyle yorum yapan biri olsaydı gerçekten bazı şeyleri görmek istediğimiz gibi görüyoruz ama gerçekler çok farklı oluyor

Yorumunu alkışlamak istiyorum keşke bana da böyle yorum yapan biri olsaydı gerçekten bazı şeyleri görmek istediğimiz gibi görüyoruz ama gerçekler çok farklı oluyor
Teşekkür ederim
İnsan yaşarken anlayamıyordur tabi, aklı almıyor nasıl olur bu değişim diye. Ama daha ilişki yokken de duygularını çok abartma, sonra da koşullar değişince kendini bir sebepten çekme de hem kadının hem erkeğin yaptığı şeyler ne yazık ki... Yaşayana, karşı tarafa zor tabi.. Siz yine de atlatmışsınız sanırım size de geçmiş olsun. Umarım konu sahibi de atlatır

dönerse senindir, dönmezse herkes kendi yoluna, üstüne düşmeye gerek yok bence.

haklısınız sanırım etrafımın soyledıklerıde benı cok etkıledı benden hep bır sans ıstedı kabul etmedım sımdı o sansı verdım bu saaten sonra ona kalmıs bırsey ıster arar ıster aramaz bu defa ben soğursam da geri dönüşü olmayacak dün annesi ve kardesı bızdeydı onlarada anlattım soyledım o suan cok zor bır yerde kafası cok karısık falan dedıler bu saatten sonrada arayıp sormam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…