- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Benim fevri davranmayın sebeplerinden geçerli ama ben çok zor bir dönemden geçtim karşıma tekrar çıktığı zman anlattım herşeyi açık oldum yeni Nisan attığım için hemen cevap vermedim mesajlarına ama geride çekmedim kendimi bana beni istiyor musun diye sorduğu soruya cevap vermek için aradim ama davranışları benimle konuşma tarzı ilgisiz arkadaş toprak muhabbetine girince anladım niyetini amacı ne bilmiyorum ben zor günler yaşadığımı psikolojik olarak da desteğe ihtiyacımin olduğunu biliyordu maden niyeti sadece arkadaş olarak devam etmekse o zman öyle yaklaşacıktı bende bir beklenti içinde olmazdimSenelerdir seni sevmiş biri var karşında. Bu kadar sene severken iyiydi, bir iki yazmadı diye karakteriyle itham edilmesi çok üzücü. Demek ki gerçekten etkilenmemişsin, ilgisini istemişsin. Karşındaki de insan, onunda kendine ait bir yaşamı var. Üstelik yaptığı açıklamalarda yeterli ve geçerli sebepler. Dünya hiçbirimizin üzerinde dönmüyor. Madem birşeyler hissettin, yargılamadan sıkmadan beklentiye girmeden devam et. Ve ne olursa olsun gemileri yakmadan önce kartlarını açık oynamayı dene. Düşüncelerin bana çok fevri geldi. O adam mecbur değil sevmeye, yazmaya, aramaya. Zamanında kalbini kırmışsın. Yine de dayanamamış yazmış. Bence bundan sonra yapman gereken sakin olmak.
tam olarak anlayamadımBenim fevri davranmayın sebeplerinden geçerli ama ben çok zor bir dönemden geçtim karşıma tekrar çıktığı zman anlattım herşeyi açık oldum yeni Nisan attığım için hemen cevap vermedim mesajlarına ama geride çekmedim kendimi bana beni istiyor musun diye sorduğu soruya cevap vermek için aradim ama davranışları benimle konuşma tarzı ilgisiz arkadaş toprak muhabbetine girince anladım niyetini amacı ne bilmiyorum ben zor günler yaşadığımı psikolojik olarak da desteğe ihtiyacımin olduğunu biliyordu maden niyeti sadece arkadaş olarak devam etmekse o zman öyle yaklaşacıktı bende bir beklenti içinde olmazdim
Ben onu aradığım zaman sorduğun sorunun cevabını vermek için aradim diyecektim ama baktım arkadaşmisiz gibi bana nasihat veriyor yok bundan sonra hayatına alacağın kişiyi iyi tanı kimseye hemen güvenme emin adımlar at falan o öyle konuşunca bende birşey demedimtam olarak anlayamadım
arkadaş olarak mı devam edelim dedi?
demekki seninde birşeyler hissettiğini anlayamadı. hala olmaz diye düşündüğünü düşünmüştür. bilmiyorum bana samimi biri gibi geldi sen anlatırken. hislerinden eminsen kaçırma bence.Ben onu aradığım zaman sorduğun sorunun cevabını vermek için aradim diyecektim ama baktım arkadaşmisiz gibi bana nasihat veriyor yok bundan sonra hayatına alacağın kişiyi iyi tanı kimseye hemen güvenme emin adımlar at falan o öyle konuşunca bende birşey demedim
Bu konuşmaları yaptıktan sonra whts durumuna iyide o işler öyle olmuyor işte yazdı sanki bana gönderme yapar gibidemekki seninde birşeyler hissettiğini anlayamadı. hala olmaz diye düşündüğünü düşünmüştür. bilmiyorum bana samimi biri gibi geldi sen anlatırken. hislerinden eminsen kaçırma bence.
sakın bence bunu yapmaUstelemek istemiyorum ama arkadaşlarım o senin peşinden çok koştu gururu kırmıştır artık sen uğraş biraz da diyorlar ama havalar girmesini istemiyorum benim ona karşı boş olmadığımı da anlasın istiyorum
insanlar konuşa konuşa bacım bence hiç dolandırma sor direk. bana sunduğun teklif geçerli mi de fikrini sor. zaten aşık değilsin ne kaybedicen. oda yanlış anlamış belli ki birşeyleriBu konuşmaları yaptıktan sonra whts durumuna iyide o işler öyle olmuyor işte yazdı sanki bana gönderme yapar gibi
Sizi dinledim ve ne olacaksa olsun diyip açıkça ne hissediyorsam yazdım amacını niyetini sordum bakalım cevap yazmadı dahainsanlar konuşa konuşa bacım bence hiç dolandırma sor direk. bana sunduğun teklif geçerli mi de fikrini sor. zaten aşık değilsin ne kaybedicen. oda yanlış anlamış belli ki birşeyleri
var mı bir gelişme?Sizi dinledim ve ne olacaksa olsun diyip açıkça ne hissediyorsam yazdım amacını niyetini sordum bakalım cevap yazmadı daha
En sonunda istemediğin Ada'ma kalmışsın bence acısını çıkartıyor beklediği senelerin
var mı bir gelişme?
dediğim gibi hissettiğim ve olan her şeyi yazdım bana karşı neden değiştiğini sordum uzunca bir mesaj attım ve ondan bır karar vermesını ıstedım ya hep ya hiç ....neden degisir dengesizlerde ondan..
bak ne güzel herşey netleşti, için rahatladı. aksi olsaydı düşünecektin ister istemez. şimdi yoluna bakabilirsin. ciddiye alınmamaya alışmış alınca afallamış. deli mi nedir. sen duruşunu koru bu ona en iyi cevaptır :)dediğim gibi hissettiğim ve olan her şeyi yazdım bana karşı neden değiştiğini sordum uzunca bir mesaj attım ve ondan bır karar vermesını ıstedım ya hep ya hiç ....
cevap olarak benımle ve ailemle ilgili bir sürü iyi seyler yazıp sonrada hakkımızda neyse hayırlısı o olsun yazmıs en sonunda da lafı dolandırıp ben gercekten su an boylerı dusunecek durumda değilim yazmıs tabı sok oldum sankı ben ona yalvardım mesaj attım ilk ... yaklasık 4 aydır devamlı kendısı bana evlılıkten bahsedıyordu bende altta kalmadım tabı bana sımdıye kadar yazdıgı mesajlarının resmını atıp altınada ıyıce oku bakalım kım yazdı bunları ben mı sen mı dedm.
senın durumunu anlamaya calıstıgım ıcın alttan aldım dıye yuz buldun sankı ben sana benı ara benımle ilgilen dedım kı sana en basında soyledım ben bu duruma hazır degılım yenı nısn attım dıye anlattım ama sen ısrarla devam ettın sımdıde kalkmıs bana ben sankı senın pesınden kosuyor musum modunda mesaj atıyorsun tutarsızlıklarınla senı basbasa bırakıyorum bu saaten sonra bende olusturdugun ufacık hıslerıde kaybettım yolun yolumdan uzak olsun benı sakın bır daha arama hoscakal yazdım ve bıtırdım ...
belkı bana kızacaksınız ama benım derdım benı ısteyıp ıstememesı değil sankı ben ılk adımı attım konustum ben bahsettım ona evlılık durumlarındanmıs gıbı bana ben buna hazır değilim demesı can sıkıcı neyse kı baslamadan bıtırdım bu gıbı ınsanlara asla guvenılmez kı ben adım kadar eminim 2 3 ay sonra tekrar arayıp ozur dıleyecek ama bende tamamen bıttı hersey
Bir an bile yeter:)bazen 1 gün içinde bile hersey değişebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?