Erkeklerin arkadan ilişki merakı nedir ?

Burcu murcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
46
41
3
36
Evet hanımlar bu erkeklerin anal ilişki merakı nedir? Kadına bir saygısızlık olarak görüyorum ben sevdiğin kişi acı çekerken nasıl zevk alabilmeyi düşünüyorlar acaba ? Yapanlar vardır herkesin kendi tercihi tabi ama siz ne düşünüyorsunuz ? Asla yapmam mı yoksa erkeklerin dediği gibi zevkli mi

Evet hanımlar bu erkeklerin anal ilişki merakı nedir? Kadına bir saygısızlık olarak görüyorum ben sevdiğin kişi acı çekerken nasıl zevk alabilmeyi düşünüyorlar acaba ? Yapanlar vardır herkesin kendi tercihi tabi ama siz ne düşünüyorsunuz ? Asla yapmam mı yoksa erkeklerin dediği gibi zevkli mi
Eşine sorsan daha mantıklı olmaz mıydı?

Erkekler açısından anal seksin farklı sebeplerle zevkleri var.
Fizyolojik olarak anüs vajinadan daha dar ve ilişki esnasında vajina kadar genişlemiyor, bu nedenle sıkılığı nedeniyle zevk veriyor.
İkincisi ise psikolojik.
Bir de merak duygusu var tabii.

Anal seks kendi adıma tercih ettiğim bir şey değil. Ama bunu kadına saygısızlık olarak da görmüyorum, iki tarafın da rızasıyla olan bir şey saygısızlık olmaz. Üstelik anal seksi seven birçok kadın var.

Yukarıda arkadaşlar gerekli özen gösterildiğinde acı olmadığını yazmışlar. Acı olsa bile kimi kadın ve erkek için bu başlı başına bir zevk olabiliyor zaten. Öyle olmasa bile eğer kadın acılar içinde kıvranmıyorsa, anal seksi de kendisi kabul etmiş ve acıdığı halde devam etmesine izin vermişse erkek de devam edebilir.

Ama istemediğiniz hiçbir şeye evet demeyin, kabul ettikten sonra bile bir sebepten ötürü devam etmek istemiyorsanız durdurun/bırakın. Kimse için bir şey yapmaya mecbur değilsiniz. Seksin temeli karşılıklı rızadır.

Sağlıksız iki tarafa da zarar veren bir eylemin neresi güzel ya! Diğer yollar mı tıkandı nedir bu boş meraklar 🙄 Görmemişin şeyi olmuş nereye sokacağını şaşırmış. Midem bulandı. 🤢
İstemediğiniz bir şeyi asla yapmayın. Müslümansa eşiniz dini yönden de yasak olduğunu söyleyin. Onlarca makale var iki tarafa da olan zararları hakkında.

Back
X