Sen bensinBeni artık erkeklerin hiç biseyi etkilemiyor.
Enişte ya o kilden kalbi kusursuz yapmasından anlamıştımşık giyindiysem cantasina "kesin ayakkabisi vurur" diye terlik ve yarabandi koymasi
Araba süren erkek çekiciliği... Araştırılmalı cidden kızlar aynıyız çünkü.bundan 4-5 yıl önce beğeni rekoru alan tivitimi yazacağım.
arabayı park ederken sağ el sağ koltuğun arkasında, arkaya bakarak tek eliyle manevra yapıp arkaya yanaşması… hiçbir erkek o anki kadar karizmatik olamaz ömrü boyunca
bir de ilk defa esimde yasadığım bir işe odaklanmışken el parmaklarımı tek tek öpmesi. üstümü başımı yırtasım geliyor
Erkekleri hicbir sey cekici yapamaz, hele de sebepsiz yere… benim cekecegim vardir ve cekici gelmistir, gerisi teferruatEğlenceli bir başlık açmak istedim. Hemcinslerim ne kadar tuhaf ortaya çıksın bakalım
Ben başlatıyorum...
Tek elle direksiyon çevirmeleri çok etkiliyor beni. Ne alaka bilmiyorum.
Bir de zor zamanlarda sakinliğini koruyup akılcı çözümler üreten etekler çok çekici geliyor.
Nefes alması yeterliEğlenceli bir başlık açmak istedim. Hemcinslerim ne kadar tuhaf ortaya çıksın bakalım
Ben başlatıyorum...
Bir de zor zamanlarda sakinliğini koruyup akılcı çözümler üreten etekler çok çekici geliyor.
Hdsgdısvd doğru...Erkekleri hicbir sey cekici yapamaz, hele de sebepsiz yere… benim cekecegim vardir ve cekici gelmistir, gerisi teferruat
Kirli sakalEğlenceli bir başlık açmak istedim. Hemcinslerim ne kadar tuhaf ortaya çıksın bakalım
Ben başlatıyorum...
Bunların hepsi bende var , beni nikahına almak istersen bir dm uzagindayimTamirat tadilat işlerinden anlaması ve pratik bir şekilde yapması beni etkiler.
Azimli olması. Ben kontrolü kaybettiğimde beni sakinleştirebilmesi
Yaptığı herhangi bir iş olsa bile son derece iyi yapmak için tüm gayretini göstermesi
Dışarda coşkulu ve konuşkan olduğu zaman çok çekici gelmez bana mesela ama toplu ortamlarda daha içe dönükken benim yanımda eğlenceli olması da etkiler
Eşim arabanın bagajında hep kedi maması taşır ve hep bu duruma çok yükseliyorum. Aa bir dk ben zaten kocamı anlatıyormuşum askdkfkf kocam da kocam ulan
Evli bir bağğyanımBunların hepsi bende var , beni nikahına almak istersen bir dm uzagindayim
Yedekte beklerimEvli bir bağğyanım
Erkeklerden sogudum asık oldugum adam herseyi cekici gelirdi beni aldattı evlendigim adamda kütük erkekleri hic sevmiommEğlenceli bir başlık açmak istedim. Hemcinslerim ne kadar tuhaf ortaya çıksın bakalım
Ben başlatıyorum...
Sahilde otururken üşüdüğümü fark edip ceketini vermesi ( ayyy romantikkk erkoo) , bana kahvaltı hazırlaması, çay vermesi, çalışkan, sorumluluk sahibi, kültürlü, nazik , hayvansever,merhametli birisi olması, ben reglken bana çikolata ya da baklava alması, haa bir de uzun boylu kumral olmasıııEğlenceli bir başlık açmak istedim. Hemcinslerim ne kadar tuhaf ortaya çıksın bakalım
Ben başlatıyorum...
İyi ki söyledin