erkekleri anlamak zor

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
Merhabalar hanımlar içinden çıkamadigim garip ve ilginç bir durumu paylaşmak istiyorum.

Atama dolayisiyla başka bir şehre geldim. Tabiki insan atandığı yerde memleketlisini arıyor ister istemez. Bir ortak arkadaşımız aynı yer atandık birbirimize destek olalim diye bizi tanıştırdı. Neyse öncelikle aradı facebook ekledi. Bir kaç kez konuştuk. Şehirdeki ilçelerinin farklı ulaşım zor Ha dedin mi görüşmek mümkün olmuyor arada dağlar var.

Birkaç kez uçak da seminerler de karşılaştık gayet güzel konuştuk arkadaşça

GELELİM ASIL OLAY
Bu arada aynı meslek grubundayiz.Bu hafta sonu kendi çalışma arkadaşları ile tiyatroya davet etti. İyi tamam bilet aldım. Aldığımı söylediğimde çok iyi dedi.bir sonraki hafta konser var haberin Olsun dedi.

Sonra bir ara arkadaşlarına haber verdin mi tek gelirsen sıkılırsin dedi.

Tabi tiyatroya katılmak için il e gelip otelde kalmam gerekiyor araç olmuyor onun bulunduğu ile araç oluyor.15 kişilik grup demişti.

Sonra tiyatronun yeri konusunda şurası demişti. Arkadaşımla hazırlandı çıktık sandığımız yerde değilmiş tabiki asıl yere giderken geç kaldık ilk perdeye giremedik

Yani asıl oyunun yapılacağı yeri haber vermiyor.

İlk aradan çıkıyor ben sebep oldum falan telaş oldu haber vermedim dedi kendini haklı çıkarmaya calisti

bilmediğimiz şehirde iki kızı habersiz birakti

10 dk durmadı ben arkadaskarin yanına gitcem dedi .Kendimi çok kötü hissettim.

Madem davet ediyorsun niye tek gelme diyor tiyatro da diğer meslektaş ark yanına çağırmiyor .

Benim kaçırdığım bir nokta mi var .
Yoksa erkekler böyle mi
Bu kadar kaba öküz oluyor mu

Sanırım bu erkek, ortak arkadaşınızın ısrarı Yüzünden bu görüşmeyi ayarlamaya çalışmış, sonra da pişman olup eline yüzüne bulaştırmış.
Kendi pek hevesli görünmüyor.
Oluru yok derim...

Baştan

Baştan beri farkındayım ama beni zor durumda bıraktı çok kabalik yapmamış mi sizce yani hiç vicdanı sizlamada mi bu kadar acımasız olabiliyorlar mi

Baştan beri aylar öncesinden oluru yoktu farkındayım benim için çokta önemli bir şahıs değil bir kayıp değil

Bu anda aradı iki organizasyona davet etti

Yapılan davranış çok saygısız ve kabaca geldi bilmediğim şehirde yer arak zorunda kaldım ve düştüğüm durum çabası

aracı arkadaş ricası üzerine erkekler ancak bukadarını başarabiliyor,, ö..kz müş malesef

Baştan

Baştan beri farkındayım ama beni zor durumda bıraktı çok kabalik yapmamış mi sizce yani hiç vicdanı sizlamada mi bu kadar acımasız olabiliyorlar mi
Eee madem farkındaydın da neden kendini bu duruma düşürdün ki?
Acımasızlık değil ki adam hoşlanmadığını dillendirmek yerine davranışlarınla belli etmiş, sen Kırılma diye.

Eee madem farkındaydın da neden kendini bu duruma düşürdün ki?
Acımasızlık değil ki adam hoşlanmadığını dillendirmek yerine davranışlarınla belli etmiş, sen Kırılma diye.

Yapan kişi goruculuk değil
Hemşerilik ve meslektaş muhabettine tanisirsiniz demişti
Zaten defalarca karşılaştık acabalarim vardi
Olmadik bir zamanda O zaman niye ikiorganizasyona plan yapıyor davet ediyor ve bir bayanı zor duruma düşürüyor bile bile suan otelde kalıyorum niyeti yoksa bu duruma sokması herhalde

Bazı insanlar tanıdık tanımadık kalabalık grupla takılmayı sever... Hani aman ne geniş çevrem var tatmini. Bu adam zaten senden hoşlansa başbaşa olmak isterdi.
Yanında arkadaşını getirmeni istemesinden bile bunu anlayamaman garip bence...

Mesele hoşlanır hoşlanmam meselesi değil arkadaşça bir ortamdan bahsediyorum meslektaşız
Arkadaş getirme durumuna gelince meslektaş ortamından oluşacak sandım
Görücü olarak degil arkadaş ortamı olduğunu düşündüm adam mı yicez biz bu sekilde dusunmustum

Peki davet ederek neyi test etti safim düşünmedim farklı bir şey

Hayır her erkek böyle değil. Aksine bilmediğin yer olduğu için sana ekstra özen göstermeliydi ki çoğu erkek bunu yapar. Bu odunmuş biraz. Daha yontmamışlar. Bi daha da 'memleketlim' deyip de görüşmezsin olur biter. Yabacı biri bile bundan daha iyi yaklaşırdı eminim.

Facebook sildim çocukluk mubetmis olurum. Bir daha gorusmeyecegim ve ana nahoş olan bir olayla yüzyüze geldik

Facebook sildim çocukluk mubetmis olurum. Bir daha gorusmeyecegim ve ana nahoş olan bir olayla yüzyüze geldik

Hayır çocukluk etmedin. Kim olsa bir daha görüşmeyeceği insanı çıkarır oradan da. Küsmedin ki ona ya da ümit beslediğin biri de değildi. O da sana karşı öyleymiş. O yüzden canını sıkmaya değmez bile.

Sonra bir ara arkadaşlarına haber verdin mi tek gelirsen sıkılırsin dedi.
bu cümleyi söylediği an anlaman lazımdı neyle karşılaşacağını, gitmemen lazımdı
çünkü "ben seninle orada çok ilgilenmeyeceğim, senin de yanında biri olsun ki başıma ekşime" anlamına gelmiş bu cümle...

tabi ki hayır, çocukluk etmiş olmazsın
sil gitsin
bırak o da ne düşünürse düşünsün

e zaman durduk yere niye haber veriyor arıyor çoktan unutmuştum bende

Erkekler böyle değil bu arkadaş öküz bi daha görüşmeyin bence

Yazıklar olsun ya hadi beni kadın olarak değil de insan olarak davranabilirdi . Bilmediğim bir sehir de habersiz bıraktı
Yanlış yer olduğunu bile bile haber verme zahmetine girmedi
bu kişi hemşerim ve meslekdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…