• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklere göre hangi koku daha çekici???

???

• amor amor

OY: 3 4,8%
  • armani code

• burbery touch

OY: 2 3,2%
  • burbery london

OY: 1 1,6%
  • burbery weekend

OY: 7 11,3%
  • coco mademoiselle

OY: 2 3,2%
  • davidoff cool water

• D&G light blue

OY: 6 9,7%
  • emporio armani she

OY: 4 6,5%
  • escada collection

• escada magnetism

OY: 8 12,9%
  • hugo boss

• hypnotic posion

OY: 10 16,1%
  • issey mıyake

• jil sander sun

• lolita lempicka

• lancome hypnose

• miracle

• noa

• naomi campbell

• ralph lauren ralph

OY: 5 8,1%
  • sexy graffiti

OY: 5 8,1%
  • tommy girl

• vanilla fields

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    62
valla dun gece garıp bişey oldu yatağa yattık ben dişlerimi fırcalayıp yatmnıştım eşimde genelde fırcalar ama ben hep fırçalar yatardım eşim ilk defa dun gece neden dişlerini fırçaladın senın kokunu almak istiyorum macun kokusunu değil dedi oyle gülüştük bundan sonra yatağa hemen yatmadan once değil 1-2 saat once fırçalıcam ama bu sozu çok hoşuma gıttı

feromenli olanlar tabiki deli ediyor bir arkadaşım ebaydan almış bende denemk istedim sıkıp erkek arkadaşımın yanına gittim deli oldu bana
olmaz böle bişey
yerimseniben

Kesinlikle mutlaka tabiki şüphesiz elbette :)) ========>>> ESCADA COLLECTION

kesinlikle katılıyorum bende 8 yıldır vazgeçemiyorum arada başka parfüm kullanıyorum sanırım bağımlı oldum 1 hafta falan kendimi sıkıp kullanamdığımda 1 hafta sonra sıktığımda kendimi huzurlu mutlu hissdiyorum eroinmanlar gibi oldum bağımlılık yaptı :lepi: delikafadulden alkisalkisalkis

valla okadar parfüm kullandım.erkeklerin en çok bence hoşuna giden bi koku var gucci raj biraz klasik ama sıktıgım zaman çevremdeki erkeklerin yorumu hep olumlu..hatta 2 kız arkadaşımın erkek arkadaşları bunn kullanmasını istiyolar.ne apsın kızlar kullanıyolar..biraz agrı bi koku ama gerçekten çok güzel bi süre sonra haffifleyip degişik bi çiçek kokusu oluyo..........bide dior edit var bu ikisini gerçekten begeniyolar..ıbi gün bunu sıkıp alışveriş merkezine giddim 2 kız hemen kalem kagıt kokuyu sorup yazdılar...
dior addict hangisi peki hangi şişesi?

Back