Erkekler tarafından sürekli sevilmeyen bir kadın olmak?

Özeleştiri yapıp hatalı gördüğün yanlarını değiştir. Değiştiremediğin özelliklerini de kabullenip kendini sevmeyi öğren.
Özgüvensiz durup kendini sevmezsen karşındakine de o enerjiyi verirsin. Sadece kadın erkek ilişkisi değil diğer ilişkilerini de etkiler.

Senin bu aralar kendinle sorunların var T Tiny-Miny
Hatalı düşünüyorsun. Doğru insanı bulduğun zaman zaten hersey kendiliğinden çözülecek.
Bir uzman desteği almayı düşünmez misin ?
Buraya yazmak anlık rahatlatır seni ama şu kısır döngüden kurtulmak için belki de bir Yardıma ihtşyacın var ha ne dersin.
Belki de

Bir kadın sürekli erkeklerin sevmediği, hoşlanmadığı biri olursa. Erkekler sürekli kendine kötü davranırsa. Mesela sürekli reddedilirse. Kendine özgüveni darmadağın olmaz mı? Bir yerde okumuştum, insan kendini sevmezse, başkaları onu nasıl sevsin diye. Ama bu bir kısır döngü değil mi? Etrafındakiler sürekli seni sevmezse, sen de kendini sevmemeye başlarsın. Sen kendini sevmedikçe etrafındakiler saha da seni sevmez? Ne dersiniz kızlar?
Onaylanmak mı istiyorsun? Kendine yoğunlaşsan başkalarını hedef alırsan hep üzülürsün. Bence kimsenin davranışları için zerre üzülme ki hem doğru bir şey değil bu tarz ilişkiler hem de artık çıkar ilişkisine göre gelişiyor herşey. Ne olursa olsun insanoğlu bu illa üzer.

Bir konuda üyenin biri yorum yapmıştı çok hoşuma gitti :) napcaksın insanların sevgisini demiş. İnsanoğlu yanar döner bir gün sever yarın dirsek gösterir. Aile dışında kimsenin sevgisi gerçek ve sonsuz değildir. Her halinle iyisiyle kötüsüyle seni seven insanlar sadece ailen olur. Onun dışındakiler hep bir sebep arar seni sevebilmektir için güzellik, para, yetenekli becerikli olmak, her şeye tamam demek vs... yani başkaları tarafından sevilenler de onların çıkarlarına uydugu için seviliyor. Bir de hayvanlarda var koşulsuz bağlılık sadakat...
+1
Onun dışındakiler hep bir sebep arar doğru demiş. Çoğu erkeğin aradığı da her şeye tamam diyen sorgulamayan bir kadın.

Kardeş seni reddedenler kim. Niye kendini bu kadar eziyorsun. Olmamıştır kader kısmet de geç yahu. Değer mi bu salak erkekler için. Sev kendini canım kendim de ya.
Yani ilgi gösteriyorum. Adamlar karşılık vermiyor. Bir de umut vermiyim mantığı mı ya da millet yanlış anlamasın mantığı mı herkese davrandıklarından daha da bir kötü davranıyorlar.

Başkalarının sevgisi önemli ama. Ben bunu ego tatmini olarak görmüyorum. Bir insan düşünün. Sürekli etrafında birileri, sürekli sohbet edeceği birleri. Bir şeye ihtiyacı olunca yanına koşan gelen birileri. Sürekli birileri var etrafında. Ama başka biri düşünün. Sürekli yalnız, birşeye canı sıkılınca derdini anlatacağı kimse yok. Birşeye ihtiyacı olunca yardım isteyeceği kimse yok. Dert anlatamaya kalkınca insanların terslediği, yardım isteyince insanların bahane üretip yapmadığı birini düşünün. İkisi aynı mutlulukta olur mu?

sürekli yalnız ve bunu sürekli bu şekilde yaşayan insanlar çevrelerine negatif enerji yayarlar. diğer insanlar bir gelir iki gelir sonra bu enerji kimseye iyi gelmez ve herkes bundan sıkılır. kusura bakmayın ama kimse kimseyi sürekli çekmek zorunda değildir.
siz aranıp sorulmak istediğiniz kadar başkalarını arayıp soruyor musunuz? insanların dertlerine gerçekten içtenlikle eğiliyor musunuz?
bence biraz da bunu sorgulamalı..

sürekli yalnız ve bunu sürekli bu şekilde yaşayan insanlar çevrelerine negatif enerji yayarlar. diğer insanlar bir gelir iki gelir sonra bu enerji kimseye iyi gelmez ve herkes bundan sıkılır. kusura bakmayın ama kimse kimseyi sürekli çekmek zorunda değildir.
siz aranıp sorulmak istediğiniz kadar başkalarını arayıp soruyor musunuz? insanların dertlerine gerçekten içtenlikle eğiliyor musunuz?
bence biraz da bunu sorgulamalı..
Ben çok aradım, sordum. Bir aradım, iki aradım. Baktım ben aramasam kimse aramıyor ben de bıraktım.

Bir kadın sürekli erkeklerin sevmediği, hoşlanmadığı biri olursa. Erkekler sürekli kendine kötü davranırsa. Mesela sürekli reddedilirse. Kendine özgüveni darmadağın olmaz mı? Bir yerde okumuştum, insan kendini sevmezse, başkaları onu nasıl sevsin diye. Ama bu bir kısır döngü değil mi? Etrafındakiler sürekli seni sevmezse, sen de kendini sevmemeye başlarsın. Sen kendini sevmedikçe etrafındakiler saha da seni sevmez? Ne dersiniz kızlar?
Bak aslında klasik olacak ama kendini geliştir daha çok kitap oku merak et araştır hobi bul yada uzmanlik alanı ve o konu üzerinde büyü .. Kültürlü ve bilgili bir kadın girdiği her ortamda çevresini etkiler ...Bana göre görünüş ilk anda etkili birşey...

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ben sürekli kendi derdinden bahseden kişileri eleştiren(dedikodu illaki arada oluyor tabi) bozuk plak gibi aynı konuları kocasını eltisini şikayet eden insanlarla görüşmem . Biraz siyaset biraz gündem v.s. gibi genel sorunları konuşup tartisamadigim insanlar boş geliyor yanında sıkılıyorum çünkü hayatları yaşadıkları evden ibaret tek sorun aile ve para yani çok sikici biraz bunu da sorgulamalisin...

Ben bu surekli reddedilmek, insannlarin sevmemesi olayini anlayamiyorum nedense.
Sizin farkinda olmadiginiz insanlara itici gelen bir davranisiniz olmali.eger hep ayni tepkilerle karsilasiyorsaniz. yerinizde olsam karsimdaki kisiye acik acik sorardim.farkinda olmayarak ne yapiyorum ben diye.

Bir de herkes herkesten hoslanacak diye birsey yok.ben evlenmeden once cok fazla gorusmek icin teklif aldim mesela erkekler tarafindan .
onlarda benim acimdan reddedilmis oldular.illaki bir nedenide olmasi gerekmiyor.hatta sunu soyliyim bazilari cok yakisikli oldugu icin istemedim.
Siz oncelikle sebebini bulmaya calisin.

Ben aslında eğitimli biriyim. Ama çok güzel değilim. Erkeklerin daha çok çabalaması gerekir demişsiniz ama benim için çabalayan yok ki? Ben de bekle bekle baktım birley olmuyor, bir adım atayım bari diyorum. Olmuyor.

Ben cok guzel bi genc kiz olmadim, ortalama bi Turk kiziydim.
Guzellikle erkegi tavlarsin belki ama elinde tutmak bambaska bisey.
Hayatima kim girdiyse istisnasiz ciddi dusundu benimle.
Arkadaslarimin pesinde kostugu adamlar ben kosede durup kendi isimde gucumdeyken hep farkima vardilar.
Ozel olarak kimseyi tavladigimi hatirlamiyorum.

E ahim sahim guzelligim yok, nasil oldu peki?
Esim bildigin iki kita asip gonlumu etti evlenmek icin..
Once kendimi seviyorum.
Iyiki dogmusum iyi ki Karolinka yim diyorum.
Kendini sevmezsen kimse seni sevmez.
Kendini sevmeyen insanin aurasi cok tuhaf oluyor, bence adamlari iten bu.
Gozleri ictenlikle gulen bi kadini kim istemez ki?
Sevgili /es edinmek sadece bugunku guzellik algisiyla olsaydi, ben evlenemezdim, hayatima kimse girmezdi.

Kimin ne düşündüğünü önemseme insanların seni sevmemesi ye hareket edersen en büyük yanlışı kendine yapmış oluyorsun. Döngüyü falan boş ver ve kendini sev özgüvenini yüksek tut

Ben aslında eğitimli biriyim. Ama çok güzel değilim. Erkeklerin daha çok çabalaması gerekir demişsiniz ama benim için çabalayan yok ki? Ben de bekle bekle baktım birley olmuyor, bir adım atayım bari diyorum. Olmuyor.
Nasibin gelir seni bulur.Eminim ki seni isteyen biri olacak ve ona dunyanın en guzeli geleceksin.Zamana birak.Tanisma firsati olursa gorusur tanisirsin.Ama cok ustune dusme.Erkekler kovalayan ısrar eden kadınlardan pek hoşlanmiolar.Onların doğasında var bu.

Ornek ben erkeklerle hic anlasamiyorum sosyal hayatta hic erkek arkadasim yok zaten os ortaminda hep erkeklerle muhatao olmak zorundayim ama ablasamiyorun surekli bir itisme halindeyiz ama bu kadin oldugum icin degil ben islerine cok karistigim yorum yaptigim icin oluyor. Kimseye beni reddetme hakki tanimiuorum kimseye sebi begendim demem mizacim geregi olsa gerek. Aslinda cok da guzel bir kizim fizigim guzel yuzumde guzel tesetturluyum herseyime dikkat ederim ama anlasamam cunku gergin mizacliyim.dusunduklerimi direk soylerim. Benim baskin halimi kabuk edemiyorlar hic de mutsuz degilim.

farketmediğin itici tavırların vardır mutlaka...yada senden daha havalı tiplere gidiyorsun, onlarda beğenmiyor seni...

Hımm o zaman epey sert bir genelleme yapmışsınız bence.
O şekilde davranan erkekler kadar sert deil cümlem. KADINlar daha değerli...Peki Neden ilk adımı attıgı için degersiz(ayakaltı) oluyor toplumumuzda bunu sorgulamak gerekli cumlemi deil.Toplumsal kurallarımız değişmedigi icinde bir erkege karşı degersiz gorunme demek istedim.

X