Erkekler tarafından sürekli sevilmeyen bir kadın olmak?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
39
Bir kadın sürekli erkeklerin sevmediği, hoşlanmadığı biri olursa. Erkekler sürekli kendine kötü davranırsa. Mesela sürekli reddedilirse. Kendine özgüveni darmadağın olmaz mı? Bir yerde okumuştum, insan kendini sevmezse, başkaları onu nasıl sevsin diye. Ama bu bir kısır döngü değil mi? Etrafındakiler sürekli seni sevmezse, sen de kendini sevmemeye başlarsın. Sen kendini sevmedikçe etrafındakiler saha da seni sevmez? Ne dersiniz kızlar?

Bir kadın sürekli erkeklerin sevmediği, hoşlanmadığı biri olursa. Erkekler sürekli kendine kötü davranırsa. Mesela sürekli reddedilirse. Kendine özgüveni darmadağın olmaz mı? Bir yerde okumuştum, insan kendini sevmezse, başkaları onu nasıl sevsin diye. Ama bu bir kısır döngü değil mi? Etrafındakiler sürekli seni sevmezse, sen de kendini sevmemeye başlarsın. Sen kendini sevmedikçe etrafındakiler saha da seni sevmez? Ne dersiniz kızlar?

Diyecegim su ki kendin icin yasa baskalari icin degil. Biri seni sevince mi kendini onemli ve degerli hissedip seveceksin?

Kadın erkek ilişkis hakkında çok takıntılısın sanırım, gördüğüm tüm konuların bu tarz çünkü. Bu kadar büyütme, sen üstüne gittikçe olacağı varsa da olmaz. Kendini sev, hayatı yaşamaya bak. Gerisi gelir zaten. İnsanlar kendini seven, kendine güvenen insanlardan hoşlanır, tam tersinden değil.

Bahsettiğiniz gibi sürekli başkaları tarafından reddedilmek, sevilmemek de düşündürücü geldi bana. Birşeyleri yanlış yapıyor olmayasınız?

sen kendini sevmezsen , değerli görmezsen kimse seni sevmez , kendi değerini kendin belirlersin

Reddedilmek???Ben bu kelimeyi kadınlara yakıştıramıyorm...Bana göre kadın deil erkek daha çok istemeli...Daha çok çaba sarfetmeli...Kadın bir erkeğe aşık olsa bile kendini ayak altı etmemeli...Zira kadınlar zaten degersizlestirilmeye çalışılıyor ülkemizde.Önce kendini sev...Kendini begenmiosan kendin icin guzelleş...Kendin icin egitim al...Sonrası zaten gelecek

Diyecegim su ki kendin icin yasa baskalari icin degil. Biri seni sevince mi kendini onemli ve degerli hissedip seveceksin?
Biri beni sevince değerli olmuyorum ama insanın yaratılışında bu var bence. İnsan sevgiye muhtaçtır. Sevilmek ister. Yanlış mıyım?

Kadın erkek ilişkis hakkında çok takıntılısın sanırım, gördüğüm tüm konuların bu tarz çünkü. Bu kadar büyütme, sen üstüne gittikçe olacağı varsa da olmaz. Kendini sev, hayatı yaşamaya bak. Gerisi gelir zaten. İnsanlar kendini seven, kendine güvenen insanlardan hoşlanır, tam tersinden değil.
Sürekli insanların sevmediği bir olarak kendimi nasıl sevicem bilmiyorum ki?

Bahsettiğiniz gibi sürekli başkaları tarafından reddedilmek, sevilmemek de düşündürücü geldi bana. Birşeyleri yanlış yapıyor olmayasınız?
Bilmiyorum belki de öyle. Bunun nedeni ne olabilir diye düşünüyorum. Ondan buraya sormak istedim.

sen kendini sevmezsen , değerli görmezsen kimse seni sevmez , kendi değerini kendin belirlersin
Başkaları tarafından sevilmeyen biri kendini nasıl sevebilir ki? Bu mümkün mü? İnsanların sürekli kendine kötü, ters davrandığı, yanına istemediği biri kendine nasıl değer verebilir.

Biri beni sevince değerli olmuyorum ama insanın yaratılışında bu var bence. İnsan sevgiye muhtaçtır. Sevilmek ister. Yanlış mıyım?

yanlışsın. insanın sürekli sevilmek istemesi egosunu tatminden kaynaklıdır. önce sen kendi egonu, benliğini sevmezsen kimseden bunu bekleyemezsin.
biraz benmerkezciliğin kimseye zararı olmaz. başkaları beni sevmeli odaklı yaşamak yerine ben kendimi seveyim gerisi önemli değil şeklinde yaşarsan çevrene yaydığın sevgiye muhtaç auranı değiştirmiş olursun.
o zaman sana bakışlar da değişecektir.

Reddedilmek???Ben bu kelimeyi kadınlara yakıştıramıyorm...Bana göre kadın deil erkek daha çok istemeli...Daha çok çaba sarfetmeli...Kadın bir erkeğe aşık olsa bile kendini ayak altı etmemeli...Zira kadınlar zaten degersizlestirilmeye çalışılıyor ülkemizde.Önce kendini sev...Kendini begenmiosan kendin icin guzelleş...Kendin icin egitim al...Sonrası zaten gelecek
Ben aslında eğitimli biriyim. Ama çok güzel değilim. Erkeklerin daha çok çabalaması gerekir demişsiniz ama benim için çabalayan yok ki? Ben de bekle bekle baktım birley olmuyor, bir adım atayım bari diyorum. Olmuyor.

Sürekli insanların sevmediği bir olarak kendimi nasıl sevicem bilmiyorum ki?

Mış gibi yap, bir gün elbet gerçek olur :)

Fake it till you make it diye bir laf var, gerçekten yapana kadar taklit et gibi bir anlamı var. Seviyormuşsun gibi davran, bir süre sonra sevdiğini anlarsın.

Bir de erkekler öyle matah yaratıklar değiller, öyle olsalardı adam gibi adam olurdu hepsi, it kopuk değil... :) o yüzden onlarsız da olur yani.

yanlışsın. insanın sürekli sevilmek istemesi egosunu tatminden kaynaklıdır. önce sen kendi egonu, benliğini sevmezsen kimseden bunu bekleyemezsin.
biraz benmerkezciliğin kimseye zararı olmaz. başkaları beni sevmeli odaklı yaşamak yerine ben kendimi seveyim gerisi önemli değil şeklinde yaşarsan çevrene yaydığın sevgiye muhtaç auranı değiştirmiş olursun.
o zaman sana bakışlar da değişecektir.
Başkalarının sevgisi önemli ama. Ben bunu ego tatmini olarak görmüyorum. Bir insan düşünün. Sürekli etrafında birileri, sürekli sohbet edeceği birleri. Bir şeye ihtiyacı olunca yanına koşan gelen birileri. Sürekli birileri var etrafında. Ama başka biri düşünün. Sürekli yalnız, birşeye canı sıkılınca derdini anlatacağı kimse yok. Birşeye ihtiyacı olunca yardım isteyeceği kimse yok. Dert anlatamaya kalkınca insanların terslediği, yardım isteyince insanların bahane üretip yapmadığı birini düşünün. İkisi aynı mutlulukta olur mu?

“Ayak altı etmek” ne demek?

Senin bu aralar kendinle sorunların var T Tiny-Miny
Hatalı düşünüyorsun. Doğru insanı bulduğun zaman zaten hersey kendiliğinden çözülecek.
Bir uzman desteği almayı düşünmez misin ?
Buraya yazmak anlık rahatlatır seni ama şu kısır döngüden kurtulmak için belki de bir Yardıma ihtşyacın var ha ne dersin.

Bir konuda üyenin biri yorum yapmıştı çok hoşuma gitti :) napcaksın insanların sevgisini demiş. İnsanoğlu yanar döner bir gün sever yarın dirsek gösterir. Aile dışında kimsenin sevgisi gerçek ve sonsuz değildir. Her halinle iyisiyle kötüsüyle seni seven insanlar sadece ailen olur. Onun dışındakiler hep bir sebep arar seni sevebilmektir için güzellik, para, yetenekli becerikli olmak, her şeye tamam demek vs... yani başkaları tarafından sevilenler de onların çıkarlarına uydugu için seviliyor. Bir de hayvanlarda var koşulsuz bağlılık sadakat...

X