Erkekler neye aşık olur?

Asıl mesele şunun için bu oldum bunun için şu oldum belki.
Kendin olsaydın keşke .
Erkek olmadan da yaşayabilirsiniz.
Ne bu kadar sevgi açlığı .
Tek başına dimdik ayakta olmak da vardır böyle bir hayatta var.
36 yaşındayım hiç evlenmedim.
Umrumda olmadı açıkçası.
Çevremdekiler benim bekar olmamı benden daha çok kafaya taktılar

aşk zor bulunan bir şey kime sorsan şu askımdan öldü bu sevgimden bitti der iki ay sonra ayrılsın adını sor hatırlamaz hepsi gösteriş,ama eğer gerçek aşkı arıyorsan sade olur kimsenin ruhu duymaz sadece sen ve o bilirsiniz.kime yada nasıl birine aşık olunur diye bişey yok aniden olan birşey bu bence klişe olacak ama mecnunun dediği gibi birde benim gözümle gör,demekki güzellikte değil önemli olan,bu enerjiyle kendine en çok benzeyen o ruh eşini bulmanla ilgili,herkes bulacak diye bir şey yok, bazen erken bazen 5 çocuklu biriyken,bazende durduk yere olan birşey,arayınca bulunurmu sanmam.

Yani onu ypama bunu etme bunu söyleme şunu alma vs vs vs
kendimi bu kadar şartlayacaksam kendimi ne diye bir ilişki diye yorayım. Aşk mı yaşıyoruz tiyatroda rol mü yapıyoruz

Aslinda sorun sizden kaynaklanmiyor ulkece napacagimizi sasirmis durumdayiz herkes evlenmeye yeni bi hayat kurmaya o hayati surdurmeye korkar oldu bazen esimle konustumuzda iyi bi zamanda evlenmisiz suana kalsa cok zor evlenirdik die kendi kendimize espri yapar olduk gecen bi kuzenime sordum hadi biri yokmu evlensene diye bana verdigi cevap kimsenin gunahina giremem dedi ne is garantimiz var hayat pahaliligi malum dedi aslinda hakli kendince insanlarin suan evlenmesi bi cocuk dunyaya getirmesi hatta nefes almasi bile luks duruma geldi malesef

Eşimle birbirimizi tanımadan önce ikimizde evlenmeyi düşünmeyen iki insandik. Tanıştık 3 gün sonra evlenelim biz dedik. 6-7 ay sonra evliydik. Kısmet işi bence.

Canım ö
çekim yasası… en erkeklerin aşık olmayacağını düşündüğün kadın, öuhteşem bir eşle harika bir evlilikte görülebilir. Bu kadınlara şeytan tüyü bar, büyü mğ yaptırmış adama falan diyorlar.
Yine her erkeğin aşık olacağı düşünülen kadınlar, aldatılıp duruyor, yalnız kalabiliyor.
Olay, kendini nasıl gördüğün, kendini neye layık gördüğün. Çünkü insan tek tip değil. Bazısı kadın, bakımlı süslü olacak der ama eşin oje ruj iğrenir, eşıfman giydiğimde gözü parlar. Bazı erkek saf kadın ister, saflığına kapılır. Bazısı, bu saflıkla oynar, kendine uyduramaz. Bazısı güçlü, baskın kadına kapılır gider, bazısı utangaç sakin bir kadında kendi sahiplenici ruhunu ortaya çıkarıp aşık olur.
Her kadın aşık olunası kadındır, tabi kadın kendini buna layık görüyorsa…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…