Erkekler neden böyle ?

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam abla yani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????

Şimdi aile babalarıda var hepsinin gözü fırıdak değil ama bunu basarı sayıyor erkekler. Nasılda yataga attım felan

Burdan size adamın göz koyduğu sonucu çıkardınız ve ordan da üff tüm bu erkekler ırz düşmanı sonucu mu çıkardınız? Çok sıradan bir diyalog neden hemen tribe girdiniz anlamadım. Adamın size ayrıcalık yaptığını kkda anlatmak için zorlama bir çıkarım yapmışsınız gibi geldi bana.

Buradaki avcı nerede? Olay sizin aktardığınız kadarsa adam nezaket göstermiş.

Kimliği emanet ederek ne alacaktınız ? Kiralama olarak düşünmek yerine; olayı anlatsanız da anlasak, nasıl olur ?

Bir tek sizin yaptığınız ve anlatılması halinde kimliğinizin ifşa olacağı bir şey değildir herhalde.

Son düzenleme:
normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım ,

İyi de bu klasik satici laflarindan biri "size olur, sana şu kadar olur" halbuki başkalarina da yapiyorlar gayet ama özel hisset diye oyle diyorlar, bir cok kez yapildigini gordum.
Devamli musteriye de bazen yapilir ya da ayagi alissin diye de yapilir.
Erkek olup eşime "size şöyle olur" dendigini de gordum adam eşime asilmiyordu herhalde (umarim asilmamişlardir.)

Adamin niyetini bilemem buradan ama abartmayin hemen.

O kadar mı boşluktasınız ya.evet şans deniyorlar canım.kimsede olmayan vahşi bir caziben var ve çok güzelsin.oldu mu ? Biz ancak senin getir götürünü yaparız, ne kadınsın sen beee.vayyy.
Adam abla demis hâlâ şanslarını deniyorlar diyorsun.şahane bi kafa.keşke bende de olsa mutlu mesut yaşardım valla

Olay tamamen nezaket ile ilgili. Ben başka bir olay göremedim Bu muhabbet zaten genelde yaşanır. Annemlerin orda bir kuruyemişçi var mesela herkese güzel abim güzel ablam hatır sorar senin için hemen hazırlayayım ablam der mesela

Şimdi aile babalarıda var hepsinin gözü fırıdak değil ama bunu basarı sayıyor erkekler. Nasılda yataga attım felan
Şahane arabesk bir kafanız var.ama gercek hayatla.uyumu yüzde 1 falan.en son görülen vaka 1960 yılı sanıyordum ben .konu sahibi ve siz hayat dünyasında yaşıyorsunuz cidden.

Adam sonraki cümlede abla demese koşa koşa tecavüz davası açacaktı heralde.yazık bu adamcağızlara da ya.yoklukta kalan kadın işi nerelere çekiyor.

Adam sonraki cümlede abla demese koşa koşa tecavüz davası açacaktı heralde.yazık bu adamcağızlara da ya.yoklukta kalan kadın işi nerelere çekiyor.
Bir yandan da şöyle düşünmek lazım, insanlar artık iyice arsızlaştı niyeti bozdu kime güvenileceğini şaşırır olduk bu devirde. O yüzden eskiden nezaket olarak yapılan insani davranışlar günümüzde ‘asılmak, taciz etmek’ gibi anlaşılır oldu

Kim arsızlaştı ya herkes işinde gücünde.gururumu ayaklar altına alıp yazacağim.bana en son kim asıldı hatırlamıyorum bile.hayata bu kadar olumlu bakmayı o kadar isterdim ki.eskaza bir tane sevgili bulmuşum o da olmasa kafayı sıyıracağım.ilaçlarla ayakta duruyorum.

Klasik müşteriye değerli hissi veren laflar bunlar neyini garipsediniz?
Temas yok,iltifat yok asılma yok gözü dışarıda derken bende dışarı çıkıyorum ama bana bakanın asıldıgını düşünmüyorum birine benzetmiştir baktığı yerden geçiyor olabilirim herşeyi bukadar kadın avcısına getirmeye gerek yok.

Bir kadın erkeğin konuşma tarzından niyetinibanlar. Muhtemelen siz de hissettiniz. Ve evet erkeklerin çoğu da sapık bence. Neler neler duyuyoruz. Hele bazı evli barklı adamlar aşırı laubali oluyor. Hislerinize güvenin ve oyle tiplerden uzak durun.

Sakin olun ne bu öfke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…