Şimdi aile babalarıda var hepsinin gözü fırıdak değil ama bunu basarı sayıyor erkekler. Nasılda yataga attım felanDaha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
Bilemiyorum öyle olmayan vardır muhakkak ama az sayıda sanki , nesilleri tükenmek üzereŞimdi aile babalarıda var hepsinin gözü fırıdak değil ama bunu basarı sayıyor erkekler. Nasılda yataga attım felan
Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam abla
onlar bu olayı kanıksamış. Bizim gibi namus derdiyle büyütülmüyorlarBilemiyorum öyle olmayan vardır muhakkak ama az sayıda sanki , nesilleri tükenmek üzere
normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım ,
O kadar mı boşluktasınız ya.evet şans deniyorlar canım.kimsede olmayan vahşi bir caziben var ve çok güzelsin.oldu mu ? Biz ancak senin getir götürünü yaparız, ne kadınsın sen beee.vayyy.Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
Olay tamamen nezaket ile ilgili. Ben başka bir olay göremedimDaha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
Şahane arabesk bir kafanız var.ama gercek hayatla.uyumu yüzde 1 falan.en son görülen vaka 1960 yılı sanıyordum benŞimdi aile babalarıda var hepsinin gözü fırıdak değil ama bunu basarı sayıyor erkekler. Nasılda yataga attım felan
Adam sonraki cümlede abla demese koşa koşa tecavüz davası açacaktı heralde.yazık bu adamcağızlara da ya.yoklukta kalan kadın işi nerelere çekiyor.Olay tamamen nezaket ile ilgili. Ben başka bir olay göremedimBu muhabbet zaten genelde yaşanır. Annemlerin orda bir kuruyemişçi var mesela herkese güzel abim güzel ablam hatır sorar senin için hemen hazırlayayım ablam der mesela
Bir yandan da şöyle düşünmek lazım, insanlar artık iyice arsızlaştı niyeti bozdu kime güvenileceğini şaşırır olduk bu devirde. O yüzden eskiden nezaket olarak yapılan insani davranışlar günümüzde ‘asılmak, taciz etmek’ gibi anlaşılır olduAdam sonraki cümlede abla demese koşa koşa tecavüz davası açacaktı heralde.yazık bu adamcağızlara da ya.yoklukta kalan kadın işi nerelere çekiyor.
Kim arsızlaştı ya herkes işinde gücünde.gururumu ayaklar altına alıp yazacağim.bana en son kim asıldı hatırlamıyorum bile.hayata bu kadar olumlu bakmayı o kadar isterdim ki.eskaza bir tane sevgili bulmuşum o da olmasa kafayı sıyıracağım.ilaçlarla ayakta duruyorum.Bir yandan da şöyle düşünmek lazım, insanlar artık iyice arsızlaştı niyeti bozdu kime güvenileceğini şaşırır olduk bu devirde. O yüzden eskiden nezaket olarak yapılan insani davranışlar günümüzde ‘asılmak, taciz etmek’ gibi anlaşılır oldu
Sakin olun ne bu öfkeKim arsızlaştı ya herkes işinde gücünde.gururumu ayaklar altına alıp yazacağim.bana en son kim asıldı hatırlamıyorum bile.hayata bu kadar olumlu bakmayı o kadar isterdim ki.eskaza bir tane sevgili bulmuşum o da olmasa kafayı sıyıracağım.ilaçlarla ayakta duruyorum.