Erkekler neden böyle ?

Bir kadın erkeğin konuşma tarzından niyetinibanlar. Muhtemelen siz de hissettiniz. Ve evet erkeklerin çoğu da sapık bence. Neler neler duyuyoruz. Hele bazı evli barklı adamlar aşırı laubali oluyor. Hislerinize güvenin ve oyle tiplerden uzak durun.
İyi de adam tamam abla demiş bırakmış kendisi söylüyor bunu. Art niyetli ve yürüyor olsa devam ettirir tavrını ona göre konuşur adam. Tabi ki niyetini anlarız konuşma tarzından vesaire ama burada çok genel geçer bir iletişim söz konusu kişisel algılanıp anlam yüklenecek bir şey değil ki.

doğanın kanunu bu erkek her zaman avcıdır. çok fazla üzerine düşmeyin bu konuların. siz kendinizden emin olun yeter, erkekler her zaman şansını dener, büyütülecek bir olay yok.

Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam abla 😀 yani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
satıcı muhabbeti gayet normal bundan yürüdüğünü nasıl çıkardın hiç mi esnafla muhattap olmuyorsun

Ben de öküz gibi bakan erkeklerden (yanında dediğiniz gibi güzel eşi bile olsa bakan hatta ) nefret ediyorum .Avcılıkları batsın bi tip erkeklerin de ,sizinki esnaf ağzı bir yaklaşımı avcılık sanmak olmuş.O tip esnafları ben kaale bile almıyorum, çünkü herkese yapıyorlar aynısını, kadına erkeğe.Hoş mu ? Değil ama yurdum insanı öyle işte ,değişmiyor, evrim geçirmiyor maalesef..

Ben de bir iş için bilmediğim bir yere gittim. Yaşlı başlı adamın bakışlarından aşırı rahatsız oldum. Fotoğrafımı kaybettim. Cüzdanındadır belki diyor sanki benle yaşıyor. Ödüm g.tme kaçtı resmen.

Erkekler böyle değil, bazı insanlar böyle ve "erkekler hep böyle" diye düşünürseniz çok hatalı ilişki tercihleri yaparsınız.

Bir de "yapmıyoruz ama size olur" diyen adam bence erkek olarak değil esnaf olarak sizi düşürmeye çalışmış olabilir, erkek-kadın fark etmez, esnaflar müşteriyi tavlamak için böyle şeyler diyorlar. Bence odağınızı "erkeklerin böyle" düşüncesinden uzaklaştırın, çok faydalı bir bakış açısı değil ve olayları yorumlayışınızı gereğinden fazla etkilemiş.

Şahane arabesk bir kafanız var.ama gercek hayatla.uyumu yüzde 1 falan.en son görülen vaka 1960 yılı sanıyordum ben 😂.konu sahibi ve siz hayat dünyasında yaşıyorsunuz cidden.
Kafam değil heryerim arabesk. Tepeden tırnaga arabeskim

Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam abla 😀 yani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
Ay ne var bunda ya.
Hiç tanımadığımız bir esnaf bile pazarlık psikolojisine girince size son şu kadar olur deyip fiyat verebiliyor.
Oğlanı bu ara sık sık aynı oyun alanına götürdüm son gittiğimde şu kadar tutuyor ama siz bu kadar verin dedi.
Eczacım bile ilac dışındaki aldıklarima bunda biraz indirim yapıyorum size diyor yapıyorda sağolsun,bende eksiklerimi oradan alıyorum genelde.
Bana mı yürüyorlar sizce?
Tabi ki hayır. Abarttığınızı düşünüyorum

erkeklerin mi suçu bu ? bazı kadınlar gönüllü zaten erkekte gönüllü birbirlerini buluyorlar işte bazen saf genç kızlarda böylelerinin eline düşüyor. mesela bana göre en basit kadın kocası onu aldatınça gidip kendisini aldattığı kadınla kavga etmesi :)

X