- 27 Aralık 2008
- 2.485
- 5.575
İyi de adam tamam abla demiş bırakmış kendisi söylüyor bunu. Art niyetli ve yürüyor olsa devam ettirir tavrını ona göre konuşur adam. Tabi ki niyetini anlarız konuşma tarzından vesaire ama burada çok genel geçer bir iletişim söz konusu kişisel algılanıp anlam yüklenecek bir şey değil ki.Bir kadın erkeğin konuşma tarzından niyetinibanlar. Muhtemelen siz de hissettiniz. Ve evet erkeklerin çoğu da sapık bence. Neler neler duyuyoruz. Hele bazı evli barklı adamlar aşırı laubali oluyor. Hislerinize güvenin ve oyle tiplerden uzak durun.
cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım ,
satıcı muhabbeti gayet normal bundan yürüdüğünü nasıl çıkardın hiç mi esnafla muhattap olmuyorsunDaha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????
Bir prenses şatodan dışarı çıkamazDünya var olduğu günden beri kurulan bir satıcı cümlesi bu. Hayatınızda ilk defa mı dışarıya çıktınız anlamadım ki.
Arada bir dışarıya cikmalisiniz.
erkeklere asılmaya utanmıyor musunuzBen de bunun tam aksini yapıyorum bazen, bana ne kadar olur diyorum
Kafam değil heryerim arabesk. Tepeden tırnaga arabeskimŞahane arabesk bir kafanız var.ama gercek hayatla.uyumu yüzde 1 falan.en son görülen vaka 1960 yılı sanıyordum ben.konu sahibi ve siz hayat dünyasında yaşıyorsunuz cidden.
Ay ne var bunda ya.Daha öncesinde çevremde bir çok kişiyi gözlemledim . Fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki bir çift düşünün , kadın gayet bakımlı vs ama bu yine bişey değiştirmiyor , bey kişisinin gözü dışarda . Yani diğer kadınları da süzmeden edemiyor… en basiti kendim daha bugün yaşadım , ufak bişey alacaktım bir saatliğine , vaktim yok yarım saat olsa olmaz mı dedim , kiralama olarak düşünün , emanet olarak kimlik veriyorsunuz , neyse , cevap şu : normalde olmaz kimseye yapmıyoruz ama size olur …… hanım , bende gerek yok o zaman deyince gelen cevap : tamam ablayani gerçekten tuhaf. Sanki hep bi şans deniyorlar , kadın bşr satıcı olsa , sanmıyorum bu şekilde bir diyalog yaşanacağını .. sanırım bunların zayıf noktası bu , hep bir Avcı modunda gezmek . Kim düşerse artık … ama gözünü de bir türlü kapatamamak.. Yanılıyor muyum????