Erkekler kizdan kiza gecip bakire kiz mi istiyor?

lazanyasever

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
85
7
20
Ya mesela görüyorum ilişki geçmişi 10 kız falan ama hiç sevgilisi bile olmamış cinsellik yaşamamış kız böyle bir erkekle olsa denk mi yani?

Keske kadinlarimiz da erkeklerimiz de sevdigi insanla rahatca kaygi duymadan beraber olabilse ve evlenicegi insani ona gore secebilse.. suan evlilikllerin cogu cinsellik sebebiyle bitiyor. Cunku kadinlar icin evlendigi adamin cinsellikten anladigi tamamen surpriz yumurta. Kadinlar ilk defa esleriyle beraber olduklari icin ilk yillarinda orgazm olmayi bilmiyor. Cinsellikten zevk alamiyor.. Bir kadin yada erkek fazla yada az cinsellik yasadi diye daha degersiz yada daha degerli olmuyor. İnsan sevdigi insana dokundu diye bir sey kaybetmez. Onune gelenle hissederek yada hissetmeyerek birlikte olursa vucudundan degil ama ruhundan cok sey kaybeder. Bu bile tercih meselesi. Kimi insanlarin libidosu cok yuksek ve onlar icin bu extra bir ihtiyac haline geliyor. Kime gore denk neye gore denk?

Ya mesela görüyorum ilişki geçmişi 10 kız falan ama hiç sevgilisi bile olmamış cinsellik yaşamamış kız böyle bir erkekle olsa denk mi yani?
Denk değil tabiki ben hiç cinsel ilişki yaşamamış birini istiyorum diyip de her türlü haltı yiyen erkekler, erkeklerin yüz karasıdır. Kadınlar da istediği kadar sevişsin gönlünce takılsın

Denk değil tabiki ben hiç cinsel ilişki yaşamamış birini istiyorum diyip de her türlü haltı yiyen erkekler, erkeklerin yüz karasıdır. Kadınlar da istediği kadar sevişsin gönlünce takılsın
Evet haklısın. Yani herkesle gönül eğlendirmiş birinin en namusluyla evlenmeye çalışması veya hayatını yaşamış bi kızı ciddiye almaması ironik olur.

X