- 18 Şubat 2024
- 108
- 8
- Konu Sahibi Seyyarbiri
(Bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun yine de erkek tarafından korunmak kollanmak biraz ona muhtaç olmak ister. Ayakları yere ne kadar sağlam basarsa bassın erkeğin hükmedici tavırları abartı olmadığı sürece hoşuna gider. Ben aksini söyleyen kadınları ciddiye almıyorum. Şu aşırı feminist olanlarda zaten hormon problemleri var gibi davranıyorlar.
Bu böyledir. Doğada da böyledir. Evrenin her noktasında bu böyledir. Erkek baskın olmak ister. Kadının da hoşuna gider. Bu demek değildir ki kadın ezilsin, sinsin, sesi soluğu çıkmasın. Hayır.) AZ ÖNCE BÖYLE BİR YAZI OKUDUM VE BİR KAÇ KİŞİYLE BU NOKTADA ÇATIŞTIM GERÇEKTEN BÖYLEMİ YOKSA ÇALIŞIP HER İSTEDİĞİNİ ALAN KOCAYA MUHTAÇ OLMAYAN KADINLAR Mİ DAHA ÇOK TUTULUYOR…
Bu böyledir. Doğada da böyledir. Evrenin her noktasında bu böyledir. Erkek baskın olmak ister. Kadının da hoşuna gider. Bu demek değildir ki kadın ezilsin, sinsin, sesi soluğu çıkmasın. Hayır.) AZ ÖNCE BÖYLE BİR YAZI OKUDUM VE BİR KAÇ KİŞİYLE BU NOKTADA ÇATIŞTIM GERÇEKTEN BÖYLEMİ YOKSA ÇALIŞIP HER İSTEDİĞİNİ ALAN KOCAYA MUHTAÇ OLMAYAN KADINLAR Mİ DAHA ÇOK TUTULUYOR…
Son düzenleme: