Erkekler kadının neresine bakar?

her kadının vücut tipine göre değişiyo bana bakan direk göğüslere bakıyor mesela
sinir oluyorum yaa bizde onların orasına burasına baksak terbiyesiz oluruz
hem bel ince olcak hem balık etli olcan o da zor iş

her kadının vücut tipine göre değişiyo bana bakan direk göğüslere bakıyor mesela
sinir oluyorum yaa bizde onların orasına burasına baksak terbiyesiz oluruz
hem bel ince olcak hem balık etli olcan o da zor iş

o dediğin şeye örnek var!!!!ben:):):):) hem balıketliyim hem göğüslerim büyük hemde belim ince.kocam coook sanslı. hep böle yapıo:1hug:kaydirigubbakcemile

yüz yüze olduğumda gözlerime ve sonra saç ya da ağzıma bakıldığını, yan taraftan saç ve baştan aşağı kayan gözler, arkadan bilemeyeceğim ama kesin bel ince,kalça geniş, kalçalara bakabilirler. saçlarımı açık bırakarak koruma sağlıyorum, saçlarım açık olunca dikkati başta onlar çekiyor.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben bır yerde okumustum....dogru bılemıyecegım...
ılk once 3 g noktası na bakarlarmışşş..

gözler..ılk ıletısımın oldugu yer...
gogusler...ee erkek aklını nerde olucak...
g..t....bunların hepsı sapık...

ya ayaklara niye bakilir ki anlamiyorum :S

benimki ayaklara bakicak olursa cok kötü olur valla cünkü ayakabi numaram 39 :KK70:

ellerimde cok kücük sayilmaz :KK43:

meme ve g..te bakarlar
ayrıca yerimidir bilmem ama eşimin ter kokusu acayip etkiliyor beni yatakta resmen azıyorum yaa

bende bu 3 g... olayına katılıyoum gerçekçi yanii:dilcikar:
erkek işte sapıklar mı neeeeeeea.sa.s

Benim eşim ilk önce kalçalarıma bakmış sonra göğüslerime e beni tanıyıp konuşunca da gülen gözlerime aldanmış ki deli 9.günde evlenme teklifi etmiş hehehehehehh

uzun sac bı erkege nasıl cekıcı gelebılır kı vucut hatlarını kapatıo.adamlar gogsu belı goremıo.bnce sactan once vucuttur

benim eşim ilk beni gördüğünde kalçamdan etkilenmiş bencede kalca gögüsler bide dudaklar erkekleri çıldırtıyo

Acil bir dr a görünmenizi tavsiye ederim =)

nedenki bu bilimsel bi açıklama bence bi yerde tvde görmüştüm erkeler için hiç parfüme gerek yok deniyordu ter kokunuz kadınınızı başta çıkarmaya yeter diye
tabii öle leş gibi terli değil az terli belki denemediğin için sana öle gelebilir cnm

kesinlikle yüz güzelliğini bence çok daha fazla önemsiyorlar.
kocaman kalın paltolar içinde vücut hatları hiç belli diilken bile saçı başı yüzü ön planda olan bir bayana bakmadan geçemezler bence.. diğer her şey yüzden sonra geliyor...

Acil bir dr a görünmenizi tavsiye ederim =)

neden dr a gözüksünki,bu bilimsel ve aynı zamanda fizyolojik bir olay.kendi bedenini tanıyan ve ne istediğini bilen bir insanın hoşlandığı şeyi bilmesi çok güzel bişiy bence.insan sevdiğinin kokusunu sever,sevdikten sonra da onu isteyebilir,sanırım seksi tam olarak bilmiyoruz

abovvvvvvvvvv tirledim haaaaaaaaa :))))
ah erkekler ahhhhhhhhhh
peki ya kadinlar erkeklerin neresine bakarlar kizlar :)???

X