• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

canlarım erkekler için yazılmış olan nıck,şiir,mektup,söz gibi yazılarınızı burda bekliyorum.kendi yazdıklarınızda olabilir.Bu konudan herkez kendine bir uygun bir söz çıkarabilicek.Şimdiden teşekkür ederim hepinize.ilk örnek benden olsun bakalım:dance: en önemlisi yazacaklarınız KOYUCU olucak kızlarrr

DüN CaNıM oLaN YaRıN DüŞMaNıM oLmaz BeNiM,
YaŞaNaNLaRıN HaTıRı HeP SaKLı KaLıR,
HaTıRLaRı HeP SoRuLuR,SeLaMLaRı HeP aLıNıR,
SiLDiKLeRiM VaRDıR BiRDe...OnLaR YaNLıŞLaRıM ve PiŞMaNLıKLaRıMDıR.
AdLaRı AnıLmaZ HaTıRLaRı SoRuLmaZ,SaDeCe BeDDuaLaRıMDıR.
ViCDanLa BiRLiKTe ŞeReF AraRıM SeVDiKLeRiMDe,
HeR ZaMaN DoğRu DeğiLdiR eLbeT SeÇiMLeRiM,
ZaMaN GeLiR ŞEREFSİZLERİDE SEVERİM...!
jeyyarjeyyarjeyyar

*İtle köpekle uğraşacak waktim olsaydı,veteriner olup seni tedavi ederdim*AsLa KaYbEtDiKlErİm oLmAdI VaZ GeÇtİk LeRiM OLdU(( WAZ GEÇMEYİ BİLMESSEN ASLA WAZ GECİLMEZ OLAMASSIN ))*c!dd!y€ Alırım,Ama kap!lmam,dalga gecer!m,Ama kırmam,huzur ver!r!m,Ama SÖZ vermem,sah!p olurum Ama A!T OLMAM:!!Kötü Kazen*seni unutmak kolay olsaydı gülen yüzümün ardında sakladığım kalbim hala o gözlerine vurgun olmazdıa.s.

dertli1986 canım süper bir sözde benden
VARLIĞIMLA KIYMETİMİ BİLMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM.!!!! :)

>>>>VARLIĞIMLA KIYMET BİLMEYENİ YOKLUGUMLA TERBİYE EDERİM,HAKETMİYORSADA 1DK SİLER GEÇERİM İŞİNE GELİRSEjeyyar<<<<:roflol::roflol::roflol:

Patavatsızlardan
Kendini bişi sananlardan
Herkes etrafında olsun isteyenlerden
Haksız oldugu halde haklı görünenlerden
Sözünü tutmayanlardan
Dediğim dediklerden
İnsanları küçük görenlerden
Bir dediği bir dediğini tutmayanlardan
İkiyüzlülerden
Bir gün başka diger gün başka davrananlardan
Gülümseyişleri sahte olanlardan
Sadece kendini düşünenlerden
NEFRET EDİYORUM

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

Ben SevgiMi YüReĞiNDeN ÇeKMeDiğiM sürece aZaBıNI ÇekecekSiN BeNSİzLiĞiN..!

Hayat senin Romeo, ama artık Juliet yok.. yerimseniben

bi sen düştün bi ben..tutmadık ikimizde birbirimizi düşerken..!acımaz canım benim,bi düş bi gerçeğim,kaybettiğin herşeyim..(!)

K£ndim£ zarar v£rdm acı duymadım..
2 karar v£rdim ama ba$aramdm.
ßirisi ölm£kti bocaLadım oLmadı!
ßirisi ya$amaktı ya$ayamadım!
B£n dü$manım ardına diziL£n dostLara zora dü$tüüm için mi ula$amadım...?
Pi$manım!! h£rk£si insan sanıp da saçmaLadım...

&#1074;i&#1103;i&#951;&#1108; gü&#957;&#1108;&#951;&#1084;&#1108;&#8706;&#1108;&#951; ö&#951;¢&#1108; ç&#963;&#1082; i&#1091;i &#8706;üşü&#951; !! &#951;&#1108; &#1084;&#945;&#8467; &#963;&#8467;&#8706;&#965;ğ&#965; &#1109;&#963;&#951;&#1103;&#945;&#8706;&#945;&#951; &#963;&#1103;&#1090;&#945;&#1091;&#945; çı&#1082;&#945;&#1074;i&#8467;i&#1103;...

beni görüp kendini sınama,sadece görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım :)

devammmmmm :)

*nasilki Sensizligi Ben Yaratmadiysam Yasayacagin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak Uzulme Uzulursen Yillarin Senden Alacagi Tek Sey Gencligin Olacaktir...

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi kibrit bile çakmam!!

Türk kızlarından sabun yapalım, Rus kızları yıkansın : ))

ã¢ık SøzLû dû$mãñ, 2 ÿûzLû døst'tãñ îÿîdîr!

Ya seni sewerek öLeceğim , Yada ßeni sewen ßirinin yanında seni sewmenin ßedeLini ödeyeceğim .

SahîpSîz KaLıp tµtµŞµn¢a etekLer, Sahîßîne Döner Tûm KöpekLer.

&#8224; iNtihar étti ; Hayallérim &#8224;

çâkâllîk kôpêklîktêñ îyîdîr !

qiddiqinDé áLI$Iørµm Sáná.. hi¢1 áLI$hkánLIk bµ kádár qµzéL øLámáz.. áLI$hkánLIkLár. Dáimá kørkµtµr bény.. dµ$µnky bén yá$ámáyá biLé áLI$hkIn déiLim...
hayat ebedi olsaydı unutma derdim hayat meçhul sadece hoşçakal diyeceğim

Nokta Cümlenin Sonunda Anlam Taşır Nokta Koymakta Cakallara Değil Kurtlara Yakışır.

Kıymet Bilmek Akıl iStER.

Dün Nefesimdin, ßugün Nefretimsin..

Döndüğünde ßu a$k Sâñâ ß0l qéLéCék; Rüzgâr Térs yÔnDéñ éséCéqh

köpeklerin muhabbeti aralarına bir kemik düşünceye kadardır

ßalıkesir ßandirma, ßosver gitsin Aldirma
Bu OyunLar Yordu Beni.. Sen OyunLarını Kendin Oyna Artık.. Oyun Bitti..!

her nerede ne halt ediyorsan bil ki '' gitmekle bitmiyor sevda'' !

Kaç giden senin kadar kanatır bir insanı ya da kaç kalan benim kadar safça hatta salakça bekler bir hayali...

orta karar bir hayat sunulmadı hiç benim önüme.....
ya herşey haddinden fazlaydı....
ya da kocaman bir hiç....

Yalanlarla kurduğun dünyamı gerçeklerin yıktı!

MuSaDeNLe çIkIyOrUm hAyTıNdAn GrŞrÜz&#8230;

ßiqn bni qörmek istersen,ßulamiycaqın bi yerdeyim&#8230;

ßir sen-ßir ßen bir de TURKCELL:P

Sevenim oLmadı giç doqru düzqün&#8230;
BeNi bÖyLe bIrAkIp GeCeLeRcE AğLtIp eSiR EtMeK KaRaNlIĞa sUç dEiL mi..
Suçluları affetmek, Suçsuzlara verilen en büyük cezadır..."

Sen gözümde dıkensın bana hoş bi gül gerek
Düşüncelerin yüzüne vurmalı
Bunada adam gerek

Çok tutulacak cok yakında bunun tamamııııı......................

Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!

Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur

FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ?

Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa...

GzL-KzLr-ChT-YpMz !!

ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz !

*·$1·#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir...!!!

! SonRam YoK ! ! !

SenDen SonRa Bır DaHa SeverMiYim Bir Ba$KaSı oLuRmu ßiLmiYoRum SevMekTen KorKuYoRum ArTık SeBeBSiz SevMek iSteMiYoRum HeP YaLan Hep DoLan ArTık KaLmaMı$ YuRekTen SeVen ArTık Yok AdAM Gißi Sev&#8364;n GunLuk a$kLarı Ya$ıYoLar SoNu oLmaYan aMa ßiziM a$kıMız BitMezDi BiZim a$kıMız SonSuzDu A$kıMıza NaZarMı DegDi YokSa Her$ey YaLanMıyDı SeNin A$Kın SeNin RuHun BenDe DeGiLMiyDi Sen ßeni SaDeCe KanDıRıYoMuyDun SevGin YaLan oLsa Ya$anınLanLaR YaLan oLaMaz iNanMam ßeni SevMeDiGeNe iNanaMam YıKıLIrım KahReDerim Ya$aDıkLaRımıZa SonSuz a$Kım SonSuz BıTmeYen a$Kın YaLan oLaMaz FarZet ßir SiFozReNi oLaYım HaYaL DunYaSınDa Ya$aM$ oLaYım Seni SaDeCe HaYaLimDe Dü$LerimDe Ya$aMı$ oLaYım aMa Ben Seni Ya$aDım Seni HiSSettiM Sen ßenimDiN $imDi YokSun Bir ßa$KaSıNın oLdun oNu iSteDin oNu TerCih eTTin Ve ßenDe ßiTTin ßen Senin İçinDe öLsem BiLe Beni UnuTaMazSın HaNi DerLer Ya Bir Gün a$kLar BiTer HatıRaLaR KaLır SenDe GittiGiMZ YerLeRe GittiGinDe Beni Dü$ünCekSin ßeni HiSSetCeKsİN YaLanSa YaLan De Ya$amaDım Seni SevMeDim De HaDi Her$eyi YapTın Her$eYi DeDin BiKeReDe Bu CıKsın DiLinLe DeGiL YüReGinLe SöyLe iNanDır Beni Bi KeRe DeSEnE Seni SevMedim DiYe Daha Çok YıKıLaYım UmutLaRıMı aLdın BenDen HaYaLLeRiMi OnLarı aLmaSıNI BiLDin İçimDeki SeNiDe aLsAna HaTıRAları İçimDen söKsene YaPaBiLiyOsAN Yap Ve Bit ArtIK İçimDe HaDi aL KenDiNi BenDen NaSıl SevDirDiySen KenDiNi $imDi Seni uNutMaMa YarDım Et Bi KeReDe ZoRu ßa$ar YaPaBiLiYoSan SenDe uNut Beni aDıMI ßiLe HaTırLaMa SevMiYoSan BunLaRı YaParSın HakEttiGiNİ Ya$a iNSafSiZ

Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni
Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin
Ve öylesine gururlu bitişin.
Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu
Erken düştü masken yüzünden
Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil
Bir hiçtin
Görüyorsun işte
Gittin
Ve de bittin

Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni
Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin
Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni?
Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin?..

Hayat seni öyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun. Üzülürsün. Pişman olursun. Sonra biraz zaman geçer ve tersinin bu dünyada işlemediğini anlarsın. "

Zannetmeyin Ki Gücüm Bitti Yorgunum.Zannetmeyin Ki SiLahim Yok,Suskunum;zaman BekLiyorum, FirtinaLar Kopacak.FırtınaLar Öncesi Hep BöyLe Durgunum Ben Yeniden Doğamam Zaten Varım Ama Batan GünesLede Batmam Ben_...

Nefrete Sevgiden Daha Çok Güveniyorum Onun Sahtesi Olmaz Çünkü..

Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.

DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!

SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .

Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !

kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

Cehenneme gitmeni söylerdim, ama tüm köpekler cennete gider

Benden nefret ediyorsan, ben de seni seviyorum. Senden daha iyi biri olmak benim suçum değil.

**Dün gece seni rüyamda gördüm dedin eeeee doğrudur sen beni ancak rüyanda görürsün....
mütiş kelimeler..........................................

SEN BENİM FARKIMI FARK ETMEDİN AMA ARTIK FARK ETSENDE FARK ETMEZÇÜNKÜ BENİM FARKIMI FARK EDENLER SENDEN ÇOK FARKLI

diyecek söz bulamıyorum çok güzel harikasınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar super sözler yazmıssınız bıkaçtanede ben yazayım.MEVLANA DEĞİLİM ADAM OL DA GEL'!!!. ERKEKLER KADINLARDAN ÖNCE YARATILMIŞTIR.ÇÜNKÜ HERGÜZEL ŞEYIN ONCESINDE MÜSVETTESİ YAPILIR. ALEMIN DERDI BEN OLMUŞUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUŞUM. KIMSE VAZGEÇILMEZ DEĞİLDİR KIR KALBIMI GONLUN OLSUN.AL HERŞEYI GOZUN DOYSUN ŞİMDİ BAŞKA MANITALARLAYIM BUDA SANA KAPAK OLSUN.... BU MASALAR BOŞ KALMAZ GIDENIN YERI DOLAR BU VAZOLARA BIŞEY OLMAZ SADECE ÇIÇEKLER SOLAR GONUL KIMSESIZ YAPAMAZ SEVECEĞİ DOST ARAR TAŞINKALBI YOKTUR AMA O BILE YOSUN SARAR.

GIDENE KALDEMEK ZAVALLILARA KALANA GIT DEMEK TERBIYESIZLERE DONMEYENE DON DEMEK ACIZLERE HAKEDENE GIT DEMEK ASILLERE YAKIŞIR.. yerimseniben YALNIZ COCUKLAR AĞLAR VE YALNIZ ALLAH AFFEDER.BIGUN BENI TERKEDERSEN COCUK DEİŞLM AĞLAMAM ALLAH DEĞİLIM AFFETMEMMMM. :1no2: SEN BENIM ADIMI BILE ANAMASSIN BIRAK DOST KALMAYI DÜŞMANIM BILE OLAMASSINKötü Kazen BEN SIGARA TIRYAKISI DEILIM SIGARA İÇERKEN DUŞUNDUĞUMUN TIRYAKISIYIM:oklava:LAF SOKMAYA KALKMA KAPAK OLURSUN. UĞRAŞMA ETIKET OLURSUN YAVŞAMA KOPEK OLURSUN AKILLI OL BELKI YANOIMDA YER BULURSUN:dilcikar:

kızlar süpersiniz. bende ekleyeyim biraz.

yalnızlıgın tadı hep boyle kaçar mı.. bir gün kalbin elinde sessizce patlar mı .. .

aŞK LaFla oLSaYDı, KaLeM MeCNuN oLuRDu.:Sen yoLLarına 29 harfLe acı dö$eyen bir $ahsa... Yara değiLde Yar diyebiLir misin ?

Asil İnsanlar İdare Eder,Aciz İnsanlar Şikayet Eder,Basit İnsanlar İftira Eder.

KENDİMİ SAKLADIM GÖRMEYİ BİLENLERE,VİTRİNİME DEĞİL İKLİMİME gELENLERE

içimdeki duygu beni öldürecek
bekledim bekliyorum
ne zaman dönecek
şimdi sen gidiyorsun ya
beni kim sevecek
hadi sen kıydın da ben kıyabilirmiyim
terkedip gidiyorsun ya
beni kim sevecek
hadi sen kıydında ben kıyabilirmiyim

söyle söyle.
sevmiyorum de