• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

süpersiniz kızlar ne zamandır uğramadım buraya gül gül öldüm valla.....yarın güzel bir güneş doğsun hadi canım sana uğurlar olsun..

çabuk toz ol hayatımdan bıraktığın tozları temizlicem baharla yeni aşklar geliyor........
sevdiğin müddetçe ve sevebildiğin kadar sevgini verdiğin müddetçe ve verebildiğin kadar gençsin ama sen benim için bir cenazesinlülülülülülü

öpüşmekle karpuz yemek arasındaki farkı tam olarak bildiginden emin degilim:smiley-cool:
-erkekligin 5 para etmez bendeki bu tecrube olmasa.:1closedeyes:
-keske beynin ....de degil de kafanda olsaymis:roflol::roflol:

Yaptiklarin Yanina Kar Kalmaz Elbet Gün Gelecek Sende Pişman Olcaksin Ama Yaninda Ben Değil Bi Su Aygri Olacak

bide benım cok sevdığım bı söz var kızlar koyucu deıl ama guzel. kimdi gıden kımdı kalan gıdenmı suçludur herzaman aslında gıden değil kalandır terkeden gidende buyuzden gitmiştır zaten

yerim seni lafael bi gelişme beklıom senden artık ama yada bu sözlerden örnekmi alsak netsek :)

acımı kalbime gömerim bir daha kazımam.. seni bir kalemde silerim bir daha yazmam!!!

KRAL OLMAYANLARA TAC TAKTIM İşTE EN BÜYÜK HATAYI BEN BURDA YAPTIM!!!

BEN bi insanı SEVME cesareti gösterdim sen ise bi insan olma cesaretini gösteremedin
git.......uzakalara.....sakın arkana bile bakma..nereye gidersen git ama......bir daha kendini bana hatırlatma!!!!.....bitti artık anla!!!!

Y?ni BiR SaYfA AçTıM KeNdiMe içinDe SeN YoKsUn,KaLbim HaYvAnAT BaHçEsi DeĞiL Ki içinDe KöPeKLeR OLsUn...

sen benim adımı bile anamazsın bırak dost kalmayı düşmanım bile olamazsın

Bu Yürek Seni Ölümüne Sevebilecek Kadar Delidir Ama Bu Saatten Sonra Sana Dönmeyecek Kadar da Gururludur!

Hayal Mi Bıraktın da..Hayallerimin Erkeği Olucan=))

ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...

Artık ßana MasaL Anlatma Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén

~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum

ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!

ésKı yeRıN| kaLbımDe aRama...ѕéη qozumDen aKan seLe kaRı$†ıN...!!!

Senı Seven KaLbe Zulum Et Et Edebıldıgın KadaR butun yoLLar Senın Olsun Gıt gıde Bıldıgın KAdar

Gıttın vefaSız bıttım saNıyOrsun Kımın yUreyındeN..Kimİ koVuyoRsUn...?

Back