• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket olursun....ADAM ol belki yanımda yer bulursun...

Sözlerin büyük,yüreğin küçük,yanlışların çok,doğruların yok,kendine göre şanslı,bana göre ZAVALLISIN...!!!!

SEVDA EKTİM İHANETİ BİÇİYORUM,ÇOK SEVMİŞTİM İŞTE BUNA YANIYORUM VAZGEÇİLMEZ SANDIN SEN KENDİNİ,SANA NOKTA KOYUYORUM!!!:

:roflol:

๑●•٠·˙ॐ๑cAnIm acImIyOr çünKü iNsAn sAnDğIM köpEğİn TaSmAsInI BN SaLDıM.

YeNi BiR SaYFa aÇTıM KeNDiMe iÇiNDe SeN YoKSuN KaLBiM HaYVaNaT BaHÇeSi DeiLKi iÇiNDe KÖPEKLER oLSuN..!!!!!!!

seni seviyorum
aşkından ölüorum
beni çıldırtan sensin
Allah cezanı versinn.
:))

karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...sengözlerimebaksanab

CAN YÜCEL

*Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın…
*DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!

dertli1986 canım süper bir sözde benden
VARLIĞIMLA KIYMETİMİ BİLMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM.!!!! :)

hadi kızlar bu koyucu sözler yardımcı olucak herkezlere :)

it bit çıktır git :)

Yollarima Dokulen Gullerden Yillarimi Verdigim Acilardan Ve Senden Kurtuluyorum.
Mutluluga Dair Ne Varsa Hepsinden Bir Damla Da Ben Istiyorum.
Belki Inanmayacaksin Ama Artik Seni Hic Sevmiyorum...

Ben Senin Yaşadiğin Gizli Bir Macera Değil, Bitmeyen Bir Roman, Kapanmayan Bir Yarayim.
Siğindiğin Limanlar Unutturamaz Beni, Ben Senin Yüreğindeki En Büyük Firtinayim.....

Sen Haklarını Savurdun, Yürekte Doldu Kontenjan... Sevgin Bana Has Değil ki Seni Gidi Don Juan....
Kaf dağından yapıp getirsen arajman.Bu zehri atmam için gerek bana antioksidan.

~?V^?~?V^?V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum

Sayende yoLa geLdi kaLbim, YanLısı doğruyu ayırıyor.. (:

Gözümün yaşını siLdim ben, Koşamam kmsenin peşnden !!

warLıgınLa yokLuqn arasnda kaLmayacaqm aRtk..Sadece YOKSN !

Demiş ki…
…markus aurelius;
Eğer bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır…

...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir türlü üzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir türlü bana benzemiyorlar...Ben KüÇük Bir KıZıM oYuNCaKLaRıMı aLırsaNıZ sizinLe oynarım
hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..!

...kaRaRLıyım ben yüRümeye yoLumda...gözLeRim çöküp yüzüm kararsa da...

eveeett alın arkadaşlar bulduum ne varsa koydum tepe tepe kullanın sırnaşık şeyyerimseniben

Back