• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

.....нєяκєѕ κєи∂ỉи∂єи ѕσяυмℓυ∂υя.... bu lafda bnim favorima.sanlayana çok şey anlatır...:1closedeyes:

Cikarsinlar Seni Satisa, Bir Lira Verene Lanet Olsun!

Sen Simdi Kara Bir Kuskusun! Kalabalik Sehrin Yitiklerinde, Mavi Ellerini De Siyaha Boyuyorum, Oylece Kaliyorsun Kendi Cehenneminde

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YADA BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYE..Yüregin yoksa eger rahat ol ozaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama yerime asla bir ALLAHIN KuLunu K O Y A M A Z S I N! ..

Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ öLDü

Bana hiç inanma yalancıyım!!oturup birşey anlatma alaycıyım!!senin yaran bana degmes cnm...bnmle oyun oynama mızıkcıyım...!!!

Y.O.K Artık Sana Ait TeK Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, ettiğin TeK cümle ile..!

ßundan sonRa saDece hakeden Yüzümü qöReßiLceK..!..

msn nıckı için bir koyucu söz geliyor bombaa
(ÇEVRİMİÇİSİN AMA UMRUMDIŞISIN)
süperrr devam kızlar:)

umurundamı verdıgın acının suresi?!? nefretimin bile sana yok gidesi..

Sen Benim Hayatımda PiYonSun,Seni Kaybedesem İKİ puan Gider,Ben seNin Hayatında SaHım!? BeNi KaybeDersen OYUn biTer!!

Gülü Gülene Kalbini Sevene Ver Askin Hediyesini Kiymetini Bilene Ver Sev Seni Seveni Ask Nedir Bileni Hic Bosuna Arama Birakip Da Gideni.

ben sustum vekilim ALLAH tır...
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil giden beni kaybetmiştir..

incinecek hal kalmadı bende sana tek tavsiyem sıkı giyin vedalar soğuk olur..

beni sevmek için proğramlanma devrelerinii yakarım..

beni untsun demişsin, bir düşün bakalım hatırlanmaya değermisin

süper bir söz daha sizlere

SENİN AŞKINDA YALANMIŞ,BANA YALANMAMIŞ AŞK LAZIM!!!:roflol:

genelde bekarlar yaziyo kislar.. cunku bekara kadin bosamak kolaydir.. ama evliler døner dolasir yine evine gider ya, benimki o mesele:kızgın: bende aslinda yazmak istiyorum biseyler ona.. ama neyse.. ayrica hayvan sevgisi ile kiyaslamayin sevgilerini, hayvanlar napmiski, erkekler kadar uzemezler hayvanlar bizi..
a.s.

Nedense vurqun yediqimi hissediyorum ciqerlerimde , sırtım aqrıyor taşıyıyamıyorum hislerimi ardından düşlerim boyamaya başlıyor karakalemiyle içimdeki sinsi şeytanı ...
Cehennemin kapısında bir bekçi qibi cennetimden alıkoyuyorsun . Dünyamdan kovmak istiyorum seni çünki sen aslında içimde kalmış kokmuş çıkartılmaya hazır bir kusmuk qibisin ve bana ait olmayı beceremeyen tatminsiz bir eqosun !...
yalan ve yanılqısın biliyorum sen benim sadace küçücük bir fino'msun. Arzularına yenik düşmüş şehvetinin kurbanı ve başkalarının deliceqi bir kolaylıksın . Biliyorum sen benim nefretim bir okadar aşkı boklaştıran ucus deneme tahtasın ....
uyumam lazım rüyalarımı alı koyma

ben de bunu yazmıştım. nekadar kolay bir insan olduqnu dile qtirmiştim.. bir hayli koydumu bilmiyorum ama aqrına qittiqi her halinden belliydi şutarafagittisengözlerimebaksanab

Sevgimdi,sevgilerin en yalansizi.Anlamadin,anlamak istemedin.Belki zor,belki de agir geldi bu yalansiz,cikarsiz sevgim sana.
Hersey icin sonsuz tesekkürler.Yasattiklarin icin,beni sevginle büyüttügün icin.Güldürdügün icin,aglattigin icin.En önemlisi de sevdalarin,üc günlük dev masallar oldugunu ögrettigin icin.

sıkılıdın sıkıldın ama en sonunda sende sıktın sıakn herseyi sıkıntımla beraber gömdümmm............lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bombalara devam:)

1-Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!!
2-KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GöNLüN oLsUn.aL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN.
ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!!
3-HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ OLDU
4-BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM
5-I'M THE BEST ALAYINA REST
6-İçimde Öyle Güzelsin Ki Onu Kirletmeyeceğim Seninle
7-PAŞA GÖNLÜM İSTERSE SVERM!. ZORLMA İSTERSM SEVDİRRM!..UĞRŞMA!!!.DİCEKSN Kİ NREYE KDAR BU HVALAR;
KİM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR

8-Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm

nasıl ama heyt beeeeeeeeee
alayına resttttttt:)

-Beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için uğraşmam!

-Değer verdiğin sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın yerimseniben

Sen Benim Hayatımda PiYonSun,Seni Kaybedesem İKİ puan Gider,Ben seNin Hayatında SaHım!? BeNi KaybeDersen OYUn biTer!! süper bu tebrikler!!

Back