Erkekler annesine benzeyen kızları mı tercih ediyor?

yok yaaa alakasi yok bence
erkekler kendilerini mutlu eden, onlara katlanabilen, ihtiyaclarini karsilayabilecek ne biliyim mesela ceketini mi unuttu bi de bakti sevgilisi eline almis getirmis bu tip kadinlari tercih ederler bana gore

Erkekler annelerine benzeyen kızları seçmezler cnm çünkü arada çok fark vardır biri annesi ama diğeri sevgilisi aşkı olacak bu ikisinin arasında çok fark var o yüzden aşkı yaşayacağı birini öyle seçmez bence saçma lur annelik başka sevgili başkadır ...:1closedeyes:

Ben kayinvalideme benzemiyorum cok sükür.
Bilmedigim bi konu hakkinda konusmam susar dinlerim, kayinvalidem bilmislik taslar hicbirsey bilmezede.
Misafiri cok severim yenildi, icildi, döküldü aramam. Kayinvalideme ayda yilda bi misafir gelse üfflenir püfflenir, sanki misafir evin duvarilarini kemircek.
Kayinvalidemden iyi anne, onun ogularindan (kiz cocugu olmadi icin kizlarin kiymetini bilmiyor) baska hic iyi yetismis evlat yoktur onun gözünde.
Bu arada Kayinbabaminda hicbir degeri yoktur onun gözünde.
ALLAH BENI ONA BENZETMESIN AMIN

benim erkek arkadaşım bana hep annesiyle olan benzerliğimi anlatır.
bi benzerliğimiz sevgilimle ilgilenmemiz konusunda.
sevgilim sorumsuzdur, hemen hastalanır vs. o yüzden annesi de ben de sürekli dır dır yapıyoruz.
artı o da gezmeyi seven,neşeli bir bayan. ben de öyle.

bundan onceki erkek arkadaşımın da annesiyle ciddi benzerliğimiz vardı.
şen şakrak bir kadındı, sarışındı, espriler yapardı sürekli, neşeliydi
oldukça benziyorduk yani.
bir konu üzerinde konuşurken hep o bana ben ona hak veriyorduk,aynı şeyi düşünüyorduk.

Biz de kayınvalidemle benzemeyiz .Şimdi rahmetli oldu .Kayınvalidem inanılmaz rahat bir kadındı .Hiç bir şeyi dert etmezdi bu nedenle 90 yaşına kadar yaşadı .Ben tam tersi bir tipim .Erkekler anneleriden farklı karakter yapısında ki kişilere mi yöneliyorlar acaba ?a.s

Son düzenleme:
anne evi derleyen toplayan ahtapot gibi heryere kolları uzanan kadın modelidir erkeklerin gözünde
kız arkadaşınında böyle olmasını isteyen erkekler bu şekilde düşünebilr belkişakkıdı

Valla onu bilmiyorumda, sanirim ablalarina benzeyen tipleri buluyorlar.
Erkek kardesim hayatinda ilk kez bir kiza gercek anlamda baglanmisti bundan bir kac ay once, kizin huyunu bana benzetirdi hep.
Benim huyumuda ablasina benzeten biri var:)

Belkide bir tesaduf bilemiyorum.

anneleri tarafından genelde poh pohlandıkları için annesine benzer kadınları seçtikleri doğru
ama asıl evlendikten sonra annelerini yeni tanımaya başladıkları gerçeğini de unutmamak lazım

Kesinlikle katılmıyorum kayınvalidem ve ben çok farklıyız annemle babaannede öle idi yengem ile anneannemde öle etrafımdada bir tane bir birine benzeyen kayınvalide gelin görmedim:enbuyukkk:

bence hayır..
en azından benım evlılıgım ıcın..
bırbırımızı andıran ortak yonumuz yok denecek duzeyde kayınvalıdemle fisfisfis

kayınvalidemle huylarımız benzer evet..
ama bu huylarımızın benzediğini eşim çevremizdekiler söyledikçe anladı...e tabii kayınvalidemle bizde..
kayınvalidemde evlendiğinde zayıfmış zamanla kilo almış,bende..
kayınvalidemde çok merhametlidir,herşeye ağlar,bende...
kayınvalidemde yarım saat içinde gelecek misafire harika bir masa hazırlar,bende....
kayınvalidem çocuklarını çok sever,çok ilgilidir,eminim bende öyle bir anne olucam..
kayınvalidemde gezmeyi,kendine bakmayı sever,bende...
kayınvalidemin de içi dışı birdir,benimde...
kayınvalidemde çok güleryüzlü,bende...:1rolleyes:
kayınvalidemde sarışın,bende...
kayınvalidemin yüzü yuvarlak,benimde...
kayınvalidemde çok iyi bir ev kadını,ben çalıştığım halde bende..
vee son olarak..o hala yaşına rağmen çok güzel,bende...
:icecream:

aa ne güzel belliki çok seviyorsun kayınvalideni. Allah herkese kayınvalidesini böylesine övecek bir gelin ve kayınvalide versin....

benim fikrimse şu her çocuk annesine çok düşkündür annesinin yaptıklarıı hep doğru görür yanlış olsa bile. bu nedenle kuvvetle muhtemelki annesine benzeyen kadınlar erkekler için daha etkileyici olabilir. ancakkk ben kayınvalideme benzemyorum... o kötü ben iyi değil yada ben kötüi o iyi değil.. farklıyız sadece:sm_confused:

Şayet bu söz doğru olsaydı eşim beni kesinlikle seçmezdi.
Bizim evliliğimize göre uymuyor .
Kayınvalidem ile bir arkadaşında dediği gibi cinsiyetlerimiz dışında
pek ortak yönümüz yok. Aradığı özellikler annesinin özellikleri olsaydı
hadi diyelim evlendik 11 yıldır bu kadar mutlu ve güzel bir evliliğimiz olmazdı bence.

Son düzenleme:
Öncellikle şunu kabul etmek gerekir anneler erkek çocuklarına daha düşkündür erkeklerde annelerine yani genellemeye wurursak bu böyle o sewgiyi bis anlayamayıs heralde şuanda allah nasip ederde bir erkek çocuğumuz olursa o zmn anlarız ancak anne-oğul yani o çok başka bir bağ dolayısıyla hiç bir eşin aynı özellikleri taşıyacağını sanmam zaten öle bişey olsada çok saçma olur ikiside çook çokk ayrı duygular biri anne-oğul diğeri iki birbirine aşık kişi hem düşünsenize aşk bir anda olan bişey değilmi ki aşk ewliliklerinden yanayım dolayısıyla böyle özellikte birini bulmak için baya bir ellemeden geçirilmesi lazım oda aşk ewliliği olmaz...
hem insan sewdikten gönlünün yüreğinin kalbinin eşini bulduktan sonra onu kendine has özellikleriyle kabul edecektir söliceklerim bu kadar.... .

biz kayınvalidem ile birbirimize hiç benzemiyoruz...ama şunu söyleyebilirim,annem ile babamın çok mutlu bir evlilikleri var bu yüzden de babama benzeyen bir erkek ile severek aşık olarak evlendim...

bencede kayın valideme benzedigim için aldı herlde eşim bu konuda okar şikayetçiyimki sinmnir oluyorum eşime bazenn beni deli ediyoo

X