Erkekler 4 Eş Edinebilir!!!

Yok benim ona lafım yok zaten sonuçta herkes kendi dini inancı neyse ona göre yaşıyor,Müslümanlarınki de böyle. Ama yine de dediğim sebeplerden ötürü böyle şeyler serbest kalmamalı. Yoksa dini bir kurala lafım yok, İslam'a inanan zaten bunu bilip de inanıyor. Herkesin kendi tercihi.

Ben genel olarak baktığımda.
Mesela halamın apartmanda adamların yarısı aldatıyor.
yaşamlarına falan dışardan bakınca, dindar oluıp olmaması falan ölçüt değil bunu anladım.
yapacak olan yapıyor vicdanı az biraz sızlayan din(!) e uyduruyor.
(bu arada iftira değil bizzat şahit olduğumuz durumlar.)

Yani bunun çözumu ne olur hiç düşünmedim açıkçası, o yüzden maddelerin hakkında yorum yapamam ama genel bakınca mantıklı geliyor

Bir kere bizim insanlarımızın din i kendilerine uydurma huylarından vazgeçmesi gerekiyor.

Yahu bir de o kdar utanç verici şeyler duyuyorum ki GÜrcistanlı bi arkadaşımız diyor türk erkekleri buraya gelip eşlerini aldatıyor ve bunu bilen eşler de seslerini çıkarmıyorlarmış maddi durumları karşılandığı sürece.

Of bi ordan bi burdan çorba yaptım meseleyi ama bu konuda çok öfkem var.

Valla ben bu konuda Hristiyanları takdir ediyorum adamlar en azından bir halt yiyorlarsa da ve de İncil'e uygun yaşamıyorlarsa da ben çok dindar değilim diyorlar, en azından yaptıklarına dinlerini alet edip dinlerinin isimlerini lekelemiyorlar. Bizde herkes çalıyor, kul hakkına giriyor,aldatıyor ama herkes Müslümanım diyor. Daha Kk'da bile görmüyor muyuz namusu yalnızca kadına yükleyeni, bir de biz o zaman erkek de namusuna sahip çıkacak yoksa kadından hesabını sormayacak dediğimizde adımız dinsize namussuza çıkıyor,şaka gibi.

Hristiyanlar bu konuda ne durumda bilmiyorum ama eğer yaptıkları iğrençlikleri(mesela bizdeki aldatma olayları gibi) din(!) e uydurmuyorlarsa ben de tebrik ediyorum.

Esimin genel cerrah olan bir arkadasinin 3 tane hanimi var ve hepsi birbirinden haberdar.son hanimindan cocuk istemis eger olmazsa 4.yu alirim dedigini kadinin agzindan duydum.hic karismadim.haram helal belli herkesin kendi hayati.ben de bazen bizimkine x beye git sana 2.yi bulsun diyorum kafayi yemedim daha 1 tanesiyle zor bas ediyorum diyor 😅😅😅

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2.eş yasak diye biliyorum,hatta resmi nikah olmadan dini nikah kıyılmıyor
bizim hoca tanıdıktı,ona rağmen önce resmi nikahınız varmı diye sordu adam
zaten resmi nikahım yapılmıştı,sonrada dini nikahımı kıydırdım
en güzeli bu şekilde...

bak anlaatmmak isstediğim bu işte,sadece fakirler değil,zenginlerde 2.eş alıyormuş :)
doktara baksen,çocuk çok seviyor galiba :)
kaç çocuğu var bu adamın?

Normalde yasakta konuda 4 de kadar demis ya adam onunla ilgili dedim.
Sonucta ulkemizde buna uyan yok.
Yasa var mi derken herkes bir sekilde istedigi gibi yasiyor, demek uygulama yok.
Bizdede ayni sekilde oldu ilk once resmi sonra dini nikah.

Son düzenleme:
bak anlaatmmak isstediğim bu işte,sadece fakirler değil,zenginlerde 2.eş alıyormuş :)

A evt haklisin mesela burda akp bel bask adayinin durumu cok cok iyi
Baya zengin yani
Ama iki karisi var
Akp diye atmiyorum istersen adamin ismini bile veririm:)
Neyseki ilcemizi laik tek esli modern bir baskan kazandi:)))

A evt haklisin mesela burda akp bel bask adayinin durumu cok cok iyi
Baya zengin yani
Ama iki karisi var
Akp diye atmiyorum istersen adamin ismini bile veririm:)
Neyseki ilcemizi laik tek esli modern bir baskan kazandi:)))

yani,ne yapmamı ne dememi istiyorsun anlamadımki :)
AKP'li diye ah 2.eşide almış iyi yapmış mı dicem
senin AKP den alıp veremediğin nedir,her örnekte
akp aşağı akp yukarı :)
o adam bunu yaptıysa,akp kötümüdür
o 2.eş alır,diğer laik olanda metres tutar o vakit
yani insanları böylemi kategorize edelim
senin eczanene gelenlerde akpliydi zaten
alınlarında yazıyor ya,yani senin gözünde
tüm akpliler 2.eşmi alıyor?
o adamın karısıda boşansın o zaman,durmasın orda,ne yapalım...

Faizin adı kar payı, fuhuşun adı .... nikahı olmuş

AKP ' si yokki bunun.
Konu erkeklerin bir yerlerine sahip olamamasi ve buna kilif uydurmalari.

Fakir adam nasil baksin 2. Veya daha fazla kadina?maddi durumu iyi okacakki kadinda tamam desin 2.eş olmaya.benim bildigim 5 cocugu var.son haniminin ilk evliliginden 2 cocugu var.bu arada adamin 2.hanimi eşini genc yaşta kaybetmiş çocuksuz bir hanimmiş.sonuncu da eşinden bosanmis.yani "ortada kalmis" hanimlari aliyormus.cok ince adam😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kiziyorsunuz AKP ile bu durumu iliskilendirenlere? Sonucta bu tur soylemler hep ya asiri Islamcilardan, ya da AKPlilerden cikiyor. Bu konuda da lafi eden ve tartistiginiz adam da aynen oyle biri iste: islamci, eski milli goruscu, dune kadar AKP destekcisi (artik o da rezaletin ve AKPnin beceriksizlikleri ile nasil her isi yuzune gozune bulastirdigini farkedince cark etmis, ozellikle de Ortadogu'daki AKPnin beceriksiz politikalari yuzunden cark edip akli basina gelmis) biri: Ali Bulac..

Konu çok eslilikten açilmisken. Feyste bu konuda Sibel Üresinde bir yorum yapmis. Oda hatta daha ileriye giderek "Erkekler arzu ediyor uyum varsa yatakta ha 2 kisi varmis, ha 4 kisi. Degismez. Gönül rizaliga ile yapiliyorsa, zorlamak yoksa,.. çünkü islam dini anlayis, hosgörü dini.

Bende merak ettim, acaba kendisi gerçekten böyle birsey söyledimi? Yani bu kadin geçmistede çok çilgin seyler söylemisti, hani söyleyebilirde.

Bak simdi bende desem ki " metres tutup karisini aldatan, oda yetmeyip önüne gelen dansözlerle otel odalarinda alem yapan üstüne üstlük arsiz arzis cicek sulayan" ikiyüzlülerde hep CHP den cikiyor desem:))

Yok demeyeyim zira benim pencerem insanlari "irk, inanc, tercih, yasam tarzi" gibi seylerle kategorize edip birde sirf bu sebepten bir kesimi yatfalayacak kadar dar degil!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…