• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek yada kız bebeğinizde hangi yiyeceklerden canınız çekti yada hangi yiyeceklerden tiksindiniz.

Gamzeyneps

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
151
141
103
32
Aslında Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama genede insan o kadar çok merak ediyorki merak etmeden duramıyorum. Et lafı duymak istemiyorum kızım var oyuncak köftesini bile gözüm görmesin yani 😅 ama şuan sebze yemekleri yemeği çok istiyorum, yoğurt aklıma gelip duruyor ve arada çikolata istiyorum. Çok karışık gibi geldi sizce ne olabilir. Siz neler yaşadınız.

Aslında Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama genede insan o kadar çok merak ediyorki merak etmeden duramıyorum. Et lafı duymak istemiyorum kızım var oyuncak köftesini bile gözüm görmesin yani 😅 ama şuan sebze yemekleri yemeği çok istiyorum, yoğurt aklıma gelip duruyor ve arada çikolata istiyorum. Çok karışık gibi geldi sizce ne olabilir. Siz neler yaşadınız.
Ben bunlari kizima hamileyken yasadim

Ben vejataryanim, genellikle sebze ağırlıklı beslenirim. Canım çok ekşili şeyler çekiyordu. ve çevremdeki herkes ve ben dahil herkes sasirmisti. canım çöp şiş çekti et yani. Oturdum yedim ama o son oldu bidaha da hiç çekmedi 🙈 iki kızım olucak ♥️🥰

Ben vejataryanim, genellikle sebze ağırlıklı beslenirim. Canım çok ekşili şeyler çekiyordu. ve çevremdeki herkes ve ben dahil herkes sasirmisti. canım çöp şiş çekti et yani. Oturdum yedim ama o son oldu bidaha da hiç çekmedi 🙈 iki kızım olucak ♥️🥰
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ilk kızım oldu aynı senin dediğin gibi olmuştu. Yemesem aç kalıyordum yesem anında çıkarıyordum hangi yemek olursa olsun. Meyve dışında bir şey yiyemiyordum ve limonu portakal mandalina gibi limon yiyordum. Ama bu çok farklı genelde acıkınca midem bulandığını fark ettim. Sebze canım istiyor yoğurt bazen çikolata et dışı herşeyi yiyebilirim gibi geliyor ve cinsiyeti merak uyandırdı çok merak ediyorum. Tabi öncelikle Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

Benim bir kız bir erkek 🤩

Hiç sevmezdim yoğurdu kaşık kaşık yiyorum. Turşu ve acıyı efffsane istiyor canım. Tatlıdan tiksindim diyebilirim. Bence yediklerimizin cinsiyetle alakası yoktur ya :confused:

Benim bir kız bir erkek 🤩

Hiç sevmezdim yoğurdu kaşık kaşık yiyorum. Turşu ve acıyı efffsane istiyor canım. Tatlıdan tiksindim diyebilirim. Bence yediklerimizin cinsiyetle alakası yoktur ya :confused:
İkizmi ya benimde ikiz kardeşim var annem anlatır yardım edenin yoksa zor oluyor diye ama Allah bir şekilde kolaylığını veriyor der hep 🤣 Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım. Senin ikisinede uyumlu istemiz galiba ben kızımda süt ürünleri tüketemiyordum 🙈

İkizmi ya benimde ikiz kardeşim var annem anlatır yardım edenin yoksa zor oluyor diye ama Allah bir şekilde kolaylığını veriyor der hep 🤣 Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım. Senin ikisinede uyumlu istemiz galiba ben kızımda süt ürünleri tüketemiyordum 🙈
Aminn hepimiz evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼 bakalım en olmadı kafama huni takar gezerim 🤪🤪

Asla et yumurta süt gbı seyler tuketen biri degılım normalde. Hiç sevmem ama deli gibi et süt yumurta tükettim hamilelğmde. 😂 Suan goresım bıle yok. Oğlum oldu. 🤗🤗

Bence vücutta neyin eksikliği varsa vücut onu arıyor.
Kuru meyveleri cok severim ama nefret etmiştim hamileliğmde.

Son aylarda da surekli karpuz üzüm nektarin yedim. 😬😬

Asla et yumurta süt gbı seyler tuketen biri degılım normalde. Hiç sevmem ama deli gibi et süt yumurta tükettim hamilelğmde. 😂 Suan goresım bıle yok. Oğlum oldu. 🤗🤗

Bence vücutta neyin eksikliği varsa vücut onu arıyor.
Kuru meyveleri cok severim ama nefret etmiştim hamileliğmde.

Son aylarda da surekli karpuz üzüm nektarin yedim. 😬😬
Ya çok kafa karıştırıcı 🤣🤣

🤣🤣 sonra biraz büyüsünler bir sarılmaları yetiyor benim kızım çok haraketliydi annem gelirdi bazen tek olduğu halde deliriyor insan bazen 😬🤣
Yaa ben şimdilik “aman yavrularım” modundayım, tüp bebekle hamile kaldım o yüzden biraz daha aşırı duygusal bakıyorum sanırım 🥲 Sağ olsunlar da, varsın olan uykularıma olsun 🥰🥰

Ayva yerdim tatlı şeylerden tiksinmistim ki severim normalde kesin kız diye ne sevinip elbiseler alıyordum Oğlum oldu 🤭 hala önce kız reyonunda gezinirim önce ama aşırı güzel kıyafetleri napimm

Yaa ben şimdilik “aman yavrularım” modundayım, tüp bebekle hamile kaldım o yüzden biraz daha aşırı duygusal bakıyorum sanırım 🥲 Sağ olsunlar da, varsın olan uykularıma olsun 🥰🥰
Öyle canım bunlar işin şakası sağlıklı olsunlarda, kızıma baktıkça hep duamdır Allah'ım kimseye aratmasın isteyen herkese versin 🥰

Back