• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El erkek ve kız bebek için örgü yelek ceket patik arıyorum

image.webp image.webp image.webp Merhabalar bende bunlar var hiçbiri giyilmedi. Denemek için bile image.webp image.webp image.webp image.webp

Son düzenleme:
:) çok sağol böyle işler pek gelmiyor elimden malesef
canım meraba bendede sıfır orguler var en kısa zmanda yukliyim çok uyguna veriririm ayrıca istediğin bi model varsa annem örgü işi yapıyor istediğin modeli orebilir. ayrıca farklı battaniye modelleride var ilgilini çekerse ama battaniyler 80-200 arası yelekler ve hırkalar 20-50 arası örüyor malzemler içinde

canım meraba bendede sıfır orguler var en kısa zmanda yukliyim çok uyguna veriririm ayrıca istediğin bi model varsa annem örgü işi yapıyor istediğin modeli orebilir. ayrıca farklı battaniye modelleride var ilgilini çekerse ama battaniyler 80-200 arası yelekler ve hırkalar 20-50 arası örüyor malzemler içinde
eski modellerden değil de yeni cici modellerden bakıyorum ben annem ördürüyor zaten de ben hem daha uygun olsun hem daha çabuk diye sizlere sordum:)

Back