Bu ünlülerin bununla uğraştığını nereden öğrendiniz hepsinin saçları gür ve sağlıklı duruyorErkek tipi saç dökülmesinin bilimsel olarak bile çözümü yok.
İlaçlarla mezoterapi prp ile sadece süreç yavaşlatılıyo .Geçti bitti kurtuldum sözkonusu değil.
Sarımsakla saçları geri çıktıysa o saçkıran olmuştur bukadar basit.
Dünyayı bırak türkiyede tonla ünlü kadın var bundan muzdarip para bile vermeden dr reklamını yapmak için üstüne para verip onlara yapardı veya herkes kafasında sarımsak yetiştirir kurtulurdu . Demet akalın aslı enver asuman krause gizem karaca hazal kaya neslihan atagül ve daha tonla insan para içinde yüzüp ama erkk tipi kellikle yaşıyolar çözümü olsa onlarda olurdu
Kadınlarda erkek tipi saç dökülmesinde ekim dahi başarılı değil.
Normal kullanmak her gün 1 tane içmekdoktor doğum kontrol hapını nasıl kullanmanı önerdı belkı ıyı gelır canım duymustum ıyı geldıgını ama nasıl etkı eder bılemem
Evet ben de bunu anlatamıyorum yahu ben kendimi beğenmiyorum aynalardan kaçıyorum. İlk önce kendi beğenmem önemli ama bunun yanında sosyal hayatta da “anormal” saçlara sahip olmak kel gibi olmak da beni mutsuzluğa sürüklüyor. 4 yıllık sevgilim var onunla ilişkiye başladığımızda saçmarım aslan yelesi gibiydi o şimdi master için isviçrede ve büyük ihtimalle daha sonra avrupada iş bulup orada kalacak ben ise türkiyedeyim bu ilişkinin bir gün biteceğini biliyorum daha sonrasında ise kimse beni beğenmeyecek gibi hissediyorum dışarı çıktığımda gözlerim hep yaşıtlarımın saçlarında, herkesin saçları güzel bir benimki kel insan düşünüyor beni kim biye böyle beğensin?Bana da bir bazi yakinlarim "ne var seni begenen böylede begenir, önemli mi" benzeri seyler söylüyorlar.
Sorun bir baskasinin begenip begenmemesi degil ki, ben kendimi begenmiyorum, görünüsümden rahatsiz oluyorum.
Bu ünlülerin bununla uğraştığını nereden öğrendiniz hepsinin saçları gür ve sağlıklı duruyor
Bir tek demet akalının sadece bu fotoğrafını bulabildim ben de. Diğerlerinin saçları oldukça iyi görünüyo. Neyse ya derdim başımdan aşkın zaten sanki bikaç ünlünün daha saçı benimki gibi olsa ne olucak boşu boşuna merak ettim
Buna bakmakla gormek arasindaki fark diyoruz.Bir tek demet akalının sadece bu fotoğrafını bulabildim ben de. Diğerlerinin saçları oldukça iyi görünüyo. Neyse ya derdim başımdan aşkın zaten sanki bikaç ünlünün daha saçı benimki gibi olsa ne olucak boşu boşuna merak ettim
butun mesasları okuyamadım ama demir, çinko ama ozelikle biotın vitamını eksikliği olabiliyor: eger tırnaklarda da gucsuzluk, kırılma varsa beraberinde
ben cok ugrastım,son 8-10 senedir nerdeyse, kansızlık sıkıntı yaratacak jadar degil (ama çok çay içince yıne olabılıyor DıKKAT!) temel hormonlarda bişey yok( ddtye hiç baktırmadım)
gittiğim cildiyeciler maalesef birbirinden yeteneksizdi, kendim artık erkek forumlardan arastıra arastıra Biotini buldum, şampuanımı kerastese ya da wp wella dokulme onleyıcı aldım, biotını o zaman biyasada olan GNC cinin en yüksek volumlusunden kullandım: 10.000mg . 1 ay sonra dokulme durdu, 3 ay sonra yenıden çıktı arkadaşlar, vucudum normalde cok Kılsızdır, hafif kıllanma da yaptı bende.
yani kıllanma yapabilir, ama yüksek volum biotin ve çinko bende inaılma etki yaptı, kafamın ustundekı acıklıgı gorunmez yaptı
hala bırakınca dokulur, onu da maalesef hiç bir doktor cevaplayamadı(ne işe yarıyorlarsa!!) benokuya okuya buldum, prediyabet oldugum ve kan sekerim yuksek oldugu için biotın çabuk tükeniyormus vucutta
yılda 2 kere 3 aylık kullanım yapıyorum
çok haklı yazıyormus gibi görünmen bıraz sınırlerımı bozdu ne cıkarım yada bana ne yararı olcak bunun. lütfen saç ektiren ünlüler yazıp görsellere bakarsan sevinirimmmEki Görüntüle 2076111 Eki Görüntüle 2076110 Eki Görüntüle 2076109
Buna bakmakla gormek arasindaki fark diyoruz.
Hani gur gur diyosun ya
çok haklı yazıyormus gibi görünmen bıraz sınırlerımı bozdu ne cıkarım yada bana ne yararı olcak bunun. lütfen saç ektiren ünlüler yazıp görsellere bakarsan sevinirimmm
ben de diyorumkı para herseyı çözer benım senın üç kurus paranla özel yerlerde yaplmayan saç tabıkı tutmaz. muhakkak vardır çıt çıt felan ama diplerde açıklığın kapanması önemlıKadinlarda sac ekimi basarili degil
Sadece normal insanlarin degil herkesin problemi diye yazdim sampuan reklaminda bile perukla kaynakla oynuyolar
Yarari olmadi zarari mi oldu ?
Ekim dedigin seyin yapilmasi icin sacin son seklini almasi gerekiyo aksi halde sac dokulmeye devam ettigi icin adalar olusur sactaben de diyorumkı para herseyı çözer benım senın üç kurus paranla özel yerlerde yaplmayan saç tabıkı tutmaz. muhakkak vardır çıt çıt felan ama diplerde açıklığın kapanması önemlı
ben de diyorumkı para herseyı çözer benım senın üç kurus paranla özel yerlerde yaplmayan saç tabıkı tutmaz. muhakkak vardır çıt çıt felan ama diplerde açıklığın kapanması önemlı
Ya ben çok şaşırıyorum daha bikaç ay önce pelin karahanın yemek programına bakıp bakıp allahım ne kadar gür güzel saçları var diyordum nasıl bu kadınların saçı dökülüyor diyorsunuz? Onlarınki dökülmüşse ben kelim o zaman yani bi de prp’nin işe yaradığı nerdeyse kimse yok çok araştırmıştım ben de zamanında sonra vazgeçtim o kadar acıya katlanıp bi de sonuç alamamak yüzünden başlamadımEvet ünlülerde de var bu sorun. Ben de onlar bile cozemiyorsa gercekten tedavisi mumkun yok diye dusunuyorum. Demet akalin, sila, pelin karahan benim gorduklerim. Prp yaptırıyorum degisen birsey yok dokulme devam yeni cikan sac da yok .
Ya ben çok şaşırıyorum daha bikaç ay önce pelin karahanın yemek programına bakıp bakıp allahım ne kadar gür güzel saçları var diyordum nasıl bu kadınların saçı dökülüyor diyorsunuz? Onlarınki dökülmüşse ben kelim o zaman yani bi de prp’nin işe yaradığı nerdeyse kimse yok çok araştırmıştım ben de zamanında sonra vazgeçtim o kadar acıya katlanıp bi de sonuç alamamak yüzünden başlamadım
Arkadasinizin dokulmesi nasildi erkek tipi mi ?Bu tip dökülme de de işe yaramı bilmiyorum ama ben bir arkadaşımda gördüğüm değişimden sonra ay takvimini takip ediyorum. Ay koç ve aslan burcuna geldiğinde saçımın ucundan birazcık kesiyorum, en az 3 ay arka arkaya yapınca saçlarda gürleşme ve dökülmede azalma oluyor. Arkadaşım baş örtülüydü ve saçlarındaki değişim beni şok etti. Geçen ay başladım bakalım nasıl olacak. Birde yanı sıra ersağın saç bakım toniğini destek olarak kullanıyorum. Ay takvimine göre bugün gün batımından sonra saçlarınızdan birazcık kesebilirsiniz. Aslan burcunda ay.
Konulmuş bir tanısı yoktu, o başörtülü olduğu için fazla hava alamadığından diye düşünüyordu. Dediğim gibi erkek tipi dökülmede işe yarar mı bilmiyorum.Arkadasinizin dokulmesi nasildi erkek tipi mi ?
Fazla hava alamamk gibi bi durum olmaz annem hep kapali hic seyreklik yok bu dediginiz sac kesim gunlerinde erkek tipi dokulmere de iyi geldigi yaziyordu. Bi ara denemistim pek fydasi olmadi. Ama israrla devam etmek gerekiyormus. Tekrar denemek lazim.Konulmuş bir tanısı yoktu, o başörtülü olduğu için fazla hava alamadığından diye düşünüyordu. Dediğim gibi erkek tipi dökülmede işe yarar mı bilmiyorum.
En az üç ay arka arkaya tek bir burçla denemek gerekiyormuş. Yani aslanla başladınız diyelim diğer ayda aslanla devam edeceksiniz. Benim 2. ayım, emziriyorum ve saç dökülmem fazla. Dün banyodan sonra saçlarımı taradığımda tararken dökülmenin biraz azaldığını farkettim. Psikolojikte olabilir. Yanıltmak istemem tabi :)Fazla hava alamamk gibi bi durum olmaz annem hep kapali hic seyreklik yok bu dediginiz sac kesim gunlerinde erkek tipi dokulmere de iyi geldigi yaziyordu. Bi ara denemistim pek fydasi olmadi. Ama israrla devam etmek gerekiyormus. Tekrar denemek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?