erkek tipi saç dökülmesi sorunu

Bu ünlülerin bununla uğraştığını nereden öğrendiniz hepsinin saçları gür ve sağlıklı duruyor

Bana da bir bazi yakinlarim "ne var seni begenen böylede begenir, önemli mi" benzeri seyler söylüyorlar.

Sorun bir baskasinin begenip begenmemesi degil ki, ben kendimi begenmiyorum, görünüsümden rahatsiz oluyorum.
Evet ben de bunu anlatamıyorum yahu ben kendimi beğenmiyorum aynalardan kaçıyorum. İlk önce kendi beğenmem önemli ama bunun yanında sosyal hayatta da “anormal” saçlara sahip olmak kel gibi olmak da beni mutsuzluğa sürüklüyor. 4 yıllık sevgilim var onunla ilişkiye başladığımızda saçmarım aslan yelesi gibiydi o şimdi master için isviçrede ve büyük ihtimalle daha sonra avrupada iş bulup orada kalacak ben ise türkiyedeyim bu ilişkinin bir gün biteceğini biliyorum daha sonrasında ise kimse beni beğenmeyecek gibi hissediyorum dışarı çıktığımda gözlerim hep yaşıtlarımın saçlarında, herkesin saçları güzel bir benimki kel insan düşünüyor beni kim biye böyle beğensin?

Buna bakmakla gormek arasindaki fark diyoruz.
Hani gur gur diyosun ya

Eki Görüntüle 2076111 Eki Görüntüle 2076110 Eki Görüntüle 2076109
Buna bakmakla gormek arasindaki fark diyoruz.
Hani gur gur diyosun ya
çok haklı yazıyormus gibi görünmen bıraz sınırlerımı bozdu ne cıkarım yada bana ne yararı olcak bunun. lütfen saç ektiren ünlüler yazıp görsellere bakarsan sevinirimmm

çok haklı yazıyormus gibi görünmen bıraz sınırlerımı bozdu ne cıkarım yada bana ne yararı olcak bunun. lütfen saç ektiren ünlüler yazıp görsellere bakarsan sevinirimmm

Kadinlarda sac ekimi basarili degil
Sadece normal insanlarin degil herkesin problemi diye yazdim sampuan reklaminda bile perukla kaynakla oynuyolar
Yarari olmadi zarari mi oldu ?

Kadinlarda sac ekimi basarili degil
Sadece normal insanlarin degil herkesin problemi diye yazdim sampuan reklaminda bile perukla kaynakla oynuyolar
Yarari olmadi zarari mi oldu ?
ben de diyorumkı para herseyı çözer benım senın üç kurus paranla özel yerlerde yaplmayan saç tabıkı tutmaz. muhakkak vardır çıt çıt felan ama diplerde açıklığın kapanması önemlı

Ekim dedigin seyin yapilmasi icin sacin son seklini almasi gerekiyo aksi halde sac dokulmeye devam ettigi icin adalar olusur sacta
Diplerde aciklik kapanmiuo iste kapanmis gibi goruyosun pudra topic sayesinde
Senin paran yetmeyebilir cunku yapabilicek ise yariycak biri yok dunyada
Sac cok buyuk bi sektor daha 90larda hicbir yanetkisi olmayan kullandikca dokulmus olan saclari cikartan varolanlari guclendiren bi formul bulundu sonra neoldu piyasaya urunun cikmasina izin vermediler firma baskasina satildi o calisanlarda issiz kaldi.
O urunun hala patenti yok formulu belli icinda ek nevar yardimci bilinmedigi icin orjinal formulu ekleri olmadan yapanlar var o haliyle alsan aylik kullanimi 300 dolar satiliyo alabilirsin ama biraktigin anda eskisine daha kotu halde doner cunku kalici olmasini saglayan ekler yok

Ayrica para coxuyosa bu insanlarinkini niye cozmuyo ve daha nicesini ?
Senin gibi paralari mi yok ?
Demet akalin bi coraba 5bin lira veriyo saca mi vermiycek ?

Haklı olabilirsin ama çok agresif yazıyorsun. Biz kendimizi iyileştirmeye çalışıyoruz sen burda bas bas tedavisi yok ünlüler bile çözüm bulamıyor diyorsun. Yazdıkların için teşekkürler ama bize bir yararı yok zararı var. İyi günler.

Evet ünlülerde de var bu sorun. Ben de onlar bile cozemiyorsa gercekten tedavisi mumkun yok diye dusunuyorum. Demet akalin, sila, pelin karahan benim gorduklerim. Prp yaptırıyorum degisen birsey yok dokulme devam yeni cikan sac da yok .

Evet ünlülerde de var bu sorun. Ben de onlar bile cozemiyorsa gercekten tedavisi mumkun yok diye dusunuyorum. Demet akalin, sila, pelin karahan benim gorduklerim. Prp yaptırıyorum degisen birsey yok dokulme devam yeni cikan sac da yok .
Ya ben çok şaşırıyorum daha bikaç ay önce pelin karahanın yemek programına bakıp bakıp allahım ne kadar gür güzel saçları var diyordum nasıl bu kadınların saçı dökülüyor diyorsunuz? Onlarınki dökülmüşse ben kelim o zaman yani bi de prp’nin işe yaradığı nerdeyse kimse yok çok araştırmıştım ben de zamanında sonra vazgeçtim o kadar acıya katlanıp bi de sonuç alamamak yüzünden başlamadım

Canim benim daha oncede yazdim yine yaziyorum bakmakla gormek arasinda ki fark

Pelin karahinin saclari kavak yellerinden beri acik hatta o donem perukla sampuan reklaminda oynadi

Sac pudrayla sonsuz hacim verilebilir birde biraz topik ve biraz nanokaynak iste gordugun sonuc ama gercek oyle degil

Dikkat et yayinlarda sac ortadan ayriksa hep kucuk zigzag hareketlerle saga sola atilarak orta aciklik kapatiliyo

Ebru yasarinda acik arkadasin dedigi gibi silaninda asli enverinde oyle ( kahkulden arka kisim gozukmuyo izle dizisini yatarak cekilen sahnelerde gozukuyo

Disardan gorunmeyen nano kaynaklar var boncukla metalle saca yapilmiyo jelle yapiliyo seren serengilin sacinda var mesela sac cok duruyo dibine girmeden goremezsin ama 4 aylik maliyeti 1500 lira ve varolan sacida goturuyo bu kaynaklar

Benimde sacimi disardan goren ooo saclara bak negur diyo ama tepem cok acildi ustelik bu dht denen meret cosmus gitmis bi tedavi var ama kullandigin surece ise yariyo sacta cikiyo ama tum vucutta killaniyo baska yanetkileride var biraktigin anda hepsi geri dokuluyo

Eklentiler

• image.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 435
Bu tip dökülme de de işe yaramı bilmiyorum ama ben bir arkadaşımda gördüğüm değişimden sonra ay takvimini takip ediyorum. Ay koç ve aslan burcuna geldiğinde saçımın ucundan birazcık kesiyorum, en az 3 ay arka arkaya yapınca saçlarda gürleşme ve dökülmede azalma oluyor. Arkadaşım baş örtülüydü ve saçlarındaki değişim beni şok etti. Geçen ay başladım bakalım nasıl olacak. Birde yanı sıra ersağın saç bakım toniğini destek olarak kullanıyorum. Ay takvimine göre bugün gün batımından sonra saçlarınızdan birazcık kesebilirsiniz. Aslan burcunda ay.

Arkadasinizin dokulmesi nasildi erkek tipi mi ?

Arkadasinizin dokulmesi nasildi erkek tipi mi ?
Konulmuş bir tanısı yoktu, o başörtülü olduğu için fazla hava alamadığından diye düşünüyordu. Dediğim gibi erkek tipi dökülmede işe yarar mı bilmiyorum.

Konulmuş bir tanısı yoktu, o başörtülü olduğu için fazla hava alamadığından diye düşünüyordu. Dediğim gibi erkek tipi dökülmede işe yarar mı bilmiyorum.
Fazla hava alamamk gibi bi durum olmaz annem hep kapali hic seyreklik yok bu dediginiz sac kesim gunlerinde erkek tipi dokulmere de iyi geldigi yaziyordu. Bi ara denemistim pek fydasi olmadi. Ama israrla devam etmek gerekiyormus. Tekrar denemek lazim.

En az üç ay arka arkaya tek bir burçla denemek gerekiyormuş. Yani aslanla başladınız diyelim diğer ayda aslanla devam edeceksiniz. Benim 2. ayım, emziriyorum ve saç dökülmem fazla. Dün banyodan sonra saçlarımı taradığımda tararken dökülmenin biraz azaldığını farkettim. Psikolojikte olabilir. Yanıltmak istemem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…