Benim midem çok hassas okuduğum nerdeyse tüm yorumlarda aşırı mide bulantısı yaptığı yazıyor, bir de psikolojiyi sürekli inişli çıkışlı ya da depresyona meyilli yapıyormuş. Benim psikolojim zaten bitik. Daha fazla ruhsal yorgunluğa ihtiyacım yok. Açıkçası ruhsal çalkantı ve mide bulantısı beni caydırdı gibi. Şu an reglimin ilk günü elimin altında 1 kutu hap var başlayıp başlamamakta tereddüt ediyorum ama..Ne etkisinden korkuyosun? Östrojen patlamadı yaşıycaksın dolayısıyla dökülmen emin ol şimdikinden azalıcak süreci yavaşlatıcaksın
Benim midem çok hassas okuduğum nerdeyse tüm yorumlarda aşırı mide bulantısı yaptığı yazıyor, bir de psikolojiyi sürekli inişli çıkışlı ya da depresyona meyilli yapıyormuş. Benim psikolojim zaten bitik. Daha fazla ruhsal yorgunluğa ihtiyacım yok. Açıkçası ruhsal çalkantı ve mide bulantısı beni caydırdı gibi. Şu an reglimin ilk günü elimin altında 1 kutu hap var başlayıp başlamamakta tereddüt ediyorum ama..
banada doktorum sampuan vermedi suyla akıp gıdıyor o dedı ilacları altı ay duzenlı kullanmamı soyledı ama cokta ılgılı degıldılerbenım ıcın bukadar onemlı bır konunun ılgısızce davranılması uzuyor sınırlendırıyor :S
Evet kesinlikle öyle. Tedavisini saklıyorlar. 20 yaşında saçlarımın 1/3'ünün dökülmesi beni intihara sürüklüyor hayatımızla oynuyorlar
Benim de 3 yıldır saçlarım dökülüyo gitmediğim cilt doktoru kalmadı. Endokrinolojiye de gittim. Tüm hormanlarım normal seviyelerde. Doktor hormonların normal seviyede olsa bile saçına fazla geliyor dedi. Daha 20 yaşındyım ve nerdeyse kel kaldığım için 2 yıldır evden dışarı çıkmıyorum. Nerdeyse hergün ağlıyorum. Bu dökülme 20 yaşında böyleyse 22 yaşında kel kalırım biliyorum. Şimdi bile kafamın üstü kel kaldı nerdeyse.
Doktor 1 doğum kontrol hapı ve başka bi hap verdi hormonlara etki eden. Ama doğum kontrol hapının yan etkilerinden korktuğum için başlamaya cesaret edemedim.
Çocuğunuz var mı ? Çocuk yapma planınız var mı?
Malesef bu tedaviyi kestiğiniz anda saçlar eksi haline çok daha korkunç şekilde dönücek
Öncelikle sana bir soru: Profilime hormonlarimda dengesizlik yok diye yazmissin. Yüzünde ve vücudunda asiri killanma/tüylenme de yok degil mi? Lütfen ilk önce bu soruma cevap ver...
Dogum kontrol haplari agir ilaclardir. Özellikle de bu sorun icin verdikleri haplar. Bitkinlik, asiri uyku yapar ve istahi acip kilo yapar. Bu da 20 yasinda ki senin okul, is hayatini etkileyebilir. Doktor degilim, tabii ki doktor daha iyi bilir ama genc yasta ben de bu ilaclari kullandim ve tavsiye etmiyorum. Götürdükleri cok cünkü. Ayrica psikolojik durumuna etki yapip seni histerik yapabilir bu haplar.
Benim midem çok hassas okuduğum nerdeyse tüm yorumlarda aşırı mide bulantısı yaptığı yazıyor, bir de psikolojiyi sürekli inişli çıkışlı ya da depresyona meyilli yapıyormuş. Benim psikolojim zaten bitik. Daha fazla ruhsal yorgunluğa ihtiyacım yok. Açıkçası ruhsal çalkantı ve mide bulantısı beni caydırdı gibi. Şu an reglimin ilk günü elimin altında 1 kutu hap var başlayıp başlamamakta tereddüt ediyorum ama..
Bilimsel tedavisini bilemem ama kuzenimde de oldu bir ara.doktora da gitti.bir tanıdık erkek berberine git demiş. Zaten komşuları berberdi sanırım adam sarımsakla falan biseyler demişti.onu kullandı.bir de doktorun verdiği ilacı da kullandı.şimdi düzeldi
Doğrudur.emin değilim zaten öyle soylemislerdi fayda gördüğüne gore başka bişey demek kiErkek tipi saç dökülmesinin bilimsel olarak bile çözümü yok.
İlaçlarla mezoterapi prp ile sadece süreç yavaşlatılıyo .Geçti bitti kurtuldum sözkonusu değil.
Sarımsakla saçları geri çıktıysa o saçkıran olmuştur bukadar basit.
Dünyayı bırak türkiyede tonla ünlü kadın var bundan muzdarip para bile vermeden dr reklamını yapmak için üstüne para verip onlara yapardı veya herkes kafasında sarımsak yetiştirir kurtulurdu . Demet akalın aslı enver asuman krause gizem karaca hazal kaya neslihan atagül ve daha tonla insan para içinde yüzüp ama erkk tipi kellikle yaşıyolar çözümü olsa onlarda olurdu
Kadınlarda erkek tipi saç dökülmesinde ekim dahi başarılı değil.
ilginize cok tesekkur ederım. önerilerinizi dikkate alıcam :)Doktorun iyi bir doktormus. Sana verebileceği en iyi ilaçları ve aklı vermis canım.
Sampuan erkek tipi dökülmede hic etkili degildir.
Koparak dökülmede etkilidir.
Senin tedavin vücudunun hergün salgıladigi dht ye savaş açmak. Dht nin sac köklerine saldırmasını engellemek. Bunun da tek çözümü topikal olarak minoksil kullanmak. Yada hap olarak finasterid kullanmak. Ama hap icmek biz kadinlar icin biraz tehlikeli. Gebelikte hapa dokunman bile erkek cocukta anomaliye sebep oluyor. O yuzden minoksili hergün kullanacaksin. 6. Ayda etkileri goreceksin 12. Ayda ise zirve yasatacak. Saçların dokulmesin istedigin surece de bunu kullanacaksin.
Minoksil bir sihirli degnek degil evet ama tek çözüm. Bırakınca dökülmesi onun suçu degil. O dht ile savaşan bir asker. Sen askerini bıraktığın icin dht meydani bos buluyor. Yani suçlu o.
Sadece testesteron ve dht ye de bağlı değil bu. Östrojen azligi da vücudun hormon dengesini bozup saç dokulmesi yapiyor. Bende dht testesteron hep normal ama östrojen düşük. Doktorum meydan dht ye kalıyor iste diyor.
Prp ve mezo ise bikac aylık iyilesme sagliyor. Ama ayni minoksil gibi surekli 6 ayda bir tekrar gerekiyor. Hic bırakmamak lazim. Ama asla kalici bir çözüm değil. Bunun icin de maddi yükü fazla epey. Hatta acısı da fazla. Benim dr um hiç önermiyor. Öneren drlar da maddi kazanc icin öneriyorlar bence.
Sampuan önerim eczane sampuanlarindan herhangi biri olur canim. Sonucta hepsi birkac dakikada yıkanıp gidiyor. Ama haftada bir veya iki kez Ketoral sampuan kullan. Bunun dht yi baskiladigi araştırmalarda görülmüş. Hem dökülmeye sebep olabilecek egzama vr saç derisi mantarlarina çözüm sunuyor.
Stres yapma. Saç bu. Dökülür çıkar. Önemli olan sağlığımız yerinde olsun.
bende ünlü olsam benımde okadar param olsa şampuan reklamlarından cıkmazdım... mübarek hepsının sacı gür gür hiçmi bi sorun yasamıyolar sankı parayı bastırıp gerekenı yaptırıyolar..Erkek tipi saç dökülmesinin bilimsel olarak bile çözümü yok.
İlaçlarla mezoterapi prp ile sadece süreç yavaşlatılıyo .Geçti bitti kurtuldum sözkonusu değil.
Sarımsakla saçları geri çıktıysa o saçkıran olmuştur bukadar basit.
Dünyayı bırak türkiyede tonla ünlü kadın var bundan muzdarip para bile vermeden dr reklamını yapmak için üstüne para verip onlara yapardı veya herkes kafasında sarımsak yetiştirir kurtulurdu . Demet akalın aslı enver asuman krause gizem karaca hazal kaya neslihan atagül ve daha tonla insan para içinde yüzüp ama erkk tipi kellikle yaşıyolar çözümü olsa onlarda olurdu
Kadınlarda erkek tipi saç dökülmesinde ekim dahi başarılı değil.
okadar haklısınız kı bunu yapanları allaha havale etmekten baska caremız yok ne yazıkkıEvet kesinlikle öyle. Tedavisini saklıyorlar. 20 yaşında saçlarımın 1/3'ünün dökülmesi beni intihara sürüklüyor hayatımızla oynuyorlar
doktor doğum kontrol hapını nasıl kullanmanı önerdı belkı ıyı gelır canım duymustum ıyı geldıgını ama nasıl etkı eder bılememBenim de 3 yıldır saçlarım dökülüyo gitmediğim cilt doktoru kalmadı. Endokrinolojiye de gittim. Tüm hormanlarım normal seviyelerde. Doktor hormonların normal seviyede olsa bile saçına fazla geliyor dedi. Daha 20 yaşındyım ve nerdeyse kel kaldığım için 2 yıldır evden dışarı çıkmıyorum. Nerdeyse hergün ağlıyorum. Bu dökülme 20 yaşında böyleyse 22 yaşında kel kalırım biliyorum. Şimdi bile kafamın üstü kel kaldı nerdeyse.
Doktor 1 doğum kontrol hapı ve başka bi hap verdi hormonlara etki eden. Ama doğum kontrol hapının yan etkilerinden korktuğum için başlamaya cesaret edemedim.
bende ünlü olsam benımde okadar param olsa şampuan reklamlarından cıkmazdım... mübarek hepsının sacı gür gür hiçmi bi sorun yasamıyolar sankı parayı bastırıp gerekenı yaptırıyolar..
Bak bakalim hele arka tepe kisim cay tabagi kadar acikbende ünlü olsam benımde okadar param olsa şampuan reklamlarından cıkmazdım... mübarek hepsının sacı gür gür hiçmi bi sorun yasamıyolar sankı parayı bastırıp gerekenı yaptırıyolar..
Hepsinin bacimHangisinin gur ?
Hepsinin bacim
ön planda olan ünlülerin sacları gayet gür yaptırmayan vardır elbet hepsını takıp etmıyorumHic oyle bisey yok yazdigim isimlerin saclarina bi bakin ve daha nicesine hepsinin tepe acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?