ERKEK TİPİ KILLANMA

missbonnus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
14
3
DAHA ÖNCEDE BURADA BİR KONU AÇMIŞTIM ONADA BAKABİLİRSİNİZ. Bende erkek tipi kıllanma var ve yoğun bir şekilde var. Her yerimde sert kalın kıllar vardı hala var. 15-16 yaşlarımdan beri böyle bu artık dayanamıyordun üniversiteye gittim hep özgüven problemi yaşadım kendimden nefret ettim bıktım ölmek istedim. İğrendim kendimden çünkü iğrenç bir şey bu bir kadın için genç kız için o kadar kötü ki anlatamam. Çok kötü bir duygu. Bende aynı zamanda polikistik over de var ama doktorlar bunun pko ya bağlı olmadığını söyledi bende ki tüylenmenin nedeni belli değilmiş. Araştırdılar ama bulamadılar. Bende artık dayanamadım ve lazere gitmeye karar verdim. Biteceğine inanmıyorum ama bitmesini her şeyden çok istiyorum. Kendimi sevebilmek istiyorum.
Benim gibi olan kızlar varsa gerçekten hayata küsmeyin çünkü ben öyle yaptım ve şu an özgüvenim hiç yok. Mutlu değilim olamıyorum siz öyle olmayın. Ben burdan her ay lazer sonrası fotoğraflar paylaşacağım. Sizleri bilgilendireceğim.

Lazere başlamadan önceki halim böyle.

Umarım işe yarar. Çok geçmiş olsun.
Benim de kıllanma problemim var. Dheaso4 yüksek ben de , 700 falan.

Sizin hormonlarınız nasıl? Hormon düzeyleri normal değilse lazer işe yaramıyor diye biliyorum.

Uzun zamandır doktora gidiyorum ve hormonlarımda bir sorun yok yani öyle diyorlar. Onlar bile şaşırıyor çünkü nedeni belli değil. Pko değil hormonlar değil böbrek üstü bezi değil. Ama sebebi belli olmasada bende böyle bir sorun var yani. Ve bunun bir çözümü mutlaka olmalı. Kaç yıldır araştırıyorum. Lazer son çağre diye düşünüyorum.

O zaman umarım lazer çare olur. Ben şuan cesaret edemiyorum geri gelir diye. Bekliyorum bakalım. Acaba kıl kökleri testosteronu fazla mı algılıyor ki? Vardır bir sebebi.

O zaman umarım lazer çare olur. Ben şuan cesaret edemiyorum geri gelir diye. Bekliyorum bakalım. Acaba kıl kökleri testosteronu fazla mı algılıyor ki? Vardır bir sebebi.
Aslında her şey androjenden kaynaklanıyor doktor anlattı androjen kana karıştığında kıl köklerini kalınlaştırığ güçlendiriyormuş bende. Ama hormon bozukluğu yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…