- 13 Eylül 2020
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi ozgecan1016
-
Ben ilk seansı yaptırdım . En az 4 Sean s oluyormuş sonuclaei paylasirim ama tabi zaman alır .
Bende aynı durumdayım saçlarımın önü tepesi iyice açıldı kapatamıyorum hiç bir şekilde saç ekimini çoğu doktor yapmıyor bayan olunca siz nerde yaptırdınız inş istediğiniz sonuç olurMerhaba herkese, bende de erkek tipi saç dökülmesi var, Pcos sebebiyle aşırı açıldı önler, yıllarca saç ektiren kadın aradım, işe yarar mı, nasıl yaptırılmalı diye, tepelik, kakül, çıtçıt hepsini kullandım. Minoxidil, yağlar, biotin, keratin, şampuanlar denemediğim kalmadı. Git gide daha çok açıldı, en son cesaret edip saç ektirdim, bugün 14. günümdeyim. Merak eden olursa desteğe hazırım.
Merhabalar bölgesel miydi dokulmeniz acaba yani sadece on bölgeden mi yoksa her yerden genel bir seyrelme mi? Bir de pcos sebebiyle yazmışsınız, testesteron seviyeniz mı yüksek?Merhaba herkese, bende de erkek tipi saç dökülmesi var, Pcos sebebiyle aşırı açıldı önler, yıllarca saç ektiren kadın aradım, işe yarar mı, nasıl yaptırılmalı diye, tepelik, kakül, çıtçıt hepsini kullandım. Minoxidil, yağlar, biotin, keratin, şampuanlar denemediğim kalmadı. Git gide daha çok açıldı, en son cesaret edip saç ektirdim, bugün 14. günümdeyim. Merak eden olursa desteğe hazırım.
Prolaktin yüksekliği dökülme yapar. Doğal takviyeler var araştırabilirsiniz. Vitex gibi (hayır tohumu)Bende de çok yoğun dökülme ve tepe çizgide belirginleşme var.Şakaklarda da var sanırım erkek tipi dökülme oluyor.Kadın doğuma gittim prolaktin yüksek tedaviye başladım.Prolaktin yüksekliğinden mi döküldü acaba bu zamana kadar? Hangi hormon bozuklukları dökülme yapar?
Hayıt tohumu olacak.Prolaktin yüksekliği dökülme yapar. Doğal takviyeler var araştırabilirsiniz. Vitex gibi (hayır tohumu)
Çok teşekkür ederimHayıt tohumu olacak.
Rica ederim ama en iyisi adetliyken gidip genel bir hormon tahlili yaptırmanız. Böylelikle sorunu daha iyi anlayabilirsiniz.Çok teşekkür ederim
Yaptırdım işte bir tek prolaktin yüksek gerisi normaldi,ondandır herhalde dediğiniz gibi,adetin 4.günüydü.Rica ederim ama en iyisi adetliyken gidip genel bir hormon tahlili yaptırmanız. Böylelikle sorunu daha iyi anlayabilirsiniz.
O zaman sorunun kaynağı belli. Merak etmeyin prolaktin normal değerlere gelince bu durum düzelir.Yaptırdım işte bir tek prolaktin yüksek gerisi normaldi,ondandır herhalde dediğiniz gibi,adetin 4.günüydü.
Nerede ektirdiniz kac adet ekildi birde islem zormu acabaMerhaba herkese, bende de erkek tipi saç dökülmesi var, Pcos sebebiyle aşırı açıldı önler, yıllarca saç ektiren kadın aradım, işe yarar mı, nasıl yaptırılmalı diye, tepelik, kakül, çıtçıt hepsini kullandım. Minoxidil, yağlar, biotin, keratin, şampuanlar denemediğim kalmadı. Git gide daha çok açıldı, en son cesaret edip saç ektirdim, bugün 14. günümdeyim. Merak eden olursa desteğe hazırım.
Ben de ektirmeyi dusunuyorum,ekimden sonra nasil saclariniz?Merhaba herkese, bende de erkek tipi saç dökülmesi var, Pcos sebebiyle aşırı açıldı önler, yıllarca saç ektiren kadın aradım, işe yarar mı, nasıl yaptırılmalı diye, tepelik, kakül, çıtçıt hepsini kullandım. Minoxidil, yağlar, biotin, keratin, şampuanlar denemediğim kalmadı. Git gide daha çok açıldı, en son cesaret edip saç ektirdim, bugün 14. günümdeyim. Merak eden olursa desteğe hazırım.
Merhaba bende de erkek tipi saç dökülmesi var saç ekimini bende istiyorum ama süreç nasıl biraz anlatırmısınız yani acılı bir islemmi sonrası nasıl nelere dikkat edilmesi gerekiyor gibiMerhaba herkese, bende de erkek tipi saç dökülmesi var, Pcos sebebiyle aşırı açıldı önler, yıllarca saç ektiren kadın aradım, işe yarar mı, nasıl yaptırılmalı diye, tepelik, kakül, çıtçıt hepsini kullandım. Minoxidil, yağlar, biotin, keratin, şampuanlar denemediğim kalmadı. Git gide daha çok açıldı, en son cesaret edip saç ektirdim, bugün 14. günümdeyim. Merak eden olursa desteğe hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?