İlk gittiğim yerde mezoterapi ve prp dönüşümlü uygulanıyordu.ikinci gittiğim yerde sadece prp yapıldı.ikincisi neden fayda etmedi bilmiyorum kan aynı kan .plazma ayrıştırıcı makineden mi ya da mezoterapi olmadığından mı ?bilemedim
Estağfurullah tamammen kapanmıyor tabiki ama saçlarımı rahat rahat açmaya başlamıştım.bayağı gürleşmişti .yakınlarım çok farketmişti seyrekliğin kapandığını söylediler hep.Son bşy daha sorcam kusura bakmayın nolur bi umut arıyorum sadece.seyreklik kapandığında orası tamamen kapanıp eskisi gibi oluyor mu yoksa hafif derecede mi sıklaşma oluyor
Yani dökülenlerin yüzde kaçı çıkıyor sizce tedaviyle?Estağfurullah tamammen kapanmıyor tabiki ama saçlarımı rahat rahat açmaya başlamıştım.bayağı gürleşmişti .yakınlarım çok farketmişti seyrekliğin kapandığını söylediler hep.
% 80 diyeyimYani dökülenlerin yüzde kaçı çıkıyor sizce tedaviyle?
Yüzde 80 çıksa benim daha ne isterim süper bşy bu.inşallah yeniden çıkar gürleşir saçlarınız.hemde ergenlikten beri seyrek dediniz demekki kökler ölmüyor ki tekrar çıkıyor% 80 diyeyim
Evet çıktığı için bende ümidimi hiç kesmiyorum.ama tekrar dökülünce çok üzülüyorum.resmen karalar bağlıyorum.aynaya bakmak istemiyorum.tekrar çıkartmanın yollarını arıyorum.Yüzde 80 çıksa benim daha ne isterim süper bşy bu.inşallah yeniden çıkar gürleşir saçlarınız.hemde ergenlikten beri seyrek dediniz demekki kökler ölmüyor ki tekrar çıkıyor
Aslında tiroit sorununuz varmış ilaç kullansanız daha iyi olurdu.benimde en son yapılan tahlillerde üst sınıra yakın çıkmıştı TSH hormonum doktor normal dedi ama bence değil.iyi doktora denk gelmek şans işi.Bu saç işi yıllardır benim psikolojimi bozdu mutlu olamıyorum hiç bi şekilde.şu fixplant denilen saç tozundan almak istiyorum en azından dışarda kafam rahat olsun.herkes saçıma bakıyomuş gibi geliyo çünkü dahada moralim bozuluyorEvet çıktığı için bende ümidimi hiç kesmiyorum.ama tekrar dökülünce çok üzülüyorum.resmen karalar bağlıyorum.aynaya bakmak istemiyorum.tekrar çıkartmanın yollarını arıyorum.
Umarım sizinde saçınız en yakın zamanda çıkar ve saçlarınıza kavuşursunuz.eğer bir merkezde karar kılarsanız, benimle paylaşırsanız sevinirim.
Ben de kullanıyorum saç toppiği Mirage marka çok da memnunum.özel günlerde kullanıyorum daha çok.al bence elinin altında dursun.Aslında tiroit sorununuz varmış ilaç kullansanız daha iyi olurdu.benimde en son yapılan tahlillerde üst sınıra yakın çıkmıştı TSH hormonum doktor normal dedi ama bence değil.iyi doktora denk gelmek şans işi.Bu saç işi yıllardır benim psikolojimi bozdu mutlu olamıyorum hiç bi şekilde.şu fixplant denilen saç tozundan almak istiyorum en azından dışarda kafam rahat olsun.herkes saçıma bakıyomuş gibi geliyo çünkü dahada moralim bozuluyor
Ben şuan kaş farıyla boyuyorum ama saç gözeneklerine doluyor ve belli oluyo.sizin kullandığınız nasıl belli oluyor mu saçta toz olduğu yani saç derisi boyalı gibi görünüyor muBen de kullanıyorum saç toppiği Mirage marka çok da memnunum.özel günlerde kullanıyorum daha çok.al bence elinin altında dursun.
Bana bu markayı burda kadınlar kulübünde bir arkadaş tavsiye etmişti.yok kimse anlamıyor.öyle toz gibi de durmuyor.gerçek saç var gibi.bu arada benim saçım az ama çok hacimli ve kalın telli.ondan da olabilirBen şuan kaş farıyla boyuyorum ama saç gözeneklerine doluyor ve belli oluyo.sizin kullandığınız nasıl belli oluyor mu saçta toz olduğu yani saç derisi boyalı gibi görünüyor mu
Peki saçlarınız ne durumda yani seyreklik var mı? Dışardan bakınca döküldüğü anlasılıyor mu ?Minoksil kullanan şok dökülmenin etkisiyle bırakmamalı yabancı forumlarda monoksilden çok fayda sağlayan var. Reddit female hairloss
Yazın Googla. Kadın genetik saç dökülmesi formu. İngilizcesi olanlar baksin. Olmayanlar da siteye girince sayfa Türkçe'ye çevrilsin mı diye bir uyarı geliyor googlein özelliği çevir derseniz rahatlıkla Türkçe okursunuz. Çok insan uyguladığı tedavileri önce sonra resimlerini de paylaştığı oluyor. Dünyadan çok kişi mücadele ediyor. Maalesef bununla. Minoksil kullanıp etki görenler çok var.
Bununla beraber dermoroller ile birlikte biberiye nane yağı kullanıp doğal tedavi yapanlardan da güzel ilerleme fotoları gördügum oldu.
Prp gibi uygulamalar sürekli yapılması gerekio 6 Seans yaptım bitti diye bişey yok. Çünkü sorun devam ediyor. O yüzden etkisini kaybediyor zaten. Ben dermoroller ile yağ tedavisine başladım. Bir de solgar vm2000 b vitamini ağırlıklı bir vitamin kullanıyorum ve d vitamini alıyorum.
Minoksil kullanmak istemiyorum çocuk durumunda bırakılıyor diye. Bazı hormanal haplar var ama onların bebek isteyen kadınlara önerilmiyor.
Ben dermoroller e yeni başladım. Haftada bir.
Bir gelişme görürsem yazarım. Yerli yabancı çok araştırdım. Şuan kendim için en mantıklısı sürdürülebilir dermoroller ve yağlar.
Çocuk işi fln aradan çıkarsa henüz evli bile değilimsonraki aşamalarda minoksil fln kullanırım. Öyle yani. Çok umutsuzca birşey çok ağladım. Ama ağlayınca da geri gelmiyor. Daha da kötüsü stress kötü etkiliyor.
Tek dileğim bunun çaresini bulmaları ko bulduklarına çoktan inanıyorum da ortaya çıkarmıyorlar. Çok büyük bi sektor çünkü.
Bır de yoga ya baslicam.
Umudunuzu koruyun umutsuz yaşanmıyor
Saçlarım kabarık olduğu için çok fazla anlasilmiyor. Düz olsaydı çok belli olurdu ama seyrek yani genel olarak topluyorum çoğu zaman salinca rahat edemiyorum maalesef.Peki saçlarınız ne durumda yani seyreklik var mı? Dışardan bakınca döküldüğü anlasılıyor mu ?
Bende minoksil aldım başlamaya korkuyorum zaten saçlarım günlük 100tel kadar dökülüyor dahada açılma yapar mı acaba?100tel dökülüyo zaten minoksille ne kadar dökülecek kim bilir?sizce başlamalı mıyım?başka türlüde çıkmaz ki bu saçlarMinoksil kullanan şok dökülmenin etkisiyle bırakmamalı yabancı forumlarda monoksilden çok fayda sağlayan var. Reddit female hairloss
Yazın Googla. Kadın genetik saç dökülmesi formu. İngilizcesi olanlar baksin. Olmayanlar da siteye girince sayfa Türkçe'ye çevrilsin mı diye bir uyarı geliyor googlein özelliği çevir derseniz rahatlıkla Türkçe okursunuz. Çok insan uyguladığı tedavileri önce sonra resimlerini de paylaştığı oluyor. Dünyadan çok kişi mücadele ediyor. Maalesef bununla. Minoksil kullanıp etki görenler çok var.
Bununla beraber dermoroller ile birlikte biberiye nane yağı kullanıp doğal tedavi yapanlardan da güzel ilerleme fotoları gördügum oldu.
Prp gibi uygulamalar sürekli yapılması gerekio 6 Seans yaptım bitti diye bişey yok. Çünkü sorun devam ediyor. O yüzden etkisini kaybediyor zaten. Ben dermoroller ile yağ tedavisine başladım. Bir de solgar vm2000 b vitamini ağırlıklı bir vitamin kullanıyorum ve d vitamini alıyorum.
Minoksil kullanmak istemiyorum çocuk durumunda bırakılıyor diye. Bazı hormanal haplar var ama onların bebek isteyen kadınlara önerilmiyor.
Ben dermoroller e yeni başladım. Haftada bir.
Bir gelişme görürsem yazarım. Yerli yabancı çok araştırdım. Şuan kendim için en mantıklısı sürdürülebilir dermoroller ve yağlar.
Çocuk işi fln aradan çıkarsa henüz evli bile değilimsonraki aşamalarda minoksil fln kullanırım. Öyle yani. Çok umutsuzca birşey çok ağladım. Ama ağlayınca da geri gelmiyor. Daha da kötüsü stress kötü etkiliyor.
Tek dileğim bunun çaresini bulmaları ko bulduklarına çoktan inanıyorum da ortaya çıkarmıyorlar. Çok büyük bi sektor çünkü.
Bır de yoga ya baslicam.
Umudunuzu koruyun umutsuz yaşanmıyor
Minxile baslarsanız bırakamazsınız bırakırsanız saclarınıza elveda diyin bence sakın baslamayın ızun süre kullanınca yan etkılerı oluyor remolent deneyin oda ilk basta dokulceklerı dokuyor ama kesiyor duzenlı kullanınca ben denedım basarılı buldum gunde 2kere 3 ay boyunca sonra gunde 1 kere 3 ay daha kullanın bırakınca dokulme yapmıyor dıyorlarBende minoksil aldım başlamaya korkuyorum zaten saçlarım günlük 100tel kadar dökülüyor dahada açılma yapar mı acaba?100tel dökülüyo zaten minoksille ne kadar dökülecek kim bilir?sizce başlamalı mıyım?başka türlüde çıkmaz ki bu saçlar
Isırgan şuan bile dolabımda var artk kafam isyan edicek benm durdu dökülmem ama gidende gitti malesef prp1 seans yaptırdım ama sacmda degısıklk yok 2ncıde belli olur dedı doktor buara gıdıcem yazarım gozlemledıgımdeGeçmiş olsun. Isırgan suyunu da denemenizi öneririm benim dökülmemi azaltıyor. prp den sonra yorumlarınızı yazar mısınız. Ben de yaptırıcam ama kime yaptıracağıma henüz karar vermedim.
Saçımı çıkarsında ömür boyu kullanırım napıyım başka çarem kalmadı şuanMinxile baslarsanız bırakamazsınız bırakırsanız saclarınıza elveda diyin bence sakın baslamayın ızun süre kullanınca yan etkılerı oluyor remolent deneyin oda ilk basta dokulceklerı dokuyor ama kesiyor duzenlı kullanınca ben denedım basarılı buldum gunde 2kere 3 ay boyunca sonra gunde 1 kere 3 ay daha kullanın bırakınca dokulme yapmıyor dıyorlar
Ben okadar üzülüyorum ki hayatım boyunca hep ınceydı biyere giderken hep cıtcıt takardm gozukcek dye korkardm gozukmezdı allahtan ama oda yeterli gelirdi yani mutlu oluyordum şimdyse cıtcıt taksam gozukucek sacım ıncecık yasım 30 kızım 2bucuk yasında bır kac sene sonra okullara gıdıcem arkadas cewresı olucak topluma daha cok cıkmam gerekıcek ve artk süs püs umrumda degl bırtek buna uzuluyorum sonrasında amaan en kötü protez saç yaptırırım diyorum ama oda dogal dururmu duranlar var durmayanlsr var busferde etraf aılem anlıcak degısık gozlerle bakcklsr buda snırımı bozuyor ama bundan daha cok özgüvenim olur dıyorum tabi dogal olursa oda şimdilik bir kac sene dha savasıcam sacımla olanı korumak ıcın baktm azalıyor ıyıcene acılıyor mecburen protez kendnzı sızde buna ikna edin alternatif olmazsa aklnzda cok uzuyor ınsanı yani umut şart bize arkdsm:/Evet istanbuldayım. Baya araştırdım bana güvenilir geldi doktor. Son zamanlarda bu da popüler oldu açıkçası güvenilir birini bulmak zor. Ben bu hafta tahlillerimi yaptırıp sonra da muayeneye gidicem eğer olumlu biseyler olursa mutlaka paylaşırım. Benim saç dökülmemin büyük nedeni stres. Malesef kontrol edemiyorum artık. Antidepresan kullandım o daha da döktü. Terapiye de gidiyorum. Bu saç meselesinden başka şey düşünemiyorum. Bu stresi yönetebilen varsa önerilerinizi yazar mısınız? Saçlarım Kaç kez döküldü toparlandı o yüzden umutsuz olmak istemiyorum. insallah hepimiz sağlığımıza kavuşuruz.
Sawpalmento ve procapil daha yeni nesil en azından bırakınca dökmüyor zaten dunyada sac cıkaran iki ürün var kesın kanıtlanmıs minoxil ve procapil bence procapili dene daha yeni nesil ve dökmüyor bıraktındaSaçımı çıkarsında ömür boyu kullanırım napıyım başka çarem kalmadı şuan