Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Maalesef kök hücre tedavisinin sonucu değil. Buna eminim. Kök hücre tedavisi ilk 4-5 ay kadar fayda etti. Ancak 1 yıl içinde nasıl ki minoxil vb. tedavileri bıraktığınızda çıkan saçlar dökülür aynen o şekilde çıkan az bir miktar saçımı da kaybettim.
Bana tedaviyi uygulayan şahısların dürüst davranmadığını ve tedavimi adam akıllı takip etmediklerini bu yüzden bu kadar kötü bir sonuçla karşılaştığımı düşünüyorum.
Zaten tedaviyi daha detaylı araştırınca belirli aralıklarla tekrarlanması gerekebileceğini öğrendim. Öyle bir kere yaptırayım saçlar çıksın, ömür boyu kurtuldum olayı yok yani. Kök hücre tedavisi ile çıkan saçları prp ve mezoterapiler ile belirli aralıklarla desteklemek ve yine birkaç yıl geçtikten sonra tekrar kök hücre tedavisi yaptırmak gerekebiliyormuş kısaca. Bana bunu başta söylemediler. Zaten söyleselerdi asla başlamazdım. Allah aşkına 3-5 yıl arayla neredeyse 10.000 tl'ye yakın bir masrafla nasıl baş edilir? Saç ektiririm daha iyi. Artı minoxille de aynı sonucu elde ettim daha önce. Daha ucuza daha garanti bir sonuç elde etmek varken binlerce liramı çöpe atamam.
Bunlar benim tecrübelerim. Bu tedavi ile ilgili olumsuz tecrübe yaşayanlar çok. Ama güzel sonuçlar alanlar da var. Benim gittiğim klinikteki bir beyfendi çok güzel bir sonuç almıştı mesela. Ama kök hücre tedavisinin üzerine nerdeyse ayda bir sanakin, prp, mezoterapi yaptırmaya devam etmiş. Saçları o şekilde koruyabilmiş. Umarım sizinki de güzel sonuçlananlardan olur.