Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar temmuzun sonu gibi abime söz yapacağız.bizim erkek tarafı olarak ne yapmamız gerekir?söz sandığına ne koymalıyız?yardımcı olursanız çok sevinirimhihoyyyt
benm bilgiğim söz sandığı bişiy yok..yani bizde yok. erkek tarafı söze giderken çiçek çikolata ve tek taş alır.. kız tarafıda kendi süslenir v.s yani..nişanda çeyiz bohça olayı var die biliorum ben canmm...
teşekkür ederim cvplarınız için.bizdede yok söz sandığı fln ama kız tarafı abime bişeyler almış iç çamaşırı pijama vs.gibi bizde o yüzden acaba biz ne almalıyız diye düşünüoruz...
Kız tarafının öyle şeyleri nişan için almış olması gerekirdi. Sizin dediklerinizi biz nişanda aldık. Sözde sadece erkek tarafı çiçek, çikolata ve yüzük götürür. Kız tarafı da bir acı kahve ikram eder. Yüzük takılır, çikolata ikram edilir. Mutluluklar
canım benim sözümde kayınvalidemin hevesi varmış söz sepeti yaptırmış içinde havlu çorap iç çamaşırı terlik ama ben terlik istemedim babet aldık ve söz için abiye kıyafet getirmişlerdi.birde çiçek çikolata tek taç ve bilezik takıldı söz sepetine fazla bişey konmaz bizde nişanda daha kapsamlı olur
canım benim sözümde kayınvalidemin hevesi varmış söz sepeti yaptırmış içinde havlu çorap iç çamaşırı terlik ama ben terlik istemedim babet aldık ve söz için abiye kıyafet getirmişlerdi.birde çiçek çikolata tek taç ve bilezik takıldı söz sepetine fazla bişey konmaz bizde nişanda daha kapsamlı olur
bizde hep birlikte gidip kıyafetini ayakkabısını fln alcaz.çikolata çicek yüzük onlar zaten alınacak.ama temsili olarak hani ayıp olmasın diye söz sepeti oluyo mu diye öğrenmek istedik.kayınvalidenin yaptığı gibi bi sepet yapılabilir aslında:)teşekkrler:1hug:
bizde söz alış verişine çıkılır iç giyim alınır ayakkabı elbise çanta ev terliği parfüm ve makyaj malzemesi alınır canım ama yöreden yöreye değişiyor tabii