Erkek tarafinin bir kurus bile harcamamasi !!!

serenity28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
4
1
1
32
Kizlar cok merak ediyorum siz benim yerinde olsaniz ne yaparsdiniz ? Ailesi tarafindan tek bir kurus yardim gormedim ve ustlerine dusen gorevleri yapmadiklari halde daha ogrenci olan oglundan bir de para bekliyor. Kaynana olacak olan bu kisi bana gelmis dedi ki nisan dugun eski adetler yapmyoruz dedi bir sey sana cok yapsam da iki bilezik takarim o kadar dedi adetleri soz de buymus.. Ablasi desen dugun olmasin diye elinden geleni yapyor abileri desen saygisiz kisiler benim yerimde olsaniz bu sartlarda ne yapardiniz.

Kararımı tekrar gözden geçirirdim.
Zaten oyle dusunuyorum cunku cok sogudum Ben sonucta Eli yuzu duzgun biriyim ve 3 yil sonra saglik sektorunun en iyi bolumunden mezun olacagim Ben boyle bir aile gormedim ne kadar hayatimda kisi iyi duzgun olsa da benim yanimda olsada yine de ileride bilemem onu nasil olur o yuzden cok uzuluyorum kuzenlerime arkadaslarima yapilanlari gorunce ve yasadiklarima bakinca cok buyuk haksizlik bana yapilan!

Adamla değil ailesiyle evleniyorsun sevmedigin bir aile ise evlenme. Senin çocuğunun babannesi amcası vs si olacaklar bayramdı seyrandi hep görüşeceksin görüşmezsen esin mutsuz olacak onun mutsuzluğu sana yansiyacak.. yol yakınken tekrar düşün.. kendini 5 senelik evli hayal et ne demek istediğimi anlarsin

Ben ailelerden bişey bekleyerek evlenmeye karşıyım. İki tarafında gücü olmayabilir ya da canı yardım etmek istemiyor olabilir. Onlara güvenip bir yola girmeyin bence.

evlenmeden önce her şey halledilir, üstesinden gelinir gibi geliyor insana. ama inanın hiç öyle değil. ailelerde ilerde bize karışmaz, bu yaptıkları geçer filan diye hiç düşünmeyin. evlendikten sonra hiç dayanamazsınız. bence de tekrar bi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…