İki hafta önce söz yaptık kızlar,ailem erken olduğunu düşündüğü için beni vermeye pek yanaşmıyordu.Zar zor ikna ettik çağırdık damat kısmını.Bunlar bi tek söz yüzüğüyle geldi falan ben kahve yaparken annem kızım bunlar hiç takı muhabbetini açmıyorlar falan dedi bende kayınvalide uygun bi vakitte ona özel sormak ister dye düşündüğümden öyle dedim,sonra babamda bekleyelim onlar sorunca söyleriz,adetlerinde istemede konuşma yoksa ayıp olmasın dedi.Biz farklı şehirlerde oturuyoruz,onlar karadenizli.İlk kez aileler birbirini gördü ogün ben annem,babam onlar teyze,hala,amca,dayı,abi,abla,yengelerle topluca gelmişlerdi düşünün bende ailenin tek çocuğu tek kızıyım.O günden beri bekliyorum hala ses yok,iyi bir aile olduklarını biliyorum,şuara borçlarıda var ama en azından sorsalar deseler bi gayret olsa hiç gözümde olmaz.Şimdi sözde istemeyince sonradan olmaz yazan arkadaşları görünce moralim çok bozuldu,onlarda açmadıki konuyu nerden bilebilirdimki
İnşaallah aklıma gelen olmaz beni utandırmazlar.Bekliyorum hala bir ses seda yok üstüne birde nişana gerek yok falan muhabbeti yapıyor erkek tarafı ne düşünsem bilemedim
Babam hiç sevmez böyle şeyleri beni allı pullu nazlı büyüttü hep.Karşı taraftanda aynı özeni görmezse kimseyide tanımaz onuda biliyorum