• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek sevgiliye sevgililer gününde ne alınır?

ben atkı örüyorum ama eğer o zamana kadar görüşürsek veririm tesbihte olabilir mmi ki..

ben bugune kdr atkıda ördüm kıyafetlerde aldm parfüm kaç kez aldm saat aldm ayakkabı aldm daha başka ne alınırki bütçemde kısıtlı pof :umursamaz:

kol düğmesi de alabilirsiniz eğer kullanıyorsa tabi, benimki kullanmadığı için sürekli kıyafet fln alıyorum. saat de iyi fikir. hobisi de yokki ya , ben nabçam asıl :(

ben kara kalem portresini çizdirecem kızlar farklı olur kıyafet ayakkabı saat gömlek parfüm hepsini aldım en farklısı bu geldi aklıma...

Ben farklı bir hediye almayı düşünüyorum kızlar. Aklıma bir tıraş makinesi alma fikri geldi. Malum kimse artık jiletle sanırım erkekler tıraş olmuyor, aşkım berbereyim diye bekletilmek yerine araştırdım, yakın zamanda gidip almayı düşünüyorum. King alıcam en iyisi o bence, k-062 styler modeli.tavsiye ederim.

Eşime ne zaman bi seyahate çıksak Audi marka otomobiller yanımızdan geçtiğinde hep iç geçirir.
Çok param olsa Audi alırım vs vs der.
Ben de sevgililer gününde ona Audi alcam amaaaaa maket arabalardan sırnaşık şey Üzerine de "Param bunu almaya yetti" gibisinden bişeyler yazcam.

Hediyeyi de farklı bir şekilde vercem. ıpuçları yazcam küçük kağıtlara.O yatınca geceden kağıtları bir bir yerleştircem yerlerine. Mesela 14 şubat sabahı banyo aynasının önünde şunun gibi bi not bulacak : "Aşkım TVnin üstünde bi şey unutmuşum" yazcak mesela, oraya gidince bi not daha olcak: komidinin çekmecesine yönlendircek... en sonunda da hediyeyi bulacak :hooray:

17 şubat da doğumgünü zaten. Umarım planlarımda bi aksaklık çıkmaz da, güzel bir organizasyon yaparım kocişimeeeeeeeee :asigim:

Son düzenleme:
ben nişanlıma sigara için tabaka almayı düşünüyorum üzerine de ismini yazdırıcam sigara kullanmasını istemiyorum ama aklıma daha farklı bişi gelmiyo nasıl sizce?

kızlarr.
bakın ben neler yaptım.
dayım grafiker benim.
düğün davetiyesi bastırdım.
sonra büyük bi kavanoz aldım. bütün yediğimiz yemeklerin , sinema biletlerinin fişleri var bende onların arkasına o günle ilgili küçük küçük notlar yazdım :)

hoş oldu :):40:[/FONT]

Galatasaray forması, nevresim takımı ya da deri cüzdan gibi bişiler düşünüyorm ama karar veremedim :25:

kızlar ya fotoraf albümü, slayt, yastığa basılmış fotoğraf, fincana basılmış fotoğraf olayına girmeyin. gerçekten nefret ediyolar sadece biz üzülmeyelim diye sevinmiş gibi yapıyolar. ben genelde giyecekle kurtrıyorum böyle günleri valla. ihtiyacı olan ne varsa mevsimine göre 2-3 tane farklı tişört, gömlek giymez ince penye tarzı şeyler. saat aldım bi doomgününe, bilgisayarına ses sistemi aldım mp3 player aldım filan.

bizimki giyeceğini kendi almaz üşenir o açıdan işe yarıyo. ama biz hediye alıcaımız zaman ne istiyosun diye birbirmimizi gezdiriyoruz neye ihtiyacı varsa alıyoruz.

atkı da ördüm ben, çakmak da aldım ama ayrılık getirir derler. omzum ağrıya ağrıya ördüğüm atkı şimdi nerelerde allah bilir toplasanız 5 kere taktı.

artık ufak şeyler alıp yanağından öpüp sana en güzel hediye benim beaaa diyip geçiyorum vallahi.

Aynen katılıyorum :92::74:

erkek arkadasın fanatikse eger forma alabilirsin bence dierlerinden daha hoş olur :)

Fanatik evet yenildiklerinde falan acayip morali bozuluyo maç izlerken eli ayağına dolaşıyo. Her zaman kullanabileceği işine yarar bişi de olsun istiyorum ama of...

arkadaşlar size bir site önereyim.

ben 2 kere sipariş verdim buradan. Bi sevgilime almıştım bi de anneme. sevgilime dönen bir çerçeve almıştım. çerçeveye fooğrafınızı ekliyorsunuz daha sonra dönmedolap çerçeve gibi dönüyor. Fotoğraf albümü gibi fotoğraflarınızı sergiliyorsunuz. çok hoşuna gitmişti. Anneme hediye olarak mutfak önlüğü almıştım. fotoğrafımızı bastırmıştım. o da çok beğenmiştiii. :KK200:

daha bi sürü hediye var almak istediğim marjinal hediyelik sitesinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
fotoğraf albümü yerine bu dönmedolap çerçeveyi düşünebilirsin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X