Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya fotoraf albümü, slayt, yastığa basılmış fotoğraf, fincana basılmış fotoğraf olayına girmeyin. gerçekten nefret ediyolar sadece biz üzülmeyelim diye sevinmiş gibi yapıyolar. ben genelde giyecekle kurtrıyorum böyle günleri valla. ihtiyacı olan ne varsa mevsimine göre 2-3 tane farklı tişört, gömlek giymez ince penye tarzı şeyler. saat aldım bi doomgününe, bilgisayarına ses sistemi aldım mp3 player aldım filan.
bizimki giyeceğini kendi almaz üşenir o açıdan işe yarıyo. ama biz hediye alıcaımız zaman ne istiyosun diye birbirmimizi gezdiriyoruz neye ihtiyacı varsa alıyoruz.
atkı da ördüm ben, çakmak da aldım ama ayrılık getirir derler. omzum ağrıya ağrıya ördüğüm atkı şimdi nerelerde allah bilir toplasanız 5 kere taktı.
artık ufak şeyler alıp yanağından öpüp sana en güzel hediye benim beaaa diyip geçiyorum vallahi.
Galatasaray forması, nevresim takımı ya da deri cüzdan gibi bişiler düşünüyorm ama karar veremedim![]()
erkek arkadasın fanatikse eger forma alabilirsin bence dierlerinden daha hoş olur :)