Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya fotoraf albümü, slayt, yastığa basılmış fotoğraf, fincana basılmış fotoğraf olayına girmeyin. gerçekten nefret ediyolar sadece biz üzülmeyelim diye sevinmiş gibi yapıyolar. ben genelde giyecekle kurtrıyorum böyle günleri valla. ihtiyacı olan ne varsa mevsimine göre 2-3 tane farklı tişört, gömlek giymez ince penye tarzı şeyler. saat aldım bi doomgününe, bilgisayarına ses sistemi aldım mp3 player aldım filan.
bizimki giyeceğini kendi almaz üşenir o açıdan işe yarıyo. ama biz hediye alıcaımız zaman ne istiyosun diye birbirmimizi gezdiriyoruz neye ihtiyacı varsa alıyoruz.
atkı da ördüm ben, çakmak da aldım ama ayrılık getirir derler. omzum ağrıya ağrıya ördüğüm atkı şimdi nerelerde allah bilir toplasanız 5 kere taktı.
artık ufak şeyler alıp yanağından öpüp sana en güzel hediye benim beaaa diyip geçiyorum vallahi.
Sevgilim olsaydi uzerinde bir suru kalpler olan kirmizi renkte ama "Hermes" marka bir bokser alirdim...:kedi:zemuszemus
benim en değişik hediyem ıspanak asla yemeyen sevdiceğime kendi yaptığım ıspanaklı koca bi keki antepfıstıklı valla diye yutturup nerdeyse bi ordu doyacak kadar yedkten sonra ıspanaklıydı o zuhahahaha diye eğlenmem olmuştu:)
sevgili deseydin de anlardık :)
forumda kimsenin bayan sevgilisi olamayacağını düşünürsek kaydirigubbakcemile3
Tek kelimeyle; Gömlek... derim.
kızlar ya fotoraf albümü, slayt, yastığa basılmış fotoğraf, fincana basılmış fotoğraf olayına girmeyin. gerçekten nefret ediyolar sadece biz üzülmeyelim diye sevinmiş gibi yapıyolar. ben genelde giyecekle kurtrıyorum böyle günleri valla. ihtiyacı olan ne varsa mevsimine göre 2-3 tane farklı tişört, gömlek giymez ince penye tarzı şeyler. saat aldım bi doomgününe, bilgisayarına ses sistemi aldım mp3 player aldım filan.
bizimki giyeceğini kendi almaz üşenir o açıdan işe yarıyo. ama biz hediye alıcaımız zaman ne istiyosun diye birbirmimizi gezdiriyoruz neye ihtiyacı varsa alıyoruz.
atkı da ördüm ben, çakmak da aldım ama ayrılık getirir derler. omzum ağrıya ağrıya ördüğüm atkı şimdi nerelerde allah bilir toplasanız 5 kere taktı.
artık ufak şeyler alıp yanağından öpüp sana en güzel hediye benim beaaa diyip geçiyorum vallahi.
ben de atkıı ördüüüm kazak pantolon vb. seyleri aldım ama sürekli de böle seyler almak istemiiorum.. :sinifsinif:
hobileri ile ilgili bir şey alabilirsiniz
ben bir kere satranc oynamayı sevdigi icin kücük seyahate götürülebilen deri canta icinde satranc takımı almıstım
bir kere maket yapmayı sevdigi icin maket almıstım
dvd koleksiyonu yaptıgı icin bir kere sevdigi dvdlerden almıstım
en son mesela ekmek teknesi dizisi vardı hatırlarsınız onu cok sever
tekrarları var izliyorum diyordu tvde rastladıkca
onun dvdlerini buldum onu aldım cok mutlu oldu
hayallerinde hep sahip olmak istedigi bir araba varsa mesela onların maket boyları oluyor
beraber sevdiginiz bir sanatcı varsa onun konserine 2 bilet alabilirsiniz ( istanbulda yasıyanlar icin daha olanaklı bir secenek)
Evet süper olur :lepi:
Benimde değişik fikirlere ihtiyacım var kafamçokkarıştı
Ben bitane fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum.. bazı sayfalara resimlerimizi böle kalp şeklinde kesip yapıştırcam bazı sayfalara güzel sözler şiirler fln yazıcam..
Bide atkı örüyorum ona zaten şuan onu vericem..
ee bide bi kazak fln bişi alırım diye düşünmüştüm bilmem ki nasıl olur boshayallersmile