• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek sevgiliye sevgililer gününde ne alınır?

angellx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
54
1
86
Ankara
arkadaslar malesefki erkege hedıye almak cok zor bunu hepımız bılıyoruz.helekı bole ozel bıgunde ınsan ne alıcagını sasırıo .... hepımız burda fıkırlerımızı paylasalım bırbımıze yardımcı olalım arkadaslar ..sımdıden tskler cevaplarınızı beklıyorum

Evet süper olur :lepi:
Benimde değişik fikirlere ihtiyacım var kafamçokkarıştı

Ben bitane fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum.. bazı sayfalara resimlerimizi böle kalp şeklinde kesip yapıştırcam bazı sayfalara güzel sözler şiirler fln yazıcam..
Bide atkı örüyorum ona zaten şuan onu vericem..
ee bide bi kazak fln bişi alırım diye düşünmüştüm bilmem ki nasıl olur boshayallersmile

kızlar ya fotoraf albümü, slayt, yastığa basılmış fotoğraf, fincana basılmış fotoğraf olayına girmeyin. gerçekten nefret ediyolar sadece biz üzülmeyelim diye sevinmiş gibi yapıyolar. ben genelde giyecekle kurtrıyorum böyle günleri valla. ihtiyacı olan ne varsa mevsimine göre 2-3 tane farklı tişört, gömlek giymez ince penye tarzı şeyler. saat aldım bi doomgününe, bilgisayarına ses sistemi aldım mp3 player aldım filan.

bizimki giyeceğini kendi almaz üşenir o açıdan işe yarıyo. ama biz hediye alıcaımız zaman ne istiyosun diye birbirmimizi gezdiriyoruz neye ihtiyacı varsa alıyoruz.

atkı da ördüm ben, çakmak da aldım ama ayrılık getirir derler. omzum ağrıya ağrıya ördüğüm atkı şimdi nerelerde allah bilir toplasanız 5 kere taktı.

artık ufak şeyler alıp yanağından öpüp sana en güzel hediye benim beaaa diyip geçiyorum vallahi.

kızlar ya fotoraf albümü, slayt, yastığa basılmış fotoğraf, fincana basılmış fotoğraf olayına girmeyin. gerçekten nefret ediyolar sadece biz üzülmeyelim diye sevinmiş gibi yapıyolar. ben genelde giyecekle kurtrıyorum böyle günleri valla. ihtiyacı olan ne varsa mevsimine göre 2-3 tane farklı tişört, gömlek giymez ince penye tarzı şeyler. saat aldım bi doomgününe, bilgisayarına ses sistemi aldım mp3 player aldım filan.

bizimki giyeceğini kendi almaz üşenir o açıdan işe yarıyo. ama biz hediye alıcaımız zaman ne istiyosun diye birbirmimizi gezdiriyoruz neye ihtiyacı varsa alıyoruz.

atkı da ördüm ben, çakmak da aldım ama ayrılık getirir derler. omzum ağrıya ağrıya ördüğüm atkı şimdi nerelerde allah bilir toplasanız 5 kere taktı.

artık ufak şeyler alıp yanağından öpüp sana en güzel hediye benim beaaa diyip geçiyorum vallahi.

Haklısın belki de ama bugüne kadar çok giydirdim onu kaydirigubbakcemile3 değişik bişeyler olsun..
Zaten 3 seneden beri ilk sevgililer günümüz olucak inşallah birlikte geçirdiğimiz..
değişik bişeyler olsun opuyorumnanaktan

benim en değişik hediyem ıspanak asla yemeyen sevdiceğime kendi yaptığım ıspanaklı koca bi keki antepfıstıklı valla diye yutturup nerdeyse bi ordu doyacak kadar yedkten sonra ıspanaklıydı o zuhahahaha diye eğlenmem olmuştu:)

Sevgilim olsaydi uzerinde bir suru kalpler olan kirmizi renkte ama "Hermes" marka bir bokser alirdim...:kedi:zemuszemus

Sevgilim olsaydi uzerinde bir suru kalpler olan kirmizi renkte ama "Hermes" marka bir bokser alirdim...:kedi:zemuszemus

ayy onuda aldım ben yaa kaydirigubbakcemile3
Kalpli diil ama.. bitanede kalpli mi alsam kaydirigubbakcemile3

Yokmu daha değişik bişeyler yaa kızlar??

benim en değişik hediyem ıspanak asla yemeyen sevdiceğime kendi yaptığım ıspanaklı koca bi keki antepfıstıklı valla diye yutturup nerdeyse bi ordu doyacak kadar yedkten sonra ıspanaklıydı o zuhahahaha diye eğlenmem olmuştu:)

Çok tatlı yaa süper fikirmiş kaydirigubbakcemile3

aycuklu baksır gece pijamasımı alsam netsem :icecream:
yada kafasını kırabilcem bi balyos :umursamaz:
hiçde fena olmaz dimi :ecrin_bebek:

Ben öncelikle muziplik olsun diye komik bi hediye alacağım.Belki bi oyuncak.Sonra esas hediye olarak ayakkabı almayı düşünüyorum.Aslında fotoğraf makinası almak istiyordum ama biraz pahalı geldi şuan için bana.Çünkü alınca iyi bişey olsun isterim.Birde eğer ikimizde müsait olursak o gün ona özel yaş pasta yapmayı planlıyorum.

bu konuyLa iLgili bir topik acmayı düsünüordum bende bu konuyu buLdum neyse ki..Sevgililer gününden iki gün sonra da sewgilimin dogum günü var.simdiden düsünmeye basladım ne aLsam die..Değişik birsey almak istiyorum bu zamana kadar giysi, parfüm vb. seyLer çok aLdım simdi ne aLsam karar veremiorumm bilmiyorumkismile

ben de atkıı ördüüüm kazak pantolon vb. seyleri aldım ama sürekli de böle seyler almak istemiiorum.. :sinifsinif:

hobileri ile ilgili bir şey alabilirsiniz
ben bir kere satranc oynamayı sevdigi icin kücük seyahate götürülebilen deri canta icinde satranc takımı almıstım
bir kere maket yapmayı sevdigi icin maket almıstım
dvd koleksiyonu yaptıgı icin bir kere sevdigi dvdlerden almıstım
en son mesela ekmek teknesi dizisi vardı hatırlarsınız onu cok sever
tekrarları var izliyorum diyordu tvde rastladıkca
onun dvdlerini buldum onu aldım cok mutlu oldu
hayallerinde hep sahip olmak istedigi bir araba varsa mesela onların maket boyları oluyor
beraber sevdiginiz bir sanatcı varsa onun konserine 2 bilet alabilirsiniz ( istanbulda yasıyanlar icin daha olanaklı bir secenek)

hobileri ile ilgili bir şey alabilirsiniz
ben bir kere satranc oynamayı sevdigi icin kücük seyahate götürülebilen deri canta icinde satranc takımı almıstım
bir kere maket yapmayı sevdigi icin maket almıstım
dvd koleksiyonu yaptıgı icin bir kere sevdigi dvdlerden almıstım
en son mesela ekmek teknesi dizisi vardı hatırlarsınız onu cok sever
tekrarları var izliyorum diyordu tvde rastladıkca
onun dvdlerini buldum onu aldım cok mutlu oldu
hayallerinde hep sahip olmak istedigi bir araba varsa mesela onların maket boyları oluyor
beraber sevdiginiz bir sanatcı varsa onun konserine 2 bilet alabilirsiniz ( istanbulda yasıyanlar icin daha olanaklı bir secenek)

haklısın canım dedıklerın gömlek kazak gibi hediyelerden çok daha guzel manalı bence...bende hep bööle selerden secerım hedıyelerımı..mesela gecen sefer sezen aksu konserıne bılet almıstım havalara ucmustu...bı keresındede benımkı playstatıon hastası ps3 oyunu almıstım istegını oyunu çok çok sevınmıstı...erkekler cocuk gıbı zaten bööle seeler daha mutlu edıo onları:):)

Evet süper olur :lepi:
Benimde değişik fikirlere ihtiyacım var kafamçokkarıştı

Ben bitane fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum.. bazı sayfalara resimlerimizi böle kalp şeklinde kesip yapıştırcam bazı sayfalara güzel sözler şiirler fln yazıcam..
Bide atkı örüyorum ona zaten şuan onu vericem..
ee bide bi kazak fln bişi alırım diye düşünmüştüm bilmem ki nasıl olur boshayallersmile

bence guzel fıkır sevgılıler gunune ozel anlamlı hedıye olması onemlı bence ..bende kendı resımlerımızı photoshopta uzerlerıne sectıgım sıırlerı yerlestırıp resımlerle oynamıstım sonra on kapak hazırladım sevgılıler gunune ozel yazılar ıfadeler kalplı resımler tıpkı bı kıtap kapagı gıbıydı sonra maatbaada bastırdım sıkbı kutunun ıcıne koydum smanlar kalplı cıkolatlat bıde slayt resım cd yaptım cok guzel anlamlı olmustu .. bunuda onerebılırım sana zemuszemus

sevgili deseydin de anlardık :)

forumda kimsenin bayan sevgilisi olamayacağını düşünürsek kaydirigubbakcemile3

Tek kelimeyle; Gömlek... derim.

bian dusunemedım :olmaz:zaten hedıye sıtresıı uzerımde ole sacma bı baslık acmısım ısteee .. ama sorun deıll oraya takılma bence sen

Back
X