Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar eşime hediye geldi ama bedeni uymadı, hiç giyilmedi sıfır ürün, etiketi kopartılmış olduğu için iade edemedik. Normal mağaza fiyatı 400 TL ben 350 ye vereceğim kargoyu da ödeyeceğim
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...
O polar degil yalniz, satis yapiyorsaniz sattiginiz urunu dogru tanitmalisiniz. Polar bir kumas turudur, sizin sattiginiz uc iplik olsa gerek. Bol kazanclar.
O polar degil yalniz, satis yapiyorsaniz sattiginiz urunu dogru tanitmalisiniz. Polar bir kumas turudur, sizin sattiginiz uc iplik olsa gerek. Bol kazanclar.
Ürün sıfır hiç kullanılmadı sadece etiketi olmadığı için iade edip beden değişimi yapamadık diye satıyorum, kargoyu ben ödeyeceğim diye belirttim zaten ama okumadan yorum yapmak için yorum yapınca böyle oluyor tabi ayrıca siz gidip mağazadan alabilirsiniz.