Anket Erkek olsaydınız..

İçgüveysi!

• Ankete Katılan
    27
valla hatun halimle gittim 1 senede olay çıktı...
bizde ayırdık evimizi...
erkek olsaydım gitmezdim...

evet evliliğimin ilk 1 yılında görümcemle yaşadım..
sonra ona ev aldık gitti...
ah annemi dinlemeyen kafammmmmmmmmmmm....
bileydim gidermiydim hiç...

Cinsiyetim x ya da y fark etmez, hiç bir türlü yapamazdım. Kendi ayaklarımızın üstünde durarak, hayatımızı kurup, başbaşa yaşayamadıktan sonra evlenmenin benim için hiçbir anlamı yok zira.

iç güveysi olmazdım tabiyki de alırdım eşimi de başımın çaresine bakardım ben açsam o da aç ben toksam o da tok olurdu razıysa tabi...neden mi böle diyorum benşm erkek arkadaşım da böle de ondan:)

eşimle kendime ayrı bi dünya kuramıcaksam, hala ana bana evinde yaşıcak kada muhtaç durumdaysam ne diye evlenim ki.. evlencek insan önce ayaklarının üstünde duracak, evcilik oyunu değil bu.

Ben evet dedim ama sonradan düşündümki işin içinde büyük aileyle yaşamakta var ben eşinin memleketine gidermisin diye düşünmüştüm niye gitmeyeyimki dedim ama ben aileyle yaşayamam. Ama bunun kadın ya da erkek olarak ayrılması yanlış. Yoksa kadın eziktir çürüktür gider erkek güçlüdür üstündür gitmemeli gibi tehlikeli bir anlam çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…