• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden içer??

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın eşim alkolik değil ama düğünlerde iki üç yudum aldığını biliyordum ama dün eve geldiğinde beni öptü ve uyumaya gitti ve bir koku aldım değişik bir koku yine gittim yaklaştım nefesi kokuyordu sordum hayır içmedim vs diye sesini yükseltti seslenmeden kızımın yanına gittim peşimden geldi ve canım istedi ictim dedi. Çok kırıldım merak ediyorum bir erkek neden içer ki hani düğünlerde bir iki yurduma bile kızdığımi biliyor ve bunu bile bile içti ben onun için hiç mi bişey ifade etmiyorum sözüm bile geçmedi çok kırgınım. :KK43: şuan konuşmuyoruz aramız da soğuk zaten yeni lohusalıkdan çıktım hormonların alt üst lütfen akıl verin ben napiyim :(

Niye kızdınız ki
Erkek değilim ama niye içtiğimi söyleyeyim
Yemeklerin yanında iyi gidiyor. Açık havada iyi gidiyor, bir de çok stresli iş günlerinden sonra iyi gidiyor.
Eşimle sohbet ortamında hoşumuza gidiyor.

1-2 ayda bir içerdim 2-3 kadeh
Eşinizi çok sıkmayın sık sık içmiyorsa, sarhoş olup kendini kaybetmiyorsa, kimseye ve kendine bi zararı olmuyorsa biraz çakırkeyif hissetmek insana iyi geliyor bazen

Seviyordur içer,keyiflenir içer,hüzünlenir içer, arkadaşlarıyla alkollü ortama girmiştir onlar içiyordur eşlik etmek için içer,canı çekmiştir içer. Bunlar bir kaç ihtimal,neden içtiğini bilemeyeceğim. İstememenizi anlıyorum neticede zararlı, inancınız açısından da onaylamıyor olabilirsiniz. Ancak eşiniz alkolik değil değil mi? Bence sözünüzü geçiremediniz diye düşünmeyin,zaten kimse kimseye sözünü geçirmeye de uğraşmamalı bence.Ayrıca size verdiği kıymeti de bununla ölçmeyin. Bu kadar müdahil olmanızı gerektirecek,üzülmenizi gerektirecek bir şey yok diye düşünüyorum. Üzülmeyin lütfen,minik bir bebeğiniz varmış,o bile üzüldüğünüzü hisseder.
Huzurlu ve muhabbet dolu bir yuva dilerim.

Son düzenleme:
Rızkınızı alkole yatırmadığı, size,çocuğunuza ve çevreye zarar vermediği müddetçe keyfi alımlarına karışmayın bence.
Bebeğiniz yeni olmuş. Siz nasıl ki bu duruma alışmaya çalışıyorsunuz onun içinde bambaşka bir durum bu. Kafası dağılsın istemiş olabilir.

Bu durumlarda ağlayıp sizlanmak trip atmak davranışı yapmasını engellemez. Sadece onu yalana istersiniz. Eğer bağımlı seviyesinde değilse sosyal ve maddi olarak sizi etkilemiyorsa onun tercihidir. Kılık kıyafet sigara vs gibi bu da bir tercih. Nazim gercmiyor mu/ hatrim hiç mi yok denecek bir konu değil bu.

Eşiniz alkolik değilse yaklaşımınız çok yanlış. Adamın canı istemiştir bir iki kadeh içmiştir. Bunda büyütecek bir şey yok. Bu davranışınız onu yalana ve sizden uzaklaşmaya iter. Onun yerine, sık sık içerse canım çok sık olmasın ve lütfen aşırıya kaçma diye ılımlı yaklaşmalısınız. Canı istediğin de evde içebileceğini söyleyebilirsiniz. Ha evlenirken bir ömür alkol almayacaksın diye bir anlaşnanız varsa onu bilemem.

Alkolden korkmayın içildiği ortam ve içilme şeklinden korkun.

Ben eşimin sigarasına karışıyorum diye burada bayağı sen adamın sahibi değilsin rahat bırak denmişti. Eşim sigaraya bağımlı idi, içmeden duramıyor, içemezse sinirleniyordu. (Bebeği öğrenince tamamen bıraktı çok şükür) Ama alkol sigara gibi bağımlılık yapıcı bişey de değil. (Tabiki alkolikler var) ama çoğu insan için İçmesek 10 sene içmeyiz mesela.
Desen ki eşim düzenli alkol alıyor eve sarhoş geliyor, evin rızkını alkole veriyor o zaman tabiki haklısın.
Bebeğiniz yeni olmuş o da bir alışma sürecinde. Biraz tolerans göster istersen bi sor derdi mi varmış yoksa keyfi mi kullanmış. Küserek olmaz...

Bu ickiye bu kadar anlam yuklemek nedir ya, tadini sevdigi icin iciyor olamaz mi? Herkes bi iki kadehten sarhos oluyor mu saniyorsunuz ki?
Agziyla iciyorsa, hareketlerinde bi degisiklik yoksa, her sey normal seyrindeyse icki ictigine laf etmek kahve icmesine laf etmekle eş deger oluyor

Back
X