Ya siz hastamısınız? Benden ne istiyorsunuz ben anlamıyorumki derdinizi? Ya her konu açtıgımda gelip yorum yapıyorsunuz size bu hakkı kim veriyor? Artık gerçekten yeter beni rahat bırakın kendi hayatınızla ilgilenin can sıkıntınızı özel problemlerinizi derdinizi benden cıkartmayın beni sinir ettiginizi düşünüyorsunuz sinir olmuyorum aksine boş boş yorum yapıyorsunuz her seferinde ama yani anlamıyorum bana olan kin ve öfkenizi derdinizi bir anlasam ya beni ve konularımı sorularkö size saçma geliyor olabilir ama rahat bırakın yorum yapmak zorunda değilsiniz her seferinde engeliyorum demekki önemi yok yorumlarınızın benim için ama sizler her seferinde bıkmıyorsunuz bu böyle giderse gerçekten işi yöneticilere kadar taşıyacagım burda kimsenin kimseyi sürekli takip edip yorum yapmasına hakkınız yok siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Son kez uyarıyorum benden ve açtıgım konuşardan lütfen uzak durum mümkümse yorum yapmayın görmezden gelin gidin eğlencenizi can sıkıntınızı birbirinizle sohbet ederek geçirin rica ediyorum küfür etmiyorum kötü birşey söylemiyorum rica ediyorum hepinizden lütfen artık beni rahat bırakın