Erkek neden bilerek kıskandırır?

Mal olduğu için. Kadınların duygusal açıdan aşırı tepkiler verdiklerini bildiklerinden bu yolu çözüm olarak görüyorlar ama karaktersiz olduklarını ispatladıklarının farkında bile değiller.
Akışta konuyu görünce içimden mal olduğu için demiştim.sjsjsjs

Erkek neden bilerek kıskandırır?
İlk defa bu kadar kısa başlıkla konuş açmışsın leyla. Hayır adam seni kıskandırmaya çalışmıyor. Sen başkalarıyla ilgilenmesini kıskandırmak olarak düşünüp kendini avutuyosun. Sevgilin değil flörtün değil seni neden kıskandırsın?

Leyluş beni konudan engellemişsin ama düzenleme yaparak istediğimi yazabiliyorum. Sen bu adama git açıl ciddi söylüyorum. Her hareketinden anlam çıkarmaya çalışarak kendini paralama. Git açıl red yesen bile şu anki durumundan daha iyi olur. En azından netleşmiş olur.

Son düzenleme:
İlk defa bu kadar kısa başlıkla konuş açmışsın leyla. Hayır adam seni kıskandırmaya çalışmıyor. Sen başkalarıyla ilgilenmesini kıskandırmak olarak düşünüp kendini avutuyosun. Sevgilin değil flörtün değil seni neden kıskandırsın?

Leyluş beni konudan engellemişsin ama düzenleme yaparak istediğimi yazabiliyorum. Sen bu adama git açıl ciddi söylüyorum. Her hareketinden anlam çıkarmaya çalışarak kendini paralama. Git açıl red yesen bile şu anki durumundan daha iyi olur. En azından netleşmiş olur.
Seviyorsa gitsin konuşsun bence de kaç aydır derbeder etti kendini.

Leyla neden konuşmuyorsun adamla Leyla? Kendini paralıyorsun boyna Leyla. Hayat zor olmuyor mu böyle Leyla?

Son düzenleme:
Seviyorsa gitsin konuşsun bence de kaç aydır derbeder etti kendini.

Saçını çekmesini bekliyordur belki. 🙄

Konudan engellenmişim , Mirta Mirta 'nın yolundan gideyim dedim.Günlüğüme (profilime) ağlayarak(!) yazmaya gidiyorum. :KK53:

Sevgili konu sahibi, sizinle alay etmiyoruz. Tüm konularınızda bahsettiğiniz adam 37 yaşındaki aynı adamsa; adamın her sözünden, bakışından, hareketinden anlam çıkartmaya çalışarak kendinize haksızlık ediyorsunuz. 27 yaşında genç bir kadınsınız. Adamın söyleyeceği bir şey varsa gelir, söyler.

Son düzenleme:
Kıskandırmıyordur aslında, sana ilgisi yokturdur. 🧿
Ya siz hastamısınız? Benden ne istiyorsunuz ben anlamıyorumki derdinizi? Ya her konu açtıgımda gelip yorum yapıyorsunuz size bu hakkı kim veriyor? Artık gerçekten yeter beni rahat bırakın kendi hayatınızla ilgilenin can sıkıntınızı özel problemlerinizi derdinizi benden cıkartmayın beni sinir ettiginizi düşünüyorsunuz sinir olmuyorum aksine boş boş yorum yapıyorsunuz her seferinde ama yani anlamıyorum bana olan kin ve öfkenizi derdinizi bir anlasam ya beni ve konularımı sorularkö size saçma geliyor olabilir ama rahat bırakın yorum yapmak zorunda değilsiniz her seferinde engeliyorum demekki önemi yok yorumlarınızın benim için ama sizler her seferinde bıkmıyorsunuz bu böyle giderse gerçekten işi yöneticilere kadar taşıyacagım burda kimsenin kimseyi sürekli takip edip yorum yapmasına hakkınız yok siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Son kez uyarıyorum benden ve açtıgım konuşardan lütfen uzak durum mümkümse yorum yapmayın görmezden gelin gidin eğlencenizi can sıkıntınızı birbirinizle sohbet ederek geçirin rica ediyorum küfür etmiyorum kötü birşey söylemiyorum rica ediyorum hepinizden lütfen artık beni rahat bırakın

Ya siz hastamısınız? Benden ne istiyorsunuz ben anlamıyorumki derdinizi? Ya her konu açtıgımda gelip yorum yapıyorsunuz size bu hakkı kim veriyor? Artık gerçekten yeter beni rahat bırakın kendi hayatınızla ilgilenin can sıkıntınızı özel problemlerinizi derdinizi benden cıkartmayın beni sinir ettiginizi düşünüyorsunuz sinir olmuyorum aksine boş boş yorum yapıyorsunuz her seferinde ama yani anlamıyorum bana olan kin ve öfkenizi derdinizi bir anlasam ya beni ve konularımı sorularkö size saçma geliyor olabilir ama rahat bırakın yorum yapmak zorunda değilsiniz her seferinde engeliyorum demekki önemi yok yorumlarınızın benim için ama sizler her seferinde bıkmıyorsunuz bu böyle giderse gerçekten işi yöneticilere kadar taşıyacagım burda kimsenin kimseyi sürekli takip edip yorum yapmasına hakkınız yok siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Son kez uyarıyorum benden ve açtıgım konuşardan lütfen uzak durum mümkümse yorum yapmayın görmezden gelin gidin eğlencenizi can sıkıntınızı birbirinizle sohbet ederek geçirin rica ediyorum küfür etmiyorum kötü birşey söylemiyorum rica ediyorum hepinizden lütfen artık beni rahat bırakın
Mirta Mirta sana kızacağıdı bana patladı. 😁🧿
Ben ilk kez yorum yaptım ama okuduğuma göre hasta olup tedavi olması gereken sensin 🧿 Seni sevmiyormuş kardeş. İstersen ağlayarak günlüğüne yaz yani. 🧿😁 Ya da seviyorsan git konuş bence. Ama erkeklerin peşinden de koşulmamalı yaa. Bilemedim şimdi.

Son düzenleme:
Mirta Mirta sana kızacağıdı bana patladı. 😁🧿
Ben ilk kez yorum yaptım ama okuduğuma göre hasta olup tedavi olması gereken sensin 🧿 Seni sevmiyor kardeş. İstersen ağlayarak günlüğüne yaz yani. 🧿😁
Kardeş bak hala yorum yapıyorsun hala okadar yorum yaptım rica ettim bak senin düşümcelerin saygı duyuyorum ama Allah adını kullanıyorum Allah aşkına rahat verin zaten şimdi konuyu yöneticlerlede konuşacagım artık sıkıldım senin düşüncen beni işgilendirmiyor hastalık nedir biliyormusun? Ben rica etmeme rağmen hala devam ediyorsun sananeki? Yahu konumdan ve benden uzak dur diyorum neyini anlamıyorsun? Yani şaka gibisin hala gelmişsin yaptıgın yoruma bak yahu senin düşüncenden bana ne? Yapma kardeşim yahu uzak dur sal beni ya

X