erkek neden aldatır?

halley

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
723
374
Aldatan erkekler, aldanan kadınlar!

İster sevgili olsun, ister evli, erkeklerin büyük çoğunluğu ne yazık ki eşlerini ya da sevgililerini aldatıyor. Peki, yaşları ya da konumları ne olursa olsun, erkeklerin vazgeçmediği bu yasak duygunun sebepleri neler?

Kadınlar aldatılmaktan ne kadar nefret ediyorsa, erkekler de aldatmayı o kadar marifet sayıyorlar. Peki erkekler niçin partnerlerini aldatmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar?

Erkeklerin eşlerini ya da sevgililerini başka kadın veya kadınlarla aldatmasının pek çok sebebi var.

1. Seks

Erkeklerin çoğu eşlerini seks için aldatır. Çünkü erkekler rahatlıkla, bir kadına karşı duygusal bir şey hissetmeden seks yaşayabilir. Genellikle uzun süre aynı kadınla birlikte olmaktan sıkılan erkek, başka kadınlarla da cinsellik yaşamak ister. Çoğu zaman, başkasıyla seks yaparak eşini aldatan erkek, hâlâ eşini seviyordur. Ancak fantezilerini sevgilisiyle gerçekleştirmek ona heyecan verir.

2. Ego

Erkekler kimi zaman da kendi egolarını tatmin etmek için eşlerini aldatırlar. Başka bir kadınla yaşanan seks, erkeğin egosunu tatmin eder. Erkeklerin çoğu ne kadar çok kadınla birlikte olursa, kendine o kadar çok güven duyar.

3. Heyecan

Uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılan erkek başka kadınlara yanaşarak heyecan duyar. Bazen bir ilişki ne kadar iyi olursa olsun, heyecan bittiği için erkek yeni bir oyuncak bulmuşçasına başka kadınlara yönelir.
4. Çünkü yapabilirler

Erkekler aldatır, çünkü bu işi kadınlara oranla çok daha kolay yaparlar. Kadınlar daha duygusaldır ve aldatmak yerine terk etmeyi tercih ederler.

5. Avlanma içgüdüsü

Erkeklerin çoğu sosyal normlar yerine içgüdülerine göre davranırlar. Özellikle genç erkekler kızları avlanmayı bekleyen canlılar olarak nitelendirirler ve kızları elde etmeyi kendilerine hedef olarak belirlerler.

6. Yaşlanma korkusu

Erkekler özellikle orta yaş bunalımına girdikleri zaman eşlerini aldatmaya başlarlar, bu sayede kendilerine olan güvenlerini tazelerler.

alıntı

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler sadece sex için aldatabilirler, veya sedec karşılarındaki kadını güzel buldukları için. ama kadın aldatıyorsa bu sevilme, üzüntü, kırılmışlık vb. bir çok duygunun bir arada olması sonrası meydana gelen bir patlamadır.ve aradaki farkj: erkekler aldattıktan sonra keyiflenirler.kadınlar ise yıkılır

Aldatan erkek kendini tamamlamamış bir karaktere sahipse evet.. Ben bir kadının hayat şartlarında en büyük yükü alması evini ve çocuklarına bakması ve erkeğine bakması yetmezliğine bir anlam veremiyorum. Evet erkek kadınla bir aile olmak için evliliği ister... Eğer evlilik dışında fantazi aranırsa evlenmeyelim kardeşim....

:laugh: :laugh: :laugh: haklısın cadı ancak toprak doyurur çünkü erkek sex için aldatır duygusallıktan değil ee o zaman sex istekleri hiç bitmezki, demekki gözünü anca toprak doyurur:laugh: :laugh:

yukarda yazılanların hepsıne katılyorm ,bide şu gerçek var nankörlükten, RAHATLIK BATTIĞI İÇİN ALDATIRLAR:)::KK66: AMA DIILMI ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR

Aldatan adam demek istiyor ki "ben yapiyorum sen de yapabilirsin". Ayrica aldatan adamin yada kadinin bir hayvandan farki yoktur:mad:

cok cok afedersiniz, ben erkeklere degil kadinlara guvenmiyorum. basima ne geldiyse kadinlar yuzunden geldi. bunu aci tecrubelerden sonra ogrendim. hemcinslerimden aldigim darbeler beni acimasiz yapmayi basardi.

Anneannem derdi ki; disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek pesinden kosmaz. ne dogru bi lafti o be anneanne. nur icinde yat. bak torunun o kopekler yuzunden cok uzuldu...

erkek kadın fark etmiyor şerefsiz adi olanlar çok rahat her şeyi yapıyorlar bence erkekte kadında eşit bu konuda.......:1closedeyes:

erkek kadın fark etmiyor şerefsiz adi olanlar çok rahat her şeyi yapıyorlar bence erkekte kadında eşit bu konuda.......:1closedeyes:

çok doğru hiç birşey tek taraflı değil herşey karşılıklı nefis işte pis nefis dedikleri bu bence günahtan korkmayan insanlar

aslında erkekler hemcinslerine her zaman arka çıkıyo ve kolluyor .. biz kadınlar da kendi cinslerimize saygı göstersek buna sebebiyet vermemiş oluruz .. özellikle evli erkekleri tercih ediyo bayanlar ..halbuki kendiside bi bayan aynı şey onun da başına gelebilir .. yani kadınlar birbirini yakıyor erkekler de bunu bi güzel kullanıyor..

hicbüyümicem sen bence yanlis düsünüyosun her iki tarafdada kötü ve iyi olani var öyle düsünme bes parmagin biri bir deyil....bilmiyorum nedenini bu düsüncenin ama eyer ihanetse ihanet eden eder bunu sen asla engelleyemezsin insanin icinde olmasin yeterki....bende cok yaralandim ama su anki evliligimde coooook mutluyum esim dünyalar iyisi..sunuda söyleyim ihanet cirkine güzele bakmiyo hatta cirkin erkekler galiba daha cok aldatiyo gibime geliyo..

Onlar aldatmiyor canim
Aldaniyor.

aldatan gercektende aldaniyor ihaneti yasattigi kisiden daha cok acilar cekiyor..nedemisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..bi gercek daha varki bunu bazi bayan arkadaslar kabullenmiyo..disi k..k kuyruk sallamasa kimse pesinden kosmaz diye bence bu söz cok yanlis..bu sözü düzeltiyorum..Allahdan korkan helal süt emmis bir erkek isterse 100 tane disi kuyruk sallasin icinde o cirkinlik olmadikca pesinden gitmez yani ihanet etmez...o zaman o sacma atasözün bi tersini düsünelim her erkek kö..k kuyruk sallayana biz bayanlar pesindenmi gidiyoruz ..cok sacma.her atasözüne uyum saglarsak dogru dersek dünya cehaletten kurtulmaz....yasakkelime

Bu konuda mantıklı sebepler bulmak bana pek doğru gelmiyor.
Erkek yada kadın hiç fark etmez aldatan insan ş...sizdir.:eek:klava:
Başkada yoruma gerek yok.:enbuyukkk:

bu yazıyı okuyunca dogru oldugu icin öfke duydum.
bana kızmayın ama icimden peki o zaman heyecan eglence vesaire vesairemi istiyolar ozaman bizde oynarıız diye düsünüp.onların bu yasam oyununa katılma istegi duydum icimde.
ozaman tek eslilikteki güven saglık vefa aile kavramını yıkıp kim kimle, avlar heyecan nekadar sürerse okadar cakısmalar aynı hatuna taleple yarısmalar, heyecan verici flört, avlama teknikleri kacmalar kovalmalar tüm bu karmasayı yasayalım ozaman.
ozaman.
medemniyeten önceki kabile yasamlarına dönelim kim kimi bosta bulursa kim kime denk gelirse ne yasayıya bilirse yasasın ve cocuklar topluma aiitir hepsi benim cünki ,hepsinin benim olma ihtimali var dürtüsüyle cocuklar tüm kabileye ait, zihniyetiyle tüm kavram ve dengelerimizi yıkalım hepimiz sexten zevkten alacamız hazzın ve ciflesecegin karsı cinc yakalamanın heyecanını adrenalini yasasın,
yani tas devrine dönelim.
carparım onların heyecan arayısı ego yanındakinden bıkmalarına, hersey beyinde yasam bakısında yasamak zaten heyecan ,gecim derdi sorumluklar sıtandarlar dünya sex üstüne dönmüyo. ama onların beyni sex üstüne kurulu sanki.nedense öfke duydum kızgınlık duydum hemde cok pis.

oldugundan fazla deger vermerk kendınden cok sevmek sensın sensın demek fazla pofpoflamamk lazım acıkca degerın kadar deger alıyosun

X