Erkek mi kadın mı? Çelişkiler....

Erkeklere karşı duygusal hisler besliyorum yani besledim. Ama hani evliliğin içine giren münasebetlerden tiksiniyorum.
Ben yanlis okumusum erkeklere karsi duygusal hisler beslemiyorum diye okumusum bence kesinlikle ama kesinlikle bi psikologa gorunmeniz lazim

Haaa bu arada kadinlarla cibsel manada bisey yasamak istediginiz oldu mu hic

bence seninki kadın olmayı istememk değil iş yapmak bişeylerin sorumluluğuna girmek zor geliyor demişsin zaten alytın günü börek çörek kaçıyorum diye iş yapmayı sevmiyorsun yani erkek gibi gezmek tozmak hazırlananı yemek içmek istiyosun hormonlarında nrmalmiş zaten bende bekarken erkek gibi giyinir ve hareket ederdim yüzümede vurulurdu bu amam evliyim sorumlululk altına girdim ve hala erkek gibi hareketlerim vardır

Canim eğer kadınlara ilgi duymiyorsan biyolojik bir durum yoksa kadinligin zor olmasından dolayı böyle dusunuyor olabilirsin. Erkeklerle kadınlara toplumda biçilen rol çok adaletsiz. Eskiden bende senin gibiydim biraz hala çok sus pus sevmem erkeksi tavırlarım vardır. Evlenmeden önce cinsellik düşüncesi iğrenç gelirdi ama karşına seveceğin isteyeceğin bir adam çıktığında tiksineck bir şey olmadığını göreceksin. İlla evlen baskilarini dinleme bile Allah ne zaman karşına çıkarırsa o zaman olur bu işler kimsenin demesi yle değil. Hayattan tad almaya bak. Herkes süslü makyajlı topuklu ayakkabili olmak zorunda değil. Her kadın farklıdır takilma hayatını yasa:)

Daha önce erkeklere aşık olduğunuzu ve bir kadın için hiç duygusal birşey hissetmediginizi okudum yorumlarınızda.
Bu durumda sizin hormonlarinizda yada psikolojik olarak dusuncenizde bir farklılık yok.
Bence kadın olmayı genel olarak sevmiyorsunuz.
Bunun geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Bir ara yegenimde de buna benzer düşünceler vardı. Şimdi erkek arkadaşları var flört ediyor ve hatta hoşlanıyor birinden.

Acaba öyle midir? Aslında derine inince bu durum yaklaşık olarak birkaç yıldır var. Biriyle gönül bağım en son geçen yılın eylül ayında olmuştu o da hemen bitti. Çünkü hiçbir şey hissetmemiştim ona karşı. Hani acaba bu yönden mi eksiğim de böyle oluyor diye de düşündüm ama karşıma çıkan çocuk konusunda isteksizdim mesela. Bilmiyorum, karmakarışık kafam.

Her kadın makyaj yapmayı, süslenmeyi yada kadın muhabbetlerini sevmeli diye bir dünya yok.Bahsettiğin herşeyi bende sevmiyorum erkeklerle büyüdüm,belirli bir yaşa kadar erkek reyonundan giyinip saçlarımı çok kısa kestirdim (çocuklar abi diyorlardı :deli:).Benim derdim erkeklerle değildi , sadece kadın olmanın zor olduğunu düşünüyordum,insanların bana bakmalarını istemiyordum.Bence sende bu süreçten geçiyorsun hemcinslerine yönelimin yok.Doğru adamı bulduğunda hepsi geçicek etrafa çok kulak asma.:dondurma:

Ben yanlis okumusum erkeklere karsi duygusal hisler beslemiyorum diye okumusum bence kesinlikle ama kesinlikle bi psikologa gorunmeniz lazim

Haaa bu arada kadinlarla cibsel manada bisey yasamak istediginiz oldu mu hic

İsteğim olmadı ama hani düşününce bana tü kaka dedirtmiyor. Yani olsaydı eğer ne yapardım dediğimde, ıyy iğrenç demedim hiç. Diyorum ya bu artık karmaşık bir hal aldı benim için, bunaltmaya başladı. Artık kendi kendime çözebileceğim bir halde değil.

Pardon bir yandan başka işim vardı ona odaklanmaya çalışıyordum.
Bir kadına aşık olmak anormal gelmiyor diyorum ama olmadım da.
Erkek olsaydım her şey pürüzsüz, sorunsuz olacakmış gibi hissediyorum.
erkeklere aşık olup ilişkilerin olmuş.
pürüzlü olan kısımları neydi?
erkek olunca pürüssüz olacak olan kısım nedir?
örnek verebilirsen anlaşılacaktır:))

Kadın gibi hissetmek zorunda değilsiniz.Böylesiniz diye de sizi kimse eleştiremez Ama vellakin Avrupa'da da yaşamıyoruz.Bu hissiyatlarınızın karşılığı size yön değiştirir burada.En iyisi tedavi almanız.Bir an önce bir psikoloğa danışın derim

bence seninki kadın olmayı istememk değil iş yapmak bişeylerin sorumluluğuna girmek zor geliyor demişsin zaten alytın günü börek çörek kaçıyorum diye iş yapmayı sevmiyorsun yani erkek gibi gezmek tozmak hazırlananı yemek içmek istiyosun hormonlarında nrmalmiş zaten bende bekarken erkek gibi giyinir ve hareket ederdim yüzümede vurulurdu bu amam evliyim sorumlululk altına girdim ve hala erkek gibi hareketlerim vardır

Normal mi acaba? Hani çevreye bakınca benim "kız gibi" olmamam anormal çünkü. Açıkça böyle demeseler de bunun yerine evdesin, çalışmıyorsun da eline bir el işi al, yok evlen çocuğun olsun, yok kız gibi şuraları topla, süpür... Bunaldım vallahi bu kafadan.

Canim eğer kadınlara ilgi duymiyorsan biyolojik bir durum yoksa kadinligin zor olmasından dolayı böyle dusunuyor olabilirsin. Erkeklerle kadınlara toplumda biçilen rol çok adaletsiz. Eskiden bende senin gibiydim biraz hala çok sus pus sevmem erkeksi tavırlarım vardır. Evlenmeden önce cinsellik düşüncesi iğrenç gelirdi ama karşına seveceğin isteyeceğin bir adam çıktığında tiksineck bir şey olmadığını göreceksin. İlla evlen baskilarini dinleme bile Allah ne zaman karşına çıkarırsa o zaman olur bu işler kimsenin demesi yle değil. Hayattan tad almaya bak. Herkes süslü makyajlı topuklu ayakkabili olmak zorunda değil. Her kadın farklıdır takilma hayatını yasa:)

Umarım dediğiniz gibidir.

erkeklere aşık olup ilişkilerin olmuş.
pürüzlü olan kısımları neydi?
erkek olunca pürüssüz olacak olan kısım nedir?
örnek verebilirsen anlaşılacaktır:))

O bir his, örneklendirme yapabilsem yapardım ama yapamıyorum.
Ben erkek olarak doğmalıymışım diyorum o kadar. Bu hissi bastıramıyorum.

Bu garip ama hayır gelmiyor. Ama bugüne kadar bir kadından hoşlandığım da olmadı. ://
Şuraya yansıttığım çelişkili kafayı yaşadığınızı düşünün işte, yaşıyorum.

Anlıyorum. Bakın anladığım kadarı ile sadeec cinsellikle ilgili bir sıkıntınız var. O da aseksüellik de olabilir başka travmatik bir şey de. Yapma etme diye yetiştirildiğimizden baskıladığımız şeyler de olabilir. Size en iyi yardımcı olacak kimse bir psikolog. Hepimizin hayata dair bir sürü çelişkileri sorunları var. Bu bizim hayatımızı etkileyecek noktaya geldiyse terapi almalıyız.

Anlıyorum. Bakın anladığım kadarı ile sadeec cinsellikle ilgili bir sıkıntınız var. O da aseksüellik de olabilir başka travmatik bir şey de. Yapma etme diye yetiştirildiğimizden baskıladığımız şeyler de olabilir. Size en iyi yardımcı olacak kimse bir psikolog. Hepimizin hayata dair bir sürü çelişkileri sorunları var. Bu bizim hayatımızı etkileyecek noktaya geldiyse terapi almalıyız.

Psikoloğa da gittim ama anlatamadan döndüm çoğu kez. 5 seans kadar sürdü. Depresif bunalım tanısı koymuştu.
Verdiği ilaç sersemleştiriyordu beynimi bıraktım.

Normal mi acaba? Hani çevreye bakınca benim "kız gibi" olmamam anormal çünkü. Açıkça böyle demeseler de bunun yerine evdesin, çalışmıyorsun da eline bir el işi al, yok evlen çocuğun olsun, yok kız gibi şuraları topla, süpür... Bunaldım vallahi bu kafadan.

Umarım dediğiniz gibidir.
normal bence senin yaşındakilere denilebilecek normal şeyler

Evet takılması gereken en önemli ayrıntı oydu şuan. Bilgisayarımda bu kadının fotosunu buldum, koydum. Kız kardeşimle ortak olduğu için benimle ilgisi yok. Özel aramış, taramış değilim. Bir de sorunuma böyle yaklaşılacaksa kaldırayım.

çelişkilerin olduğunu başlıkta kendin belirtmişsin ben de sana çelişkini gösterdim. yorumumda aşağılama yok küçümseme yok dalga geçme yok.. sorunundan bahsetmişsin ilgileniyoruz yorum beğenmiyorsun.. bence gereksiz hassasiyet yapmışsın.

katılıyorum.
nochoiceno nochoiceno profesyonel yardım alman gerekli.
bizlerin yaptığı yorumların pekte anlamı yok bence.
yazarken bile öyle karmaşık anlatıyorsun ki kendini.
ancak bir terapi eşliğinde adım adım çözümlenebilecektir içinde bulunduğun durum

Psikoloğa da gittim ama anlatamadan döndüm çoğu kez. 5 seans kadar sürdü. Depresif bunalım tanısı koymuştu.
Verdiği ilaç sersemleştiriyordu beynimi bıraktım.

E ama anlatmazsanız olmaz ki. Ben psikologuma neleri neleri anlattım. Size engel olan nedir? Bakın burda konuyu açabildiniz. Hem de bir sürü tepki almak pahasına. Psikolog asla size tepki göstermeyecek tek insan.

Bugüne kadar aşık olduklarım hep erkekti.

Ben küçüklükten beri erkeklerle dolaşan, oynayan, arkadaş olmak isteyen bir kızdım. Bu küçüklüğümden geliyor. Ama erkeklere aşık oldum hep, bir kadına o gözle baktığım olmadı. Şuan ise işin içine bir erkekle evlilik münasebeti girse, tiksiniyorum. Bazı şeylerden. Açamıyorum umarım anlaşılmıştır.
o zaman bir geçiş dönemindesiniz
yukarıdaki ilk yoruma istinaden yazıyorum
bazı şeylerden tiksinme de yeterince aşık olmamış olmanızdan olabilir
sevgiliniz oldu mu hiç onlarla ufak tefek şeyler yaşamadınız mı?

Yani şu anlattıklarına göre ben de erkek gibiyim makyaj ve giyim hariç. Günlerden nefret ederim asla gitmem, yemek yapmayı sevmem pasta börek bilmem. El işiyle zaten aram yok. Ama gayet de kadınım. Bunlar kıstas değil bence. Ancak anladığım kadarıyla siz cinsellikten de igreniyorsunuz. Erkek olsaydınız da iğrenç gelecek miydi mesela yoksa genel olarak mi böyle hissediyorsunuz?

X