erkek kazaklar,orjinal ayakkabılar ceket pantolon herşey var

Hanımlar duyduk duymadık demeyin :) kırmızı Nike satılmıştır alıcısına Hayırlı olsun iyi Günler'de kullanırlar umarım

Hanımlar ürünlerin fiyatlarını düşürdüm pembe ve Çizgili renkli tşörtler tanesi 4 tl s beden straplez pudra elbise 8 tl kahve elbise 8 tl ikiside m beden ama dar kesim olduğu için s bedene daha güzel oluyor converse 43 numara renginde solma Yıpranma yoktur 25 tl Nike beyaz spor ayakkabısı 43 numara 20 tl . Bebek uyku seti hiç kullanılmadı 30 tl . Kırmızı abiye s beden ama m beden de uyumlu cok şık oluyor 35 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 92
  • image.jpg
    image.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 94
  • image.jpg
    image.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 87
  • image.jpg
    image.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 86
  • image.jpg
    image.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 94
  • image.jpg
    image.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 97
  • image.jpg
    image.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 91
  • image.jpg
    image.jpg
    186,3 KB · Görüntüleme: 97
  • image.jpg
    image.jpg
    176,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    167 KB · Görüntüleme: 84
Canim ayakkabıyı denedik ve ayagimiza cuk diye oturdu. Urun resimdeki gibi çok temizdi. Yaptığım alisveristen çok memnun kaldım. Bundan sonra sürekli takip edeceğim sizi...

Hanımlar siyah bot ayrılmıştı ama alıcısı vazgeçmiş 36 numara tertemiz 1 yada 2 kez kullanılmış yepyeni duruyor fiyatı 20 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 96
  • image.jpg
    image.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 93
Hanımlar ürünlerin fiyatlarını düşürdüm pembe ve Çizgili renkli tşörtler tanesi 4 tl s beden straplez pudra elbise 8 tl kahve elbise 8 tl ikiside m beden ama dar kesim olduğu için s bedene daha güzel oluyor converse 43 numara renginde solma Yıpranma yoktur 25 tl Nike beyaz spor ayakkabısı 43 numara 20 tl . Bebek uyku seti hiç kullanılmadı 30 tl . Kırmızı abiye s beden ama m beden de uyumlu cok şık oluyor 35 tl
Kırmızılı siyahlı converse ve çizgili kazak son ne olur hangi şehirdesiniz.oğlum fenerbahçeli nike ları alırdım bjk olmasaymış:(

Biliyorum orjinsl ama bizimki şimdi beyazı istedi:)
Kazağı istemedi.Tişortun esofman altın.sweten var mı.Tek kargo olmasın.
Beyaz Nike her Açıdan fotosunu çeker gönderirim bence converse düşünün çünkü hiç kullanılmadı yeni gibi yarın ben size Eşofman tsihirt fotosu gönderirim

Biliyorum orjinsl ama bizimki şimdi beyazı istedi:)
Kazağı istemedi.Tişortun esofman altın.sweten var mı.Tek kargo olmasın.
2 adet eşofman altı bulabildim bunlarda temizdir Yıpranma yoktur 2 si 10 tl ye bırakırım ayakkabıların da fotosunu çektim her ayrıntıdan

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 75
  • image.jpg
    image.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 87
  • image.jpg
    image.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpg
    image.jpg