Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızılı siyahlı converse ve çizgili kazak son ne olur hangi şehirdesiniz.oğlum fenerbahçeli nike ları alırdım bjk olmasaymışHanımlar ürünlerin fiyatlarını düşürdüm pembe ve Çizgili renkli tşörtler tanesi 4 tl s beden straplez pudra elbise 8 tl kahve elbise 8 tl ikiside m beden ama dar kesim olduğu için s bedene daha güzel oluyor converse 43 numara renginde solma Yıpranma yoktur 25 tl Nike beyaz spor ayakkabısı 43 numara 20 tl . Bebek uyku seti hiç kullanılmadı 30 tl . Kırmızı abiye s beden ama m beden de uyumlu cok şık oluyor 35 tl
Siyahlı kırmızılı converse orijinaldir kazakta öyle yepyeni duruyor en son 40 tl ye ikisini bırakırım :)Kırmızılı siyahlı converse ve çizgili kazak son ne olur hangi şehirdesiniz.oğlum fenerbahçeli nike ları alırdım bjk olmasaymış![]()
Biliyorum orjinsl ama bizimki şimdi beyazı istedi:)Siyahlı kırmızılı converse orijinaldir kazakta öyle yepyeni duruyor en son 40 tl ye ikisini bırakırım :)
benim Ayağım 37 normalde ama doğumdan sonra kilo aldığım için artık ayağıma olmuyor 37,5 38 giyiyorum ayağın taraklıysa sıkabilirBot kalibi nasil 37 olur mu
Beyaz Nike her Açıdan fotosunu çeker gönderirim bence converse düşünün çünkü hiç kullanılmadı yeni gibi yarın ben size Eşofman tsihirt fotosu gönderirimBiliyorum orjinsl ama bizimki şimdi beyazı istedi:)
Kazağı istemedi.Tişortun esofman altın.sweten var mı.Tek kargo olmasın.
Cnm tm oğlum converseleri istemediBeyaz Nike her Açıdan fotosunu çeker gönderirim bence converse düşünün çünkü hiç kullanılmadı yeni gibi yarın ben size Eşofman tsihirt fotosu gönderirim
2 adet eşofman altı bulabildim bunlarda temizdir Yıpranma yoktur 2 si 10 tl ye bırakırım ayakkabıların da fotosunu çektim her ayrıntıdanBiliyorum orjinsl ama bizimki şimdi beyazı istedi:)
Kazağı istemedi.Tişortun esofman altın.sweten var mı.Tek kargo olmasın.
Cnm esof boyları uzun mu bizimki 1.78cm sırık.L beden giyiyo2 adet eşofman altı bulabildim bunlarda temizdir Yıpranma yoktur 2 si 10 tl ye bırakırım ayakkabıların da fotosunu çektim her ayrıntıdan
Ok görüşelim özelden.Benim eşim de 1.85 ve L beden giyiyor :) boydan ve kalıpta eşofmanlarda sıkıntı yaşamazsınız bence tam olur